Αυτά Είναι τα Χρώματα της Χρονιάς! Φέτος Είναι 2

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Αυτά Είναι τα Χρώματα της Χρονιάς! Φέτος Είναι 2

Αφού ζήσαμε και καταφέραμε να επιβιώσουμε από τον πιο δύσκολο χρόνο που έμοιαζε με ταινία τρόμου που δεν έλεγε να τελειώσει, είμαστε ευχαριστημένοι. Κοιτώντας προς τα πίσω την χρονιά που πέρασε τα μόνα που βλέπουμε είναι μια πανδημία, πολλή αρρώστια, οικονομικό στρες και κοινωνική αποξένωση.

Όλα αυτά έκαναν την Pantone που είχε επιλέξει το κλασικό μπλε ως το χρώμα του 2020, να θέλει να προβλέψει το μέλλον.

Φέτος το χρώμα της χρονιάς είναι συνδυασμός δύο χρωμάτων.

Το Μπλε στη Διακόσμηση: Πάρτε Ιδέες από τα Σπίτια 7 Διακοσμητών

“Πρόκειται για ένα χρώμα που δείχνει τι θα συμβεί στη συνέχεια”, λέει η αντιπρόεδρος της Pantone, Laurie Pressman.

Tα χρώματα του 2021 λοιπόν είναι 2! Το απόλυτο γκρι και το κίτρινο, αποχρώσεις που διακρίνονται για την ζεστασιά και την αξιοπιστία τους.

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα φωτεινό, χαρούμενο που συμβολίζει την ενέργεια. Το γκρι από την άλλη είναι πιο μουντό αλλά συμβολίζει τα γερά θεμέλια.

Το έντονο κίτρινο συμβολίζει τη χαρά και τη ζωντάνια.

Τα χρώματα του Πλούτου: Χρησιμοποιήστε Αυτές τις Αποχρώσεις για να Αποκτήσετε Περισσότερα Χρήματα!

“Η επιλογή δύο χρωμάτων που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους δείχνει πως δύο διαφορετικά στοιχεία ενώνονται και δίνουν ένα μήνυμα δύναμης και ελπίδας ενώ το πιο βαθύ νόημα είναι πως δεν υπάρχει μόνο ένα χρώμα ή ένας άνθρωπος, υπάρχουν περισσότεροι. Η ένωση των δύο χρωμάτων θέλει να δώσει ένα μήνυμα θετικότητας”, λέει η executive director της Pantone, Leatrice Eiseman.

Το γκρι συμβολίζει τη σταθερότητα.

Οι επιλογή του χρώματος της χρονιάς από την Pantone κάθε χρόνο δημιουργεί trends. Βοηθάει τους σχεδιαστές, τι εταιρίες επίπλων, υφασμάτων αλλά και την βιομηχανία της μόδας να βασιστούν κάπου και να δημιουργήσουν.

Η σχεδιάστρια Cortney Novogratz λέει: “Το κίτρινο σε κάνει χαρούμενο και το γκρι είναι το τέλεο ουδέτερο χρώμα” ενώ ο αρχισυντάκτης του Houzz λέει: “Ένα φωτεινό κίτρινο μπορεί κάποιες φορές να είναι υπερβολικό σε μεγάλες δόσεις. Έτσι πολλοί χρησιμοποιούν απλά μια πινελιά κίτρινο μέσα στο γκρι για να κάνουν απλά ένα statement”.

Αν, λοιπόν, το χρώμα της Pantone φέτος δημιουργήθηκε για να μας δείξει τι συμβαίνει στον κόσμο, ελπίζουμε απλά οι προβλέψεις της ελπίδας και της σταθερότητας που υπάρχουν για φέτος να μην είναι μόνο… προβλέψεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά είναι τα 9 Καλύτερα Χρώματα για το Υπνοδωμάτιο Σας!

.

Ησυχαστήριο, κοιτίδα του σύγχρονου στιλ και design ή απλά το πιο χαλαρό μέρος στο σπίτι: αυτά τα χρώματα μεταμορφώνουν το υπνοδωμάτιό σας με βάση το δικό σας γούστο!

Μάθετε Ποια Χρώματα θα Κυριαρχήσουν αυτό το Φθινόπωρο Σύμφωνα με την Pantone!

.

H Pantone ανακοινώνει τις αγαπημένες της φθινοπωρινές αποχρώσεις και σας προειδοποιεί: αυτά τα χρώματα θα τα βλέπετε... παντού!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι τo Χρώμα του 2021 και Είναι Εμπνευσμένο Από την Ελλάδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένας Ειδικός Μιλάει για το 1ο Πράγμα που Πρέπει να Κάνετε Πριν Βάψετε Οτιδήποτε