Αυτό Είναι το Ιδανικό Στεγνό Καθάρισμα για Όλα τα Πατώματα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Αυτό Είναι το Ιδανικό Στεγνό Καθάρισμα για Όλα τα Πατώματα

Κάθε είδος πατώματος έχει διαφορετικές ανάγκες καθαρίσματος. Γι'αυτό το λόγο εμείς σας έχουμε υπέροχες ιδέες για να καθαρίσετε πατώματα από μάρμαρο, πλακάκια ή ξύλο. Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε από σκόνη, τρίχες και βρωμιές και το σπίτι σας θα διατηρείται καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα.

Πλακάκια Οι κοινές σκούπες και τα πανιά δεν αιχμαλωτίζουν τη σκόνη αλλά τη διασκορπούν παντού σε όλη την επιφάνεια που καθαρίζετε. Αν θέλετε να καθαρίζετε το σπίτι σας πιο αραιά και να μην είναι μονίμως σκονισμένο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά πανάκια που μαγνητίζουν τη σκόνη και την εγκλωβίζουν στις μικροΐνες  τους. Για τα πλακάκια σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά πανάκια στεγνού καθαρισμού της SANITAS. Τα συγκεκριμένα πανάκια τοποθετούνται σε σκούπα με τετραγωνισμένη κεφαλή που φτάνει εύκολα σε όλες τις γωνίες. Είναι φτιαγμένα από τρισδιάστατες μικροϊνες ηλεκτροστατικής δράσης που μαγνητίζουν τη σκόνη με μία κίνηση! Διαθέτουν βαθιά αυλάκια στην επιφάνεια για να παγιδεύουν χνούδια και τρίχες χωρίς να αφήνουν πίσω τους υπολείμματα.

thehomeissue_stegnokatharisma01

Χρησιμοποιήστε το σύστημα στεγνού καθαρισμού SANITAS για το πιο καλό και γρήγορο σκούπισμα!

Έξτρα tip Για μεγάλες επιφάνειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα πανάκια στεγνού καθαρισμού XXL. Είναι ιδανικά για όλα τα δάπεδα και εφαρμόζονται εύκολα στη σκούπα στεγνού καθαρισμού.

Μάρμαρο Στα μαρμάρινα πατώματα του σπιτιού σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρκετέζα της SANITAS. Η παρκετέζα είναι φτιαγμένη με μικροΐνες υψηλής πυκνότητας και με ειδική ύφανση ώστε να μαγνητίζει τη σκόνη και να φυλακίζει τη βρωμιά, χαρίζοντας αστραφτερή καθαριότητα χωρίς θαμπάδες και ίχνη. Η εξαιρετικά απαλή της υφή την καθιστά κατάλληλη ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες καθώς καθαρίζει χωρίς να χαράζει. Η κεφαλή μπορεί να πλυθεί στο χέρι ή στο πλυντήριο μέχρι τους 60 βαθμούς Κελσίου, χωρίς μαλακτικό, ενώ διατίθεται ξεχωριστά και ως ανταλλακτικό.

thehomeissue_stegnokatharisma02

Η ιδανική παρκετέζα για στεγνό καθάρισμα. Μαγνητίζει σκόνη και χνούδια χωρίς να αφήνει τίποτα στο πέρασμά της.

Tip Μπορεί να σας φαίνεται παράλογο αλλά ισχύει! Οι τρίχες που πέφτουν στο πάτωμα αυξάνουν κατά πολύ τα επίπεδα σκόνης που υπάρχουν στον χώρο σας. Αυτό σημαίνει πως την επόμενη φορά που θα θέλετε να χτενιστείτε θα πρέπει να το κάνετε στο μπάνιο σας.

Ξύλο Για τις ξύλινες επιφάνειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σκούπα στεγνού καθαρισμού τοποθετώντας ειδικά πανάκια με κερί. Τα πανάκια αυτά έχουν κατασκευαστεί για να φροντίζουν ιδιαίτερα τα ξύλινα πατώματα, καθαρίζοντάς τα και δίνοντάς τους μια διακριτική γυαλάδα.

thehomeissue_stegnokatharisma03

Πανάκια με κερί SANITAS ιδανικά για ξύλινα πατώματα. Εφαρμόζονται εύκολα στο Σύστημα Στεγνού Καθαρισμού.

Προσοχή  Τα ξύλινα πατώματα δεν πρέπει να σφουγγαρίζονται πάνω από μία φορά κάθε μήνα γιατί καταστρέφονται. Με τα πανάκια με κερί θα μπορείτε να καθαρίζετε το σπίτι σας πολύ τακτικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το καλοκαίρι που η ηλιοφάνεια είναι ιδιαίτερα έντονη κλείστε τις κουρτίνες για να προστατέψετε το ξύλινο πάτωμά σας τις πρωινές ώρες.

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γάντια Κουζίνας: 6 Πρωτότυπες Χρήσεις που δεν Έχετε Σκεφτεί Ποτέ!

.

Εναλλακτικές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα πλαστικά γάντια εκτός κουζίνας.

Ξύλινο Πάτωμα: 5 Tips για να το Διατηρείτε στην Εντέλεια!

.

Τέλος στο ταλαιπωρημένο, γδαρμένο ξύλινο δάπεδο.

Φτιάξτε Αυτά τα Εκπληκτικά Φωτιστικά με Ένα Υλικό που δεν Πάει ο Νους σας!

.

DIY φωτιστικά από υλικό-έκπληξη που μπορούν να φτιαχτούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Έτσι θα Εξαφανίσετε την Άσχημη Μυρωδιά Μετά το Σφουγγάρισμα!

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να λύσετε μια και καλή την κακοσμία μετά το σφουγγάρισμα.

Μάθετε Πως Πρέπει να Σφουγγαρίζετε Κάθε Πάτωμα Ανάλογα με το Υλικό του

.

Όλες οι απορίες που είχατε ποτέ για το σφουγγάρισμα βρίσκουν σήμερα τη λύση τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φροντίστε το Πλυντήριό Σας για να Σας Φροντίσει Περισσότερο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνοι Τρόποι για την Καλοκαιρινή Διακόσμηση στο Τζάκι σας