Να τι Κάνουν οι πιο Πετυχημένοι Άνθρωποι στον Κόσμο Μετά τη Δουλειά

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Να τι Κάνουν οι πιο Πετυχημένοι Άνθρωποι στον Κόσμο Μετά τη Δουλειά

H Ronni Eisenberg είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων που έχουν να κάνουν με την οργάνωση της καθημερινής μας ζωής. Η συγγραφέας αποκαλύπτει πως κάθε πετυχημένος άνθρωπος έχει πλάνο και σχέδιο για την καθημερινότητά του και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Μάθετε πώς θα οργανώσετε τη δική σας.

Παίρνουν δουλειά για το σπίτι αλλά την οργανώνουν σωστά Ένας πετυχημένος άνθρωπος δεν δουλεύει όλη μέρα και όλη νύχτα γιατί η παραγωγικότητα μειώνεται όσο πιο πολύ ασχολείται κάποιος με το ίδιο αντικείμενο. Έτσι λοιπόν οι πετυχημένοι άνθρωποι παίρνουν δουλειά για το σπίτι αλλά την χωρίζουν έτσι ώστε να ασχολούνται με αυτήν συγκεκριμένες ώρες. Στο ενδιάμεσο κάνουν διαλείμματα για να περνάνε χρόνο με την οικογένειά τους και τους φίλους τους.

thehomeissue_epitixia02

Κάθε πετυχημένος άνθρωπος βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του.

Δεν περιμένουν να καταφέρουν τα πάντα μέσα σε ένα απόγευμα Το οτι δεν έχετε χρόνο να κάνετε γυμναστική κάθε βράδυ δε σημαίνει πως πρέπει να απορρίψετε τη βραδινή γυμναστική μια και καλή. Μπορεί να υπάρξει ένα βράδυ που να μπορέσετε να κάνετε βραδινή γυμναστική και μπορεί να υπάρξει άλλο ένα βράδυ που να βρείτε λίγο χρόνο να δείτε τους φίλους σας. Δε χρειάζεται η κάθε μέρα να είναι αντίγραφο της προηγούμενης. Σχεδιάστε τον χρόνο σας και οργανώστε τη ζωή σας για να μπορείτε να κάνετε τα πάντα με σχέδιο.

Δεν βλέπουν τηλεόραση Όχι πως όποιος βλέπει τηλεόραση είναι αποτυχημένος, αλλά η τηλεόραση αποπροσανατολίζει. Γι’ αυτό επιλέξτε να βλέπετε τηλεόραση μόνο όταν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιο συγκεκριμένο show που σας αρέσει ή κάποια ταινία. Τις υπόλοιπες ώρες βγάλτε την τηλεόραση από τη ζωή σας.

Γυμνάζονται καθημερινά Οι περισσότεροι πετυχημένοι άνθρωποι ασπάζονται απόλυτα το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και το εφαρμόζουν στη ζωή τους. Όσοι έχουν οικογένειες προτιμούν να πηγαίνουν γυμναστήριο αμέσως μετά τη δουλειά τους, πριν επιστρέψουν στο σπίτι.

thehomeissue_epitixia

Η διασκέδαση είναι απαραίτητη για κάθε πετυχημένο άνθρωπο.

Προσθέτουν καθημερινά μια ευχάριστη δραστηριότητα στο πρόγραμμά τους Όσοι δεν έχουν παιδιά έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο να βγουν με φίλους, να παίξουν επιτραπέζια με την σύντροφό τους ή ένα παιχνίδι τένις. Όσοι έχουν οικογένειες ετοιμάζουν, σχεδόν κάθε μέρα, μια ευχάριστη δραστηριότητα με τα παιδιά τους. Είτε μια βόλτα για παγωτό το καλοκαίρι, είτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή ακόμα και η παρακολούθηση μιας ταινίας.

Οργανώνουν μικρά ρομαντικά ραντεβού Δε χρειάζεται να υπάρχει λόγος για να βγείτε ραντεβού με τον αγαπημένο σας. Μια φορά την εβδομάδα βρείτε λίγο χρόνο να βγείτε μαζί όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης σας.

Βγαίνουν με τους φίλους τους συγκεκριμένες μέρες Οι πετυχημένοι άνθρωποι όταν κανονίζουν με τους φίλους τους προτιμάνε να έχουν μια συγκεκριμένη μέρα εξόδου ώστε να το κάνουν μέρος του πρoγράμματός τους. Για παράδειγμα, μπορεί να κανονίσουν κάθε Δευτέρα να βγαίνουν για ποτό με τους φίλους τους ή αν δεν έχουν πολύ χρόνο κανονίζουν, για παράδειγμα, κάθε πρώτη και τρίτη Δευτέρα του μήνα.

Όλοι οι πετυχημένοι άνθρωποι οργανώνουν όλες τους τις δουλειές μέσω ίντερνετ.

Χρησιμοποιούν το ίντερνετ για τα πάντα Οι πετυχημένοι άνθρωποι δεν χάνουν χρόνο να πηγαίνουν στα μαγαζιά, τις τράπεζες ή τα σούπερ μάρκετ. Κάνουν τα πάντα μέσω ίντερνετ και έτσι γλιτώνουν πολλές ώρες από τον χρόνο τους. Ακόμα κατεβάζουν διάφορες εφαρμογές για να τους βοηθάνε να οργανώνουν ακόμα καλύτερα τη ζωή τους.

Προετοιμάζουν την επόμενη μέρα Κάθε βράδυ πριν κοιμηθούν, οι πετυχημένοι άνθρωποι βγάζουν τα ρούχα της επόμενης μέρας, βάζουν σε τάπερ το μεσημεριανό τους και κάνουν πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Δε θέλουν να καθυστερούν, ούτε να χάνουν χρόνο κάνοντας βιαστικά πράγματα πρωί-πρωί και έτσι επιλέγουν με την ησυχία τους να οργανώσουν την επόμενη μέρα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκτήστε ξανά τον έλεγχο στη ζωή σας!

.

Αποκτήστε ξανά τον έλεγχο της ζωής σας με ισορροπημένες δόσεις εργασίας και προσωπικού χρόνου. Προτού αρχίσετε να παραπονιέστε πόσο σκληρή και άδικη είναι η ζωή μαζί σας, αναρωτηθείτε τι λάθος κάνετε στη διαχείριση του χρόνου σας και αλλάξτε συνήθειες.

Μικρές Συνταγές Ευτυχίας για το 2015 (Μέρος Α)

.

σας προτείνουμε μικρές συνταγές ευτυχίας που δρουν τονωτικά για την ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας

Ξεκλειδώστε τη Δημιουργικότητά σας Κάθε Σαββατοκύριακο

.

Συχνά τα σαββατοκύριακα, ιδιαίτερα το χειμώνα, καταλήγουμε να τα περνάμε μπροστά στην τηλεόραση. Κι όμως υπάρχει τρόπος να τα αξιοποιήσουμε δημιουργικά. Δείτε μερικές ιδέες και ξεκλειδώστε τη δημιουργικότητά σας.

Βρείτε Αυτό που Χάσατε Μέσα στο Σπίτι με τον πιο Απλό Τρόπο

.

Με αυτή τη μέθοδο θα βρείτε εγγυημένα αυτά που έχετε χάσει μέσα στο σπίτι.

7 Τips Οργάνωσης για να Απολαμβάνετε Περισσότερο το Σπίτι σας

.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας χωρίς λόγο. Δείτε ποια είναι αυτά και βγάλτε τα μια και καλή απλουστεύοντας την καθημερινότητά σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Κρυφό Καταφύγιο της Coco Chanel στη Γαλλική Ριβιέρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Τρόποι για να Κάνετε το Σπίτι σας να Μυρίζει Υπέροχα