Οικονομικές λύσεις για την κατασκευή πισίνας

Κατηγορίες: OUTDOOR, ΥΛΙΚΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Οικονομικές λύσεις για την κατασκευή πισίνας

Αν θέλετε να φτιάξετε πισίνα αλλά δεν θέλετε να σας κοστίσει μια μικρή περιουσία, σας έχουμε λύσεις και προτάσεις που θα δροσίσουν και εσάς και την... τσέπη σας!

Με τι θα την επενδύσετε Τα βότσαλα είναι εύκολα στην τοποθέτηση, ανθεκτικά, με διαχρονικό στυλ και τραχιά επιφάνεια που αποτρέπει την ολισθηρότητα. Διατίθενται σε ποικιλία μεγεθών, σχημάτων και αποχρώσεων που σας επιτρέπουν να τα επενδύσετε με ελεύθερο τρόπο ή πιο οργανωμένα. Αυτοσχεδιάστε και βρείτε τι προτιμάτε!

Οι πέτρινες πλάκες – με τραχιά επιφάνεια για μεγαλύτερη σταθερότητα ακόμη και αν υπάρχουν νερά – είναι η πιο ασφαλής αισθητικά επιλογή που συμβαδίζει σχεδόν με κάθε ύφος διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων. Θα βρείτε, επίσης, μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη, αποχρώσεις και ποιότητες. Είναι μια πολύ ανθεκτική πρόταση και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά είδη κοπής (τετράγωνες, παραλληλόγραμμες ή ακανόνιστες, ώστε να ταιριάζουν αισθητικά με τον περιβάλλοντα χώρο σας.

Η τσιμεντοκονία είναι το στάδιο που ακολουθεί τη μόνωση και αφορά τόσο στο δάπεδο όσο και στους τοίχους. Αν δεν θέλετε να την επενδύσετε με πλακάκια αλλά να διατηρήσετε τη φυσική υφή της, την αφήνετε να στεγνώσει καλά και τη βάφετε με ειδική εποξειδική βαφή, η οποία δεν θα αφήσει το τσιμέντο να απορροφήσει υγρασία και να κάνει ρωγμές.

Τέλος, για τη διαμόρφωση του ντεκ γύρω από την πισίνα ενδείκνυνται τροπικά ξύλα, πχ. τικ, ιρόκο, τα οποία είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα τους στις καιρικές μεταβολές και στην υγρασία. Αν δεν είναι ήδη εμποτισμένα, θα πρέπει να τα περάσετε εσείς με ένα άχρωμο βερνίκι εμποτισμού που απορροφά τις ακτίνες UVA & UVB.

liv_11147817_la-piscine_1@2x

Διαφορετικά μεγέθη σε βότσαλα και πέτρες μαζί με ξύλο και τσιμέντο είναι οι πιο διαδεδομένοι συνδυασμοί για φυσικό αποτέλεσμα.

Καθαρισμός Η πιο διαδεδομένη πρακτική είναι το χλώριο. Εναλλακτικοί τρόποι είναι: α) Σύστημα ιονισμού. Ηλεκτρονική συσκευή που απολυμαίνει και καταπολεμά τα άλγη τροφοδοτώντας το νερό με ιόντα χαλκού και αργύρου, ρίζες υδροξυλίου, υπεροξείδιο του υδρογόνου, όζον και οξυγόνο β) Ενεργό οξυγόνο. Μια μέθοδος που βασίζεται στην προσθήκη σκόνης, η οποία κατά την επαφή της με το νερό απελευθερώνει κάποιες μορφές οξυγόνου που οξειδώνουν και καταστρέφουν τα διάφορα βλαβερά, οργανικά φορτία του νερού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάνιο: Ολική ανακαίνιση

.

Για να ξέρετε σε τι νερά θα κολυμπήσετε δίχως να πνιγείτε.

Ανακαίνιση... εκ θεμελίων

.

Όλες οι κατοικίες – ακόμα και οι καλύτερες – κάποια στιγμή θα χρειαστούν ανακαίνιση, για να εκσυγχρονιστούν από πλευράς ποιότητας διαβίωσης, αισθητικής, λειτουργικότητας αλλά και ασφάλειας. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να νιώθετε άνετα μες στο σπίτι σας.

Βήμα-βήμα η Διαδικασία για να Αλλάξετε την Ταπετσαρία της Καρέκλας σας

.

Δεν θα ξοδευτείτε καθόλου και θα ανανεώσετε το χώρο σας χωρίς να το πάρετε χαμπάρι.

Τα 5 Βασικά Σημεία που Πρέπει να Προσέξετε στο Σπίτι για να το Προστατέψετε από Υγρασία

.

Φροντίστε για τη μόνωση του σπιτιού σας για να έχετε οικονομία και καλύτερη απόδοση του κτιρίου συνολικά, και ειδικότερα στην υγρασία και τη μούχλα.

8 Επιδιορθώσεις στο Σπίτι που δεν Πρέπει Ποτέ να Αναβάλετε

.

Αν το σπίτι σας χρήσει κάποια από αυτές τις επιδιορθώσεις κάντε το άμεσα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Θάμνοι γρήγορης ανάπτυξης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

13 συμβουλές που θα κάνουν το φύτεμα στη γλάστρα... παιχνίδι