Ένα Ψυγείο που Αφήνει Χώρο και Χρόνο για Σένα και την Οικογένειά σου

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Ένα Ψυγείο που Αφήνει Χώρο και Χρόνο για Σένα και την Οικογένειά σου

Με τους έξυπνους τρόπους αποθήκευσης και την κατάλληλη οργάνωση υπάρχει χώρος για τα τρόφιμα όλων στο σπίτι.

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε το νέο μοντέλο Side by Side ψυγείο (GMD916SBHZ), ένα ψυγείο που αποθηκεύει τη μεγάλη ποσότητα τροφίμων που μπορεί να έχει μία οικογένεια, δίνει τη δυνατότητα καλής οργάνωσης και εύκολης πρόσβασης στα προϊόντα, διατηρεί τα φαγητά φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα και ελαχιστοποιεί τις πιθανές οσμές των αποθηκευμένων φαγητών. Είναι σχεδιασμένο τόσο για την οικογένεια όσο για τον σύγχρονο φαν της μαγειρικής, προσφέροντας #MeresGematesEnergeia.

Το νέο Side by Side ψυγείο της LG (GMD916SBHZ) διαθέτει τη νέα καινοτομία της εταιρείας, την τεχνολογία Dual Door-in-Door™. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Η τεχνολογία dual Door-in-Door™ μεγιστοποιεί τον χώρο και μειώνει σημαντικά την απώλεια κρύου αέρα. Έτσι, ο χώρος της εξωτερικής πόρτας παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε φαγητό και ποτά (π.χ. τα τρόφιμα που χρησιμοποιείτε συχνότερα μέσα στην ημέρα, όπως είναι το γάλα, το βούτυρο, νερό, χυμοί κλπ.) χωρίς να διαφεύγει ο κρύος αέρας από το εσωτερικό, μειώνοντας ταυτόχρονα το ενεργειακό κόστος και διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

Εξαιρετικά σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι με βάσει τις εσωτερικές έρευνες της LG, κατά μέσο όρο ανοίγουμε την πόρτα του ψυγείου 79 φορές την ημέρα.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά και τα οφέλη που προσφέρει το νέο μοντέλο GMD916SBHZ είναι:

  • Ο Γραμμικός Συμπιεστής Inverter, με 10ετή εγγύηση, ο οποίος μειώνει το επίπεδο θορύβου και τις τριβές, επιτυγχάνοντας έτσι να χρησιμοποιείται περισσότερη ενέργεια για ψύξη.

  • Η μεγάλη χωρητικότητα 601 λίτρων που προσφέρει πάνω από 32 έξυπνους χώρους αποθήκευσης τροφίμων δίνοντάς σας πάνω από 20 χώρους στο ψυγείο και πάνω από 12 χώρους στην κατάψυξη. Έτσι, ο χώρος δεν θα είναι ποτέ ξανά πρόβλημα για σας!
  • Το μοναδικό σύστημα καθαρισμού αέρα Pure N Fresh, το οποίο ελαχιστοποιεί τις οσμές στο εσωτερικό του μέσω του αποσμητικού άνθρακα υποβοηθούμενο από ανεμιστήρα το οποίο σπρώχνει αέρα μέσα από το αποσμητικό και τον επιστρέφει μέσα από τρία επίπεδα συρταριού μέσω του αγωγού Fresh Shower. Τέρμα λοιπόν οι δυσάρεστες οσμές…

Και βέβαια, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η κορυφαία αισθητική με κομψό σχεδιασμό θα προσδώσει μία αίσθηση πολυτέλειας στην κουζίνα σας.

Βρείτε τον ψυγειοκαταψύκτη που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απολαύστε #MeresGematesEnergeia!

.

Μια μικρή αλλαγή που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής σας.

Φρεσκάρετε τα Ρούχα σας Χωρίς Πλύσιμο Με Αυτόν τον Τρόπο

.

Κι όμως, μπορείτε να ανανεώσετε τα ρούχα σας με μια κίνηση!

3 Tips που θα Κάνουν το Πλύσιμο των Ρούχων Παιχνιδάκι

.

Οι πιο χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να ξέρετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε για Ποιο Λόγο να Βάλετε Μέλι στο Σοκολατένιο Κέικ σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πρωινή ή Βραδινή Γυμναστική: Δείτε Πότε θα Χάσετε Περισσότερα Κιλά!
More in NEWS +, PLUS +
Close