Τι σχέση έχει ένα ενυδρείο με τα λουλούδια σας;

Κατηγορίες: TIPS

Τι σχέση έχει ένα ενυδρείο με τα λουλούδια σας;

Τα λουλούδια καθαρίζουν τον αέρα, ομορφαίνουν τον χώρο και το μόνο που χρειάζονται από εσάς είναι λίγο νερό. Ξέρετε όμως ποιο είναι αυτό το νερό που θα αναζωογονήσει τα φυτά σας με τον καλύτερο τρόπο;

Και δεν εννοούμε το φρέσκο νερό της βρύσης... Αλλά το νερό από το ενυδρείο σας! Τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχει, τα βακτήρια που έχουν αναπτυχθεί, ακόμα και τα περιττώματα των ψαριών είναι η καλύτερη τροφή για τα φυτά. Επομένως, την επόμενη φορά που θα αλλάξετε νερό στα ψάρια σας μην το πετάξετε, αλλά ποτίστε με αυτό τις γλάστρες σας. Εκτός από το ότι θα δώσετε στα φυτά σας αυτό που πραγματικά χρειάζονται, θα είσαστε υπόδειγμα ανακύκλωσης, οικονομίας και οικολογίας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφράτο χώμα στη γλάστρα

.

Εποχή για να ξαναζωντάνεψετε τις γλάστρες σας και τα φυτά σας. Να εμπλουτίσετε και να αφρατέψετε το χώμα, ώστε να φυτά σας να αναπτύσσονται με υγιή τρόπο. Και για να το επιτύχετε δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από λίγο «ψεύτικο»... χιόνι!

Δείτε τον Καλύτερο Τρόπο για να Διατηρείτε Φρέσκα τα Λουλούδια

.

Να πώς θα διατηρείτε τα λουλούδια σας για πολύ περισσότερο χωρίς να ξοδεύετε ούτε ένα ευρώ!

Διατηρήστε τα λουλούδια στο βάζο για περισσότερες μέρες

.

Χρώματα και αρώματα από το όμορφο μπουκέτο γεμίζουν τον χώρο σας, αλλά δυστυχώς αυτό δεν διαρκεί πολύ. Τα λουλούδια μαραίνονται γρήγορα και το βάζο σας μένει και πάλι άδειο χάνοντας τη γοητεία του. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε!

Χαρίστε λάμψη στα λουλούδια σας

.

Δείτε πώς θα χαρίσετε στα λουλούδια σας γυαλιστερό φύλλωμα χωρίς τη χρήση χημικών σπρέι αλλά με απλά συστατικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Βάλτε Μόνοι σας Αυτόματο Πότισμα με Αυτόν τον Οικονομικό Τρόπο

.

Δείτε πώς να βάλετε αυτόματο πότισμα στα φυτά σας με μηδενικό κόστος.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Θέλετε να συνδυάσετε retro με μοντέρνες οικιακές συσκευές;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Πράγματα που δεν Γνωρίζατε ότι Κάνει το Αλουμινόχαρτο