Παιδί: Η ζωή σε δύο σπίτια μετά το διαζύγιο (video)

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όταν οι γονείς χωρίζουν τα παιδιά βρίσκονται στην πολύ δύσκολη θέση να μοιράζουν τον χρόνο τους στο σπίτι του μπαμπά και της μαμάς. Η σωστή επικοινωνία ανάμεσα στους γονείς είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία του παιδιού αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ακόμα και ο τρόπος που θα διαμορφωθεί ο νέος του χώρος παίζει σπουδαίο ρόλο. Δείτε συμβουλές για το πώς θα οργανώσετε σωστά και τα δύο σπίτια και τρόπους για να κάνετε το παιδί σας να νιώθει άνετα και στα δύο σπίτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανανεώστε το παιδικό δωμάτιο εύκολα και οικονομικά (video)

.

Ακόμα και μια μικρή αλλαγή μέσα στο χώρο του παιδιού έχει τεράστια επίδραση στην ψυχολογία του, γι' αυτό μη σκέφτεστε ότι τέτοιες αλλαγές σε τέτοιες εποχές είναι πολυτέλεια (οικονομική και χρονοβόρα). Δείτε πώς μπορείτε να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο και να το προσαρμόσετε στις ηλικιακές ανάγκες του.

Βάλτε τάξη στο παιδικό υπνοδωμάτιο και επιλέξτε χρώματα που ηρεμούν (video)

.

Η οργάνωση είναι σημαντικό κομμάτι για την καθημερινή εικόνα του υπνοδωματίου, αλλά πιο σημαντικό είναι ό,τι το παιδί από πολύ μικρό αποκτά οργανωμένη σκέψη.

Ιδέες από τον Σπύρο Σούλη για Παιδικό Δωμάτιο με Πολλά Παιδιά (video)

.

Δείτε έξυπνες και πρακτικές ιδέες για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παιδικό δωμάτιο για δύο ή περισσότερα παιδιά.

Παιδιά σε ρόλο διακοσμητή! (video)

.

Όλοι οι γονείς θέλετε ένα σπίτι τακτοποιημένο, χωρίς ζωγραφισμένους τοίχους και παιχνίδια παντού! Αυτό που κάνετε σχεδόν όλοι είναι να περιορίζετε τις δραστηριότητες των παιδιών και το παιχνίδι μέσα στο δωμάτιο τους. Κάτι τέτοιο όμως τα αποξενώνει από το υπόλοιπο σπίτι. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μετατρέψετε το σπίτι σε παιδική χαρά! Δημιουργήστε ένα περιβάλλον ιδανικό τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας!

Έξυπνες Ιδέες για το Παιδικό Δωμάτιο από τον Σπύρο Σούλη (VIDEO)

.

Κάντε το μικρό παιδικό υπνοδωμάτιο λειτουργικό και όμορφο με αυτές τις οικονομικές λύσεις.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αντιμετωπίστε τα πιο συχνά προβλήματα του σπιτιού! (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε όλες τις νέες τάσεις στη διακόσμηση! (video)