Βάλτε τάξη στο παιδικό υπνοδωμάτιο και επιλέξτε χρώματα που ηρεμούν (video)

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Είναι πολύ σημαντικό το παιδικό υπνοδωμάτιο μετά από κάθε “έκρηξη” παιχνιδιού να τακτοποιείται και το κάθε πράγμα να μπαίνει στη θέση του, διότι, έχει τη θέση του! Και φυσικά αυτό να μη γίνεται από εσάς αλλά από το ίδιο το παιδί. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χώρο στα μέτρα του παιδιού σας ή των παιδιών σας αν υπάρχει συγκατοίκηση δύο παιδιών. Η οργάνωση είναι σημαντικό κομμάτι για την καθημερινή εικόνα του υπνοδωματίου, αλλά πιο σημαντικό είναι ό,τι το παιδί από πολύ μικρό αποκτά οργανωμένη σκέψη. Οπότε η “τακτοποίηση” θα ξεκινάει πρώτα μέσα του. Δείτε ακόμα ποια είναι τα κατάλληλα χρώματα ώστε να υπάρχει ηρεμία και γαλήνη στο χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έξυπνες Ιδέες για το Παιδικό Δωμάτιο από τον Σπύρο Σούλη (VIDEO)

.

Κάντε το μικρό παιδικό υπνοδωμάτιο λειτουργικό και όμορφο με αυτές τις οικονομικές λύσεις.

Ανανεώστε το παιδικό δωμάτιο εύκολα και οικονομικά (video)

.

Ακόμα και μια μικρή αλλαγή μέσα στο χώρο του παιδιού έχει τεράστια επίδραση στην ψυχολογία του, γι' αυτό μη σκέφτεστε ότι τέτοιες αλλαγές σε τέτοιες εποχές είναι πολυτέλεια (οικονομική και χρονοβόρα). Δείτε πώς μπορείτε να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο και να το προσαρμόσετε στις ηλικιακές ανάγκες του.

Παιδί: Η ζωή σε δύο σπίτια μετά το διαζύγιο (video)

.

Δείτε συμβουλές για το πώς θα οργανώσετε σωστά και τα δύο σπίτια και τρόπους για να κάνετε το παιδί σας να νιώθει άνετα και στα δύο σπίτια.

Ιδέες από τον Σπύρο Σούλη για Παιδικό Δωμάτιο με Πολλά Παιδιά (video)

.

Δείτε έξυπνες και πρακτικές ιδέες για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παιδικό δωμάτιο για δύο ή περισσότερα παιδιά.

Παιδιά σε ρόλο διακοσμητή! (video)

.

Όλοι οι γονείς θέλετε ένα σπίτι τακτοποιημένο, χωρίς ζωγραφισμένους τοίχους και παιχνίδια παντού! Αυτό που κάνετε σχεδόν όλοι είναι να περιορίζετε τις δραστηριότητες των παιδιών και το παιχνίδι μέσα στο δωμάτιο τους. Κάτι τέτοιο όμως τα αποξενώνει από το υπόλοιπο σπίτι. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μετατρέψετε το σπίτι σε παιδική χαρά! Δημιουργήστε ένα περιβάλλον ιδανικό τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βάλτε τάξη στο παιδικό δωμάτιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα χαλιά πριν τα στρώσετε (video)