Alumni Awards 2018: Ο Σπύρος Σούλης Είναι για 2η Χρονιά Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Alumni Awards 2018: Ο Σπύρος Σούλης Είναι για 2η Χρονιά Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης

Τα Alumni Awards 2018 έρχονται για δεύτερη χρονιά στη χώρα μας προκειμένου να τιμήσουν και να βραβεύσουν τους αποφοίτους της βρετανικής εκπαίδευσης που είναι πρωτοπόροι στους τομείς τους. Ο Σπύρος Σούλης ήταν Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα για το 2017 και θα είναι Πρεσβευτής και για τα Βραβεία του 2018.

Ο σημαντικός αυτός θεσμός τιμάει κάθε χρόνο όσους κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία από τις σπουδές τους σε Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Τόσο οι φιναλίστ όσο και οι νικητές των βραβείων είναι άτομα που συμβάλουν θετικά σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς της χώρας τους αξιοποιώντας στο έπακρο το πτυχίο τους από Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα Βραβεία δίνουν την ευκαιρία στους υποψηφίους και στους νικητές να ενισχύσουν τα διεθνή επαγγελματικά προφίλ τους και να προωθήσουν την καριέρα τους.

Ο Σπύρος Σούλης είναι ο Πρεσβευτής της Ελλάδας των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Η χώρα μας είναι μια από τις 13 χώρες που φιλοξενούν τα Alumni Awards 2018, τα οποία διοργανώνονται από το British Council, σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία – συμπεριλαμβανομένων και των κριτηρίων συμμετοχής και επιλογής – θα βρείτε εδώ. Η υποβολή αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 (23.59 ώρα Αγγλίας).

Στα περσινά Alumni Awards το Professional Achievement Award κέρδισε η Δρ. Μαρία Ρουμπελάκη από το University of Oxford, το Entrepreneurial Award το κέρδισε ο κ.Γεώργος Σωτηρόπουλος από το Uiversity of Leeds, Leeds University Business School και το Social Impact Award ο Δρ. Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος από το King's College London and Imperial College London and Newcastle University.

Οι νικητές των περσινών βραβείων.

Φέτος για πρώτη φορά οι νικητές από κάθε χώρα θα προχωρήσουν αυτόματα στα Regional Awards, ενώ οι νικητές αυτών προκρίνονται απευθείας ως υποψήφιοι στα Global Awards και οι τρεις τελικοί νικητές θα προσκληθούν στη Βρετανία.

Βραβευμένοι με Oscar σκηνοθέτες, Ολυμπιονίκες, Νομπελίστες και παγκόσμιοι ηγέτες είναι απόφοιτοι βρετανικών πανεπιστημίων. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Jimmy Choo που αποφοίτησε από το London College of Fashion αλλά και ο Bill Clinton που είναι απόφοιτος του University of Oxford.

Ο Σπύρος Σούλης, που είναι και φέτος Πρεσβευτής των Βραβείων είναι και ο ίδιος απόφοιτος Βρετανικού Πανεπιστημίου καθώς σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Λονδίνο.

Ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του ως φοιτητής στη Μεγάλη Βρετανία και για τη μεγάλη τιμή που του έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λέγοντας:

“Οι σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν αυτές που μου πρόσφεραν πολύ σημαντικές γνώσεις καθώς μαθήτευσα δίπλα σε εξαιρετικούς διδασκάλους ενώ ταυτόχρονα η φοίτησή μου σε ένα Βρετανικό Πανεπιστήμιο με ενίσχυσε με σημαντικές αξίες και ποιότητες που με βοήθησαν στην μετέπειτα ζωή και καριέρα μου. Μιλάω για την υπεθυνότητα, την εργατικότητα, την συνέπεια, την ακεραιότητα, την επιμονή και την υπομονή να ανταπεξέλθω σε κάθε “δυσκολία” της δουλειάς μου.”

Ο Σπύρος Σούλης με τον Jimmy Choo, Παγκόσμιο Πρεσβευτή των Alumni Awards.

Ο Πρεσβευτής της Ελλάδας για τα Alumni Awards 2017/18 ολοκληρώνει λέγοντας, “Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως Πρεσβευτής της Ελλάδας μου δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσω αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό των Alumni Awards. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, καλώ τους αποφοίτους Βρετανικής Εκπαίδευσης να λάβετε μέρος στα φετινά βραβεία με σκοπό να αναγνωριστούν τα επιτεύγματά σας αλλά και να ανοίξουν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι για εσάς. Με την συμμετοχή σας στα Alumni Awards θα εμπνεύσετε και τις νεότερες γενιές να ακολουθήσουν την δική σας πολύ πετυχημένη πορεία η οποία τέλικα οδήγησε στην επίτευξη των ονείρων σας.”

Εκτός από την Ελλάδα, ακόμα 13 χώρες έχουν την τιμή να φιλοξενούν τα Alumni Awards 2017: Ελλάδα, ΗΠΑ, Ινδία, Χονγκ Κονγκ, Ινδονησία, Μαλαισία, Μεξικό, Ταϊλάνδη, Νιγηρία, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Αίγυπτος, Γκάνα.

Δικαίωμα συμμετοχής στα βραβεία «Alumni Awards 2018» έχουν απόφοιτοι βρετανικών πανεπιστημίων που μένουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και που σπούδασαν σε επισήμως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου, που παρέχει σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου, τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο Jimmy Choo, ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής υποδημάτων, είναι απόφοιτος βρετανικού πανεπιστημίου και καθηγητής και επιπλέον είναι ο Παγκόσμιος Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης. Ο ίδιος δήλωσε για τα βραβεία: «Είμαι ενθουσιασμένος που υποστηρίζω τα Alumni Awards ως Παγκόσμιος Πρεσβευτής για ακόμα μια χρονιά. Οι σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν μια εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή και συνείσφερε στη σημερινή μου επιτυχία. Είναι τιμή να στηρίζω τους αποφοίτους βρετανικών πανεπιστημίων γνωστοποιώντας τις πετυχημένες ιστορίες τους και τη θετική επιρροή τους στον κόσμο.»

Τα Alumni Awards βραβεύουν τους επιτυχημένους Έλληνες οι οποίοι ξεκίνησαν σπουδάζοντας σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο.

Τα βραβεία έχουν τιμήσει με την παρουσία τους μεγάλες προσωπικότητες ανάμεσα στις οποίες και ο Δούκας του Cambridge.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες για τις οποίες μπορείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα: Professional Achievement για το αντικείμενό σας, Entrepreneurship, και Social Impact της δουλειάς σας.

Υπάρχει ακόμη χρόνος για να κάνετε την αίτησή σας για τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2018. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε το βιογραφικό σας, να απαντήσετε σε τρεις απλές ερωτήσεις και να περιγράψετε πώς οι ανώτατες σπουδές σας στη Βρετανία συνέβαλαν στην επιτυχία σας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την αίτησή τους μέχρι την 1η Μαρτίου 2018.

Ο Σπύρος Σούλης φωτογραφίζεται με τον Jimmy Choo, την Έμυ Λιβανίου, αλλά και μερικούς φιναλίστ και νικητές των βραβείων.

Τα βραβεία είναι ένας καλός τρόπος για τους υποψηφίους, να προωθήσουν το παγκόσμιο status τους, να «δυναμώσουν» το επαγγελματικό τους δίκτυο και να βοηθήσουν στην προώθηση της δουλειά τους αλλά και στην προώθηση του Πανεπιστημίου που σπούδασαν. Οι νικητές θα κληθούν να ενεργήσουν και ως Πρεσβευτές στη χώρα τους, να λάβουν μέρος σε κριτικές επιτροπές αλλά και να συμπεριληφθούν σε ένα ευρείας κλίμακας πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια συμμετοχής και τις συμμετέχουσες χώρες στο: www.britishcouncil.gr/study-uk/alumni-awards

Επίσης μπορείτε να βρείτε την λίστα των νικητών των Alumni Awards 2016 στο: www.britishcouncil.org/education-uk-awards/winners/2017

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοινώθηκαν οι Νικητές των Βραβείων Study UK Alumni Awards στην Ελλάδα

.

Ο Σπύρος Σούλης ήταν ο Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2017 στην Ελλάδα.

Μια Daphne στη Σαντορίνη

.

Η εγκατάστη Daphne κέρδισε το 1ο Βραβείο στην Μπιενάλε Τεχνών της Σαντορίνης.

«Alumni Awards 2017»: Για Πρώτη Φορά στην Ελλάδα με Πρεσβευτή τον Σπύρο Σούλη

.

Τα Βραβεία που δημιουργούν επαγγελματικές ευκαιρίες ήρθαν στην Ελλάδα.

Δείτε το Υπέροχο Αφιέρωμα του Αμερικάνικου Elle Decor στον Σπύρο Σούλη!

.

Ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα που για πρώτη φορά γίνεται σε Έλληνα αρχιτέκτονα!

Alumni Awards 2017 για Πρώτη Φορά στην Ελλάδα: Γνωρίστε τους Φιναλίστ

.

Απονομή διεθνών βραβείων σε αναγνώριση της Βρετανικής Ανώτατης Εκπαίδευσης και των επιτυχιών διακεκριμένων αποφοίτων στην Ελλάδα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χοιρινή Τηγανιά με Μαύρη Μπίρα: Το πιο Νόστιμο Πιάτο του Οκτωβρίου!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μαλλιά
5 Νέα Trends στα Μαλλιά που θα Δείτε Παντού Φέτος!