Stikwood: Αλλο... ξύλο

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΥΛΙΚΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Stikwood: Αλλο... ξύλο

Κλασική ταπετσαρία τοίχου; Επένδυση με κλασικές σανίδες, ίδιες με εκείνες για το δάπεδο; Ή μήπως να ρίχνατε μια ματιά στην πρόταση της εταιρείας Stikwood; Κολλάνε και ξεκολλάνε από τον τοίχο με δυο κινήσεις. Σας δελεάσαμε;

Η ιδέα της Stikwood δημιουργεί εξίσου ελκυστικές λύσεις και σε άλλες επιφάνειες, π.χ. το πάσο της κουζίνας.

Η ιδέα της Stikwood δημιουργεί εξίσου ελκυστικές λύσεις και για άλλες επιφάνειες, π.χ. το πάσο της κουζίνας.

H αλήθεια είναι ότι οι ρουστίκ επενδύσεις των περασμένων δεκαετιών, κυρίως των 80s, δεν φέρνουν στο μυαλό εικόνες ιδιαίτερης καλαισθησίας, με την καρυδιά να ντύνει δάπεδα, κουζίνες, πάσα, κρεβάτια, κονσόλες, βιβλιοθήκες, τοίχους, τα πάντα όλα.

Οι επιρροές του μίνιμαλ ανέδειξαν άλλες χρήσεις, άλλα χρώματα και ξαναζέσταναν τη διάθεσή μας για το ξύλο. Οι τεχνικές επεξεργασίες εξελίσσονται, τα χρώματα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα, ενώ οι ιδέες και οι τιμές προσφέρονται για όλα τα… πορτοφόλια.

Παρόλα αυτά, οι σχεδιαστές οι οποίοι εκτός από την πρόκληση την οποία αναζητούν σχεδιαστικά δημιουργούν και τις τάσεις πρέπει να σκέφτονται πρακτικά καθώς είναι εκείνοι οι οποίοι προτείνουν νέες τάσεις και ιδέες. Κάποιες από αυτές μάλιστα τις λανσάρουν με τόσο ελκυστικό τρόπο, ώστε οι καταναλωτές να τις προτιμήσουμε σε σχέση με την υλοποίηση ενός κλασικού... project ανανέωσης.

Μια τέτοια ιδέα ανέδειξε η εταιρεία Stikwood χρησιμοποιώντας για τις επενδύσεις τοίχων σανίδες από πραγματικά ξύλα, οι οποίες «κολλούνται» πανεύκολα επάνω στον τοίχο, για την ακρίβεια κυριολεκτικά σε τρεις κινήσεις: ξεκολλάτε απλώς τις κολλητικές ταινίες στο πίσω μέρος κάθε σανίδας και κολλάτε.

Ο τρόπος που πρέπει να τις τοποθετήσετε, όπως φαίνεται και στο βίντεο της εταιρείας, είναι εύκολος για για κάποιον που ασχολείται κάπως με DIY εργασίες, ενώ η εταιρεία θα σας βοηθήσει και θα σας καθοδηγήσει σχετικά με την ποσότητα την οποία θα χρειαστείτε, ανάλογα φυσικά με την επιφάνεια την οποία θα διακοσμήσετε.

Με τις παλέτες λοιπόν να έχουν αναδείξει τις DIY κατασκευές σε κυρίαρχο στοιχείο της διακόσμησης τα τελευταία χρόνια, η Stinkwood σας προτρέπει να φτιάξετε το ολόδικό σας φινίρισμα και στον τοίχο, σας βοηθάει με συμβουλές step by step για το πώς μπορείτε (οι πιο προχωρημένοι) να την τοποθετήσετε μόνοι σας,  προτείνει συνδυασμούς και δίνει εγγύηση δέκα χρόνων.

Η βασική ιδέα είναι πώς να υιοθετήσετε μια όμορφη και νεανική ιδέα με σχετικά εύκολο και οικονομικό τρόπο. Ε, νομίζουμε ότι το κατάφεραν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Ποια Υλικά Μπορεί να Γίνει Επένδυση Τοίχου;

.

Μάθετε με ποια υλικά μπορεί να γίνει επένδυση τοίχου, τι πρέπει να προσέξετε και πώς θα μπορέσετε να ανανεώσετε τον χώρο σας με πρωτότυπο τρόπο.

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για το Ξύλινο Δάπεδο

.

Σήμερα οι επιλογές για τις επενδύσεις είναι πάρα πολλές και ικανοποιούν όλα τα βαλάντια και όλες τις απαιτήσεις. Ρουστίκ, μοντέρνο, μασίφ ή απομίμηση όλα υπάρχουν στις επιλογές σας για ξύλινο δάπεδο και όλα είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να τα αξιοποιήσετε σωστά.

5 Είδη Ξύλου που Είναι Ιδανικά για το Σπίτι

.

Δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τη βελανιδιά από την κερασιά; Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πιο συχνά είδη ξύλου.

DIY: Μεταμορφώστε τους Τοίχους σας με Κορμούς Δέντρων!

.

Αυτό το ρουστίκ diy θα αλλάξει την αίσθηση του χώρου σας!

Όλα όσα Χρειάζεται να Γνωρίζετε για τα Ξύλινα Πατώματα, τους Τύπους και τα Κόστη τους

.

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τα ξύλινα πατώματα σχετικά με τον τύπο και το κόστος.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το πράσινο διαχωριστικό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οικονομικές λύσεις για την κατασκευή πισίνας