Ρετρό πλακάκια: Φέρανε τα πάνω-κάτω

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΥΛΙΚΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ρετρό πλακάκια: Φέρανε τα πάνω-κάτω

Τα πλακάκια περασμένων εποχών ξαναγυρίζουν στο σπίτι και το ντύνουν από άκρη σε άκρη.

  • Ασπρόμαυρα σχέδια ή απαλοί χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε λιτές ή πιο περίτεχνες συνθέσεις καθιστικών δημιουργώντας μια πρωτότυπη εικόνα, έναν σχεδόν εικαστικό πίνακα. Και μην ξεχνάτε, τα πλακάκια ανεβαίνουν πλέον ακόμα και στον τοίχο.
  • Χρησιμοποιήστε ρετρό πλακάκια για να διακοσμήσετε ακόμα και τα σκαλοπάτια της εσωτερικής σκάλας του σπιτιού.
  •  Προτείνουμε νέες ιδέες αλλά μην ξεxνάτε ότι η θέση τους είναι στο δάπεδο. Επειδή η επιφάνεια είναι μεγάλη και δεν αλλάζει εύκολα σκεφτείτε τα σχήματα και τα χρώματα με προσοχή.
  • Το διαχρονικό μαροκέν στυλ θέλει το ύφος του να «χτίζεται» με ανάλογα κεραμικά πλακάκια. Η ποικιλία είναι τεράστια αλλά  οι αποχρώσεις του κόκκινου-πορτοκαλί-κίτρινου είναι οι πιο διαδεδομένες. Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα για να αναδειχθεί αυτό το στυλ. Αν σας αρέσει το μαροκέν αλλά το θεωρείτε υπερβολικό, υιοθετήστε λίγα στοιχεία στη βεράντα ή στον κήπο.
  • Απλώστε τα επάνω στο τραπέζι αντί για σουβέρ. Διαλέξτε δύο μεγαλύτερα κομμάτια για να ακουμπήσετε επάνω τους καυτά σκεύη και κρατήστε μερικά κομμάτια για πρες παπιέ στο γραφείο.
  • Στο WC επενδύστε την επιφάνεια που πατάει ο νιπτήρας με ρετρό πλακάκια ή μια λωρίδα στην πλάτη του τοίχου. Για πρωτότυπη εμφάνιση συνδυάστε τα με πιο μοντέρνες μπαταρίες (αυτό θέλει προσοχή και λίγο ψάξιμο).
  • Στο κυρίως μπάνιο καλύτερα μην τα χρησιμοποιήσετε σε μεγάλη έκταση. Προτιμήστε σημεία που θα κάνουν την έκπληξη, π.χ. το δάπεδο της τσιμεντένιας ντουσιέρας ή μόνο στον τοίχο πάνω από την μπανιέρα. Προσοχή: Οι μικρές δόσεις θα αναδειχθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάθετε Πως Πρέπει να Σφουγγαρίζετε Κάθε Πάτωμα Ανάλογα με το Υλικό του

.

Όλες οι απορίες που είχατε ποτέ για το σφουγγάρισμα βρίσκουν σήμερα τη λύση τους.

Stikwood: Αλλο... ξύλο

.

Κλασική ταπετσαρία τοίχου; Επένδυση με κλασικές σανίδες, ίδιες με εκείνες για το δάπεδο; Ή μήπως να ρίχνατε μια ματιά στην πρόταση της εταιρείας Stikwood; Κολλάνε και ξεκολλάνε από τον τοίχο με δυο κινήσεις. Σας δελεάσαμε;

5 Είδη Ξύλου και Γιατί Είναι Ιδανικά για το Δικό σας Σπίτι

.

Δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τη βελανιδιά από την κερασιά; Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πιο συχνά είδη ξύλου.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το ξύλινο δάπεδο

.

Σήμερα οι επιλογές για τις επενδύσεις είναι πάρα πολλές και ικανοποιούν όλα τα βαλάντια και όλες τις απαιτήσεις. Ρουστίκ, μοντέρνο, μασίφ ή απομίμηση όλα υπάρχουν στις επιλογές σας για ξύλινο δάπεδο και όλα είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να τα αξιοποιήσετε σωστά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ψήφος στις ψηφίδες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εσωτερική σκάλα: Ανεβάζει την αισθητική σκαλί, σκαλί
More in ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΥΛΙΚΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ψήφος στις ψηφίδες

Με τις ψηφίδες μπορείτε να διακοσμήσετε σχεδόν όλα τα αντικείμενα του σπιτιού σας, από έπιπλα μέχρι διακοσμητικά, προσεγγίζοντας διαφορετικά στυλ....

Close