Φροντίστε το Πλυντήριό Σας για να Σας Φροντίσει Περισσότερο!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Φροντίστε το Πλυντήριό Σας για να Σας Φροντίσει Περισσότερο!

Δεν υπάρχει πιο χρήσιμη οικιακή συσκευή από το πλυντήριο ρούχων. Θεωρείται εύκολη στη χρήση, χρησιμοποιείται από κάθε νοικοκυριό (σχεδόν σε καθημερινή βάση) και μας εφοδιάζει με πεντακάθαρα και μυρωδάτα ρούχα. Δυστυχώς, πολλοί από εμάς, το χρησιμοποιούμε λάθος κάνοντας πράγματα που δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνουμε στο πλυντήριό μας.

Ποια είναι τα κλασικά λάθη που κάνετε στο πλυντήριο και μπορείτε εύκολα να τα αποφύγετε;

1. Μην βάζετε πολύ απορρυπαντικό Όσο απορρυπαντικό και αν βάλετε τα ρούχα σας δεν πρόκειται να καθαριστούν περισσότερο. Αντιθέτως με την υπερβολική ποσότητα απορρυπαντικού υπάρχει ο κίνδυνος να βλάψετε τα ρούχα αλλά και το πλυντήριό σας. Τα πλυντήρια διαθέτουν ειδικό control panel και η χρήση πολύ απορρυπαντικού (σε συνδυασμό με τα άλατα) μπορεί να του δηνιουργήσει πρόβλημα. Για να είστε σίγουροι για την ποσότητα απορρυπαντικού που θα χρησιμοποιήσετε συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσεις του πλυντηρίου σας. Οι ειδικοί τονίζουν πως είναι προτιμότερο να πλύνετε τα ρούχα σας δύο φορές με τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού παρά να τα πλύνετε μια φορά με διπλή ποσότητα απορρυπαντικού.

thehomeissue_samsungaddwash003

Το πολύ απορρυπαντικό δεν κάνει καλό ούτε στα ρούχα σας αλλά ούτε και στο πλυντήριό σας.

2. Μην αφήνετε βρεγμένα ρούχα μέσα στο πλυντήριο Αρκετοί συνηθίζουν να βάζουν μέσα στο πληντύριο -μέχρι να μαζευτούν ρούχα για την επόμενη πλύση- νωπά ρούχα και πετσέτες. Λάθος! Τα βρεγμένα ρούχα βγάζουν δυσάρεστες μυρωδιές που χαλάνε το πλυντήριο καθώς δημιουργούν κλίμα υγρασίας στον κάδο του πληντυρίου και στη συνέχεια μούχλα. Οπότε αποφύγετε να αφήνετε μέσα στο πλυντήριο βρεγμένα ρούχα πριν την πλύση αλλά και τα βρεγμένα καθαρά ρούχα μετά από μια πλύση. Μόλις ολοκληρωθεί μια πλύση απλά βγάλτε τα ρούχα και απλώστε τα.

thehomeissue_samsungaddwash001

Μην αφήνετε βρεγμένα ρούχα μέσα στο πλυντήριο γιατί η μυρωδιά της μούχλας δεν φεύγει ούτε μετά από μια νέα πλύση.

3. Μην ανοίγετε το πλυντήριο στη μέση της πλύσης Το πλυντήριο μόλις ξεκίνησε και ξαφνικά θυμηθήκατε και εκείνο το μπλουζάκι που πρέπει οπωσδήποτε να πλύνετε! Απενεργοποιείτε το πλυντήριο και περιμένετε μερικά λεπτά -που εκείνη τη στιγμή φαντάζουν μια αιωνιότητα- μέχρι να μπορέσετε να ανοίξετε και πάλι το πορτάκι. Αυτό όμως μπορεί μακροπρόθεσμα να δημιουργήσει βλάβη στον προγραμματισμό του πλυντηρίου σας. Αποφεύγετε να το κάνετε εκτός και αν διαθέτετε το νέο πλυντήριο Addwash της Samsung που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Με το συγκεκριμένο πλυντήριο μπορείτε άφοβα να ανοίξετε το επιπρόσθετο πορτάκι που έχει και να προσθέσετε στην πλύση όποιο ρούχο ξεχάσατε!

thehomeissue_samsungaddwash02

Με το πλυντήριο Addwash της Samsung δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να διακόψετε πλύση για να προσθέσετε κάποιο ρούχο που ξεχάσατε!

4. Φροντίστε να έχει ισορροπία το πλυντήριό σας Εκτός από εμάς τους ίδιους που χρειαζόμαστε ισορροπία στη ζωή μας για να λειτουργήσουμε καλύτερα και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας το ίδιο συμβαίνει και με το πλυντήριό μας. Ένα πλυντήριο που κουνιέται και δεν είναι απόλυτα ισορροπημένο μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον στις πλύσεις αλλά και στη λειτουργία του. Ένα μη ισορροπημένο πλυντήριο δυσκολεύεται περισσότερο να λειτουργήσει και καταναλώνει συνεπώς περισσότερο ρεύμα. Θα σας πάρει ελάχιστα δευτερόλεπτα να βρείτε έναν τρόπο να φέρετε στα ίσια του το πλυντήριό σας.

Οι νέες οικιακές συσκευές της Samsung είναι διαθέσιμες από τέλος Μαρτίου στην ελληνική αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 σε 1: Πλυντήριο και Στατικό Ποδήλατο Μαζί!

.

Αυτό είναι το πρώτο ποδήλατο που ταυτόχρονα πλένει και ρούχα.

Ένας Πολύ Καλός Λόγος για να Βάλετε Μαύρο Πιπέρι στο Πλυντήριο!

.

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει όταν βάζετε μαύρο πιπέρι στο πλυντήριο ρούχων.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μάθετε πως Θα Διατηρήσετε τα Παγάκια σας Φρέσκα! (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το Ιδανικό Στεγνό Καθάρισμα για Όλα τα Πατώματα