5 Τρόποι για να Βάλετε το Μπορντό στη Διακόσμησή σας

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

5 Τρόποι για να Βάλετε το Μπορντό στη Διακόσμησή σας

Το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την εταιρεία χρωμάτων Pantone, είναι το Marsala, ένα ιδιαίτερο σκούρο μπορντό. Εντάξτε το στην διακόσμησή σας! 

Αν ακολουθείτε τα διακοσμητικά trends τότε μπορείτε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο χρώμα σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Αν πάλι φοβάστε ότι κάτι που είναι στη μόδα φέτος του χρόνου θα βγει, μάθετε πως το συγκεκριμένο χρώμα είναι διαχρονικό και δεν πρόκειται ποτέ να θεωρηθεί παλιομοδίτικο.

Στα έπιπλα Υπάρχουν ξύλινα έπιπλα που έχουν παρόμοια απόχρωση. Μπορεί το μοντέρνο στιλ διακόσμησης να θέλει να επενδύουμε σε πολύχρωμα έπιπλα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα πιο διαχρονικό από το ξύλο!

thehomeissue_bordeaux02

Το μπορντό συνδυάζεται πολύ καλά με τις γκρι αποχρώσεις και το λευκό για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Σε διακοσμητικές λεπτομέρειες Αν δεν θέλετε να αλλάξετε τα έπιπλα σας μόνο και μόνο επειδή το επιβάλλει η μόδα, τότε αγοράστε ένα βάζο, ένα πήλινο δοχείο, ένα διακοσμητικό μπολ ή ένα σκαμνάκι με χρώμα marsala. Λόγω της ομοιότητας του συγκεκριμένου χρώματος με κάποιες αποχρώσεις ξύλου, τα διακοσμητικά που θα επιλέξετε θα είναι μοναδικά κομμάτια που ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Σε υφάσματα Η απόχρωση του σκούρου μπορντό ταιριάζει τέλεια σε υφάσματα καθώς οι περισσότερες αποχρώσεις του μπορντό είναι κλασικές -και άρα ασφαλείς- επιλογές. Το συγκεκριμένο χρώμα αποπνέει κάτι από τα παλιά, κάτι το παραδοσιακό και ταυτόχρονα φρέσκο γι’ αυτό και ταιριάζει τέλεια σε ριχτάρια, μαξιλαράκια ή ακόμα και σεντόνια.

thehomeissue_bordeaux03

Επιλέξτε μπορντό σεντόνια αν θέλετε να αλλάξετε την εικόνα της κρεβατοκάμαράς σας αλλά δεν είστε έτοιμοι για ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα όπως το βάψιμο των τοίχων.

Σε χαλιά Το βαθύ μπορντό είναι φανταστικό πάνω σε χαλιά με ανατολίτικη χροιά ή σε απλά μονόχρωμα. Ταιριάζει εύκολα σε πολλά είδη διακόσμησης και κάθε στιλ σπιτιού.

Στην κουζίνα Αν θέλετε να προσθέσετε κόκκινο στην κουζίνα σας αλλά δε θέλετε να το παρακάνετε με πολύ έντονες αποχρώσεις, τότε το marsala είναι η ιδανική απόχρωση για εσάς. Ξεκινήστε βάζοντας μερικά δοχεία ή πετσέτες σε αυτή την απόχρωση και συνεχίστε (αν μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα) σε μεγαλύτερες επιφάνειες.

thehomeissue_bordeaux04

Πετσέτες σε μπορντό χρώμα και όμορφα μπουκέτα σε αντίστοιχες αποχρώσεις θα συνθέσουν ένα εντυπωσιακό και αριστοκρατικό τραπέζι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα Χρώματα της Χρονιάς! Φέτος Είναι 2

.

Το χρώμα της χρονιάς για πρώτη φορά δεν είναι ένα. Δείτε ποια είναι εδώ.

Ποια είναι τα Trends στα Χρώματα για το 2015;

.

Δείτε ποια είναι τα trends στα χρώματα του σπιτιού για τη νέα χρονιά και ανανεώστε τον χώρο σας.

Trend: Το χρυσό στη διακόσμηση

.

Η μόδα για άλλη μια φορά οδηγεί τις τάσεις και μας βοηθά να εξοικειωθούμε με ό,τι θεωρούμε πιο δύσκολο να υιοθετήσουμε μόνοι μας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Σημάδια ότι Έχετε Διαλέξει το Λάθος Χρώμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ποια είναι τα Trends στα Χρώματα για το 2015;