Χαρίστε λάμψη στα λουλούδια σας

Κατηγορίες: TIPS

Χαρίστε λάμψη στα λουλούδια σας

Τα λουλούδια φιλτράρουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού καθαρίζοντάς την και διακοσμούν τον χώρο σας δίνοντας του χρώμα. Χρειάζονται όμως τη δική σας φροντίδα για να είναι υγιή και για να συνεχίσουν να  ομορφαίνουν το σπίτι σας. Ένα στοιχείο που θα κάνει τα λουλούδια σας να φαίνονται περιποιημένα είναι το γυαλιστερό φύλλωμά τους.

Στα ανθοπωλεία χρησιμοποιούν ειδικά σπρέι για να γυαλίσουν τα φύλλα, όμως εσείς μπορείτε να το καταφέρετε χωρίς τη χρήση κάποιου χημικού γυαλιστικού και χωρίς να μπείτε σε έξοδα. Απλά αναμίξτε σε έναν ψεκαστήρα ενάμισι λίτρο νερού, 30 γραμμάρια μαγειρικής σόδας και μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι. Ανακινήστε καλά και ψεκάστε με αυτό το υγρό τα φύλλα σε όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου. Αμέσως το φύλλωμα θα γίνει γυαλιστερό και τα λουλούδια σας θα είναι και θα φαίνονται καλύτερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13 συμβουλές που θα κάνουν το φύτεμα στη γλάστρα... παιχνίδι

.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού ξεκινήσετε να φυτεύετε τα λουλούδια σας σε γλάστρες.

Τι σχέση έχει ένα ενυδρείο με τα λουλούδια σας;

.

Τα λουλούδια καθαρίζουν τον αέρα, ομορφαίνουν τον χώρο και το μόνο που χρειάζονται από εσάς είναι λίγο νερό. Ξέρετε όμως ποιο είναι αυτό το νερό που θα αναζωογονήσει τα φυτά σας με τον καλύτερο τρόπο;

Βάλτε Μόνοι σας Αυτόματο Πότισμα με Αυτόν τον Οικονομικό Τρόπο

.

Δείτε πώς να βάλετε αυτόματο πότισμα στα φυτά σας με μηδενικό κόστος.

Πώς να βάψετε τις γλάστρες

.

Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να μεταμόρφωσετε με τη χρήση χρώματος και φυσικά εξαίρεση δεν αποτελούν οι γλάστρες της βεράντες και του κήπου σας.

Αφράτο χώμα στη γλάστρα

.

Εποχή για να ξαναζωντάνεψετε τις γλάστρες σας και τα φυτά σας. Να εμπλουτίσετε και να αφρατέψετε το χώμα, ώστε να φυτά σας να αναπτύσσονται με υγιή τρόπο. Και για να το επιτύχετε δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από λίγο «ψεύτικο»... χιόνι!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς βγαίνει η μπογιά που έχει πέσει σε τζάμια και γυαλί;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διατηρήστε τα λουλούδια στο βάζο για περισσότερες μέρες