Επιστροφή στο Σχολείο: Τα Απαραίτητα που Πρέπει να Έχει η Σχολική Τσάντα

Κατηγορίες: ENDLESS STORIES, ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ

Επιστροφή στο Σχολείο: Τα Απαραίτητα που Πρέπει να Έχει η Σχολική Τσάντα


Σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και όλες οι μαμάδες είμαστε σε ετοιμότητα για να προετοιμάσουμε τα παιδάκια μας για τη νέα σχολική χρονιά. Ποια είναι όμως τα απαραίτητα της σχολικής τσάντας; Συγκεντρώσαμε και καταγράφουμε ιδέες και εμπειρία για όλα όσα ξέρουν οι παλιές και συστήνουν στις νέες μαμάδες μαθητών, για να κρατήσουμε όσο γίνεται μακριά ιώσεις και μικρόβια.

Ποια αντικείμενα είναι τα πιο βρόμικα στο σχολείο και τι δεν πρέπει να λείπει από καμία σχολική τσάντα;

Πληκτρολόγιο Πλέον τα περισσότερα σχολεία έχουν αίθουσα υπολογιστών και τα παιδιά από πολύ μικρά έρχονται σε επαφή με την τεχνολογία. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από βρετανικό περιοδικό αναφέρει πως οι υπολογιστές που βρίσκονται στα σχολεία και στα γραφεία έχουν 150 φορές πιο πολλά βακτήρια από το επιτρεπτό όριο. Τι σημαίνει αυτό; Πώς πρέπει να μάθουμε τα παιδιά μας από νωρίς να προσέχουν και να καθαρίζουν το πληκτρολόγιο και το ποντίκι στο σχολείο αλλά και στο σπίτι χρησιμοποιώντας τα υγρά μαντιλάκια καθαρισμού. Η ήπια αντισηπτική δράση τους, προσφέρει στα χέρια τους τη θεμελιώδη προστασία και καθαριότητα από κάθε αντικείμενο δημόσιας χρήσης. Δείξτε τους πώς να καθαρίζουν το πληκτρολόγιο και το ποντίκι όταν δεν είναι σε λειτουργία, και εξηγήστε τους τούς βασικούς κανόνες υγιεινής.

Πληκτρολόγια και ποντίκια είναι αντικείμενα που λερώνονται εύκολα.

Στυλό, Μολύβια, Μαρκαδόροι Το πιο αγαπημένο "μάθημα" των παιδιών είναι η ώρα της ζωγραφικής. Και όχι μόνο στο χαρτί. Τα χεράκια τους είναι συχνά-πυκνά, γεμάτα χρώματα. Δε χρειάζεται να τα μαλώνετε. Η ώρα που δε θα μουτζουρώνονται θα έρθει από μόνη της. Μέχρι τότε, αξιοποιήστε τα μωρομάντηλα Endless για να καθαρίσετε απαλά και αποτελεσματικά το ευαίσθητο δερματάκι τους.

Κάθε σχολική τσάντα πρέπει να έχει ένα πακέτο δροσομάντιλα Endless. Δροσίζουν και καθαρίζουν σε βάθος τα χέρια μας, ενώ διατηρούν το δέρμα μας απαλό.

Tip Συμβουλεύστε το να αποφεύγει να ακουμπάει την τσάντα του στον δρόμο, στην τουαλέτα ή σε πολύ βρόμικες επιφάνειες. Έτσι δεν θα "κουβαλάει" στο σπίτι σας, στο γραφείο του ή στο τραπέζι της κουζίνας, κάθε βρομιά που θα βρίσκεται στο σχολείο.

Τα χαρτομάντιλα τσέπης και τα χαρτομάντιλα Facial της Endless είναι πολύ χρήσιμα για τις πολλές ώρες που περνάει το παιδάκι σας στο σχολείο.

Θρανίο Κι όμως, τα θρανία είναι «υπεύθυνα» για πολλές ιώσεις και λοιμώξεις των παιδιών. Είναι γεμάτα μικρόβια, βρίσκονται σε κλειστούς χώρους και ευνοούν τη μετάδοση ιών. Έρευνες μας λένε,  πως πάνω σε ένα σχολικό θρανίο υπάρχουν πάνω από 20.000 μικρόβια. Για να προφυλάξετε τα παιδιά σας από αυτά τα μικρόβια, συμβουλεύστε τα να έχουν πάντα κάτω από το θρανίο τους δροσομάντιλα Endless. Έτσι θα μπορούν που-και-που να καθαρίζουν το θρανίο τους, και τα άλλα προσωπικά και μη αντικείμενα.

Δυστυχώς τα θρανία στα σχολεία δεν καθαρίζονται πολύ τακτικά.

Βρύση Σύμφωνα με τους ειδικούς η βρύση σε δημόσιους χώρους, όπως στο σχολείο, είναι ένα πάρα πολύ βρώμικο αντικείμενο καθώς πολλά παιδάκια πίνουν νερό ακουμπώντας το στόμα τους στη βρύση. Η καλύτερη και πιο ασφαλής λύση είναι να πίνουν τα παιδιά σας νερό μόνο από δικό τους μπουκαλάκι ή να χρησιμοποιούν κάποιο πλαστικό ποτήρι για να βάλουν νερό από τη δημόσια βρύση.

Τα μωρομάντιλα της Endless είναι ιδανικά για την υγιεινή στην τουαλέτα αλλά και για να καθαρίζεται κάθε επιφάνεια στο σχολείο και το σπίτι.

Τουαλέτα Τις περισσότερες φορές, στις τουαλέτες των σχολείων, δεν υπάρχει η πρέπουσα κατάσταση από απόψεως υγιεινής και υποδομών για την διατήρησή της. Καλό είναι, να εφοδιάσουμε την τσάντα του παιδιού μας με ένα πακέτο μωρομάντηλα Endless.

Κάθε παιδί αρρωσταίνει κατά μέσο όρο 6-10 φορές ετησίως. Μειώστε τις πιθανότητες να αρρωστήσει και το δικό σας παιδί χρησιμοποιώντας προϊόντα Endless.

Βασικοί κανόνες υγιεινής που πρέπει να πείτε στα παιδιά σας

1. Όταν χρησιμοποιούν δημόσια αντικείμενα να σκουπίζουν πάντα τα χέρια τους με δροσομάντιλα Endless.
2. Να έχουν πάντα στην τσέπη τους ένα πακέτο χαρομάντιλα τσέπης της Endless σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα, τραυματιστούν ή τους παρουσιαστεί οποιαδήποτε άλλη ανάγκη.
3. Να υπάρχει κάτω από το θρανίο τους ένα πακέτο χαρτομάντιλα Facial της Endless αλλά και ένα πακέτο μωρομάντιλα.
4. Όποτε πηγαίνουν στην τουαλέτα να πλένουν τα χέρια τους, πριν αλλά και μετά, και να χρησιμοποιούν πάντα ένα χαρτομάντιλο για να ανοίξουν την πόρτα, καθώς το χερούλι της πόρτας της τουαλέτας έχει χιλιάδες μικρόβια.
5. Να καθαρίζουν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα για παράδειγμα, το θρανίο τους με μωρομάντιλα Endless.
6. Να χρησιμοποιούν πριν το φαγητό ένα δροσομάντιλο Endless για να καθαρίσουν αποτελεσματικά τα χέρια τους

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Endless εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστροφή στο Σχολείο: Κάντε την... Παιχνιδάκι!

.

Κάθε αρχή και... εύκολη; Ναι, αρκεί να πείσετε το παιδί σας να (ξανα)πάρει το σχολείο με καλό μάτι από την πρώτη κιόλας μέρα!

Παιδικό Δωμάτιο: Καθαρίστε το με το Παιδάκι σας σε 4 Κινήσεις και Μέσα σε 20'

.

Τώρα το παιδικό δωμάτιο αστράφτει με τη χρήση των σωστών προϊόντων καθαρισμού.

Έξυπνα Tips & Tricks: Λύστε μια και Καλή το Θέμα των Λεκέδων στα Παιδικά Ρούχα

.

Οι πιο έξυπνες λύσεις για να απαλλαγείτε από κάθε δύσκολο λεκέ στα παιδικά ρούχα.

Το Λυσάρι της Νοικοκυράς: 13+1 Σπιτικά Tips που Όλοι θα Ήθελαν να Ξέρουν!

.

Λύστε όλες σας τις απορίες μέσα στο σπίτι με ΑΥΤΑ τα tips και 4 απαραίτητα «αξεσουάρ» καθαριότητας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Επιστροφή στο Σπίτι: Ένα Γρήγορο Συμμάζεμα με τα Σωστά Tips

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

δράσεις για παιδιά
Δράσεις για Παιδιά: Τι Μπορούν να Κάνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να Περάσουν Δημιουργικά τον Χρόνο τους