Οικονομικές λύσεις για την κατασκευή πισίνας

Κατηγορίες: OUTDOOR, ΥΛΙΚΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Οικονομικές λύσεις για την κατασκευή πισίνας

Αν θέλετε να φτιάξετε πισίνα αλλά δεν θέλετε να σας κοστίσει μια μικρή περιουσία, σας έχουμε λύσεις και προτάσεις που θα δροσίσουν και εσάς και την... τσέπη σας!

Με τι θα την επενδύσετε Τα βότσαλα είναι εύκολα στην τοποθέτηση, ανθεκτικά, με διαχρονικό στυλ και τραχιά επιφάνεια που αποτρέπει την ολισθηρότητα. Διατίθενται σε ποικιλία μεγεθών, σχημάτων και αποχρώσεων που σας επιτρέπουν να τα επενδύσετε με ελεύθερο τρόπο ή πιο οργανωμένα. Αυτοσχεδιάστε και βρείτε τι προτιμάτε!

Οι πέτρινες πλάκες – με τραχιά επιφάνεια για μεγαλύτερη σταθερότητα ακόμη και αν υπάρχουν νερά – είναι η πιο ασφαλής αισθητικά επιλογή που συμβαδίζει σχεδόν με κάθε ύφος διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων. Θα βρείτε, επίσης, μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη, αποχρώσεις και ποιότητες. Είναι μια πολύ ανθεκτική πρόταση και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά είδη κοπής (τετράγωνες, παραλληλόγραμμες ή ακανόνιστες, ώστε να ταιριάζουν αισθητικά με τον περιβάλλοντα χώρο σας.

Η τσιμεντοκονία είναι το στάδιο που ακολουθεί τη μόνωση και αφορά τόσο στο δάπεδο όσο και στους τοίχους. Αν δεν θέλετε να την επενδύσετε με πλακάκια αλλά να διατηρήσετε τη φυσική υφή της, την αφήνετε να στεγνώσει καλά και τη βάφετε με ειδική εποξειδική βαφή, η οποία δεν θα αφήσει το τσιμέντο να απορροφήσει υγρασία και να κάνει ρωγμές.

Τέλος, για τη διαμόρφωση του ντεκ γύρω από την πισίνα ενδείκνυνται τροπικά ξύλα, πχ. τικ, ιρόκο, τα οποία είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα τους στις καιρικές μεταβολές και στην υγρασία. Αν δεν είναι ήδη εμποτισμένα, θα πρέπει να τα περάσετε εσείς με ένα άχρωμο βερνίκι εμποτισμού που απορροφά τις ακτίνες UVA & UVB.

liv_11147817_la-piscine_1@2x

Διαφορετικά μεγέθη σε βότσαλα και πέτρες μαζί με ξύλο και τσιμέντο είναι οι πιο διαδεδομένοι συνδυασμοί για φυσικό αποτέλεσμα.

Καθαρισμός Η πιο διαδεδομένη πρακτική είναι το χλώριο. Εναλλακτικοί τρόποι είναι: α) Σύστημα ιονισμού. Ηλεκτρονική συσκευή που απολυμαίνει και καταπολεμά τα άλγη τροφοδοτώντας το νερό με ιόντα χαλκού και αργύρου, ρίζες υδροξυλίου, υπεροξείδιο του υδρογόνου, όζον και οξυγόνο β) Ενεργό οξυγόνο. Μια μέθοδος που βασίζεται στην προσθήκη σκόνης, η οποία κατά την επαφή της με το νερό απελευθερώνει κάποιες μορφές οξυγόνου που οξειδώνουν και καταστρέφουν τα διάφορα βλαβερά, οργανικά φορτία του νερού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Διορθώσετε έναν Καναπέ που Έχει «Κάτσει»!

.

Κάντε τον παλιό καναπέ σας ολοκαίνουργιο με 4 κινήσεις!

Έξυπνες Χρήσεις της Κρεμάστρας που δεν Είχατε Σκεφτεί Μέχρι Σήμερα

.

Όχι μία, αλλά 7 ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να βγάλετε τις κρεμάστρες από την αφάνεια και να τις μεταμορφώσετε σε χρηστικά και όμορφα αντικείμενα που θα δώσουν στο χώρο σας μία πινελιά πρωτοτυπίας.

Τα μυστικά της σοφίτας

.

Αν σας αρέσει η ιδέα ενός δωματίου το οποίο θα βρίσκεται ψηλά, στη στέγη του σπιτιού σας, δείτε πώς μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να φτιάξετε μια σοφίτα.

Αλλάξτε Μόνοι σας τα Πόμολα

.

Οι περισσότεροι δεν τους δίνουν μεγάλη σημασία, αλλά τα πόμολα είναι αυτά που θα αλλάξουν με μία κίνηση την εικόνα της πόρτας σας. Ορίστε πως θα κάνετε μόνοι σας αυτήν την επέμβαση.

Αυτά Είναι όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε για να Τοποθετήσετε την Τηλεόραση Πάνω από το Τζάκι

.

Μια πρόταση η οποία προσφέρεται για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους χώρους, έχει κάποιες δυσκολίες για να είστε ασφαλής αλλά διακοσμητικά κερδίζει τις εντυπώσεις.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Θάμνοι γρήγορης ανάπτυξης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

13 συμβουλές που θα κάνουν το φύτεμα στη γλάστρα... παιχνίδι