Πώς Πρέπει να Τοποθετείτε το Κρεβάτι στο Υπνοδωμάτιο!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Πώς Πρέπει να Τοποθετείτε το Κρεβάτι στο Υπνοδωμάτιο!

Αν θέλετε να απολαμβάνετε τον καλύτερο νυχτερινό ύπνο, τότε πρέπει να γνωρίζετε πως η θέση του κρεβατιού είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αν το κρεβάτι σας είναι τοποθετημένο λάθος, τότε ίσως δεν ξεκουράζεστε όπως πρέπει. Πριν, λοιπόν, πάρετε την τελική σας απόφαση για το πού θα βάλετε το κρεβάτι σας, διαβάστε τα παρακάτω!

Feng Shui  Οι fun του φενγκ σούι πιστεύουν πως η θέση του κρεβατιού έχει άμεση και σημαντική σχέση με την πόρτα του υπνοδωματίου. Επομένως πρέπει να τοποθετείτε το κρεβάτι σας όσο πιο μακριά γίνεται από την πόρτα, με τρόπο, όμως, που να σας επιτρέπει να την βλέπετε. Είναι επίσης σημαντικό, να βάλετε το κρεβάτι σας σε ένα σημείο που δεν ευθυγραμμίζεται με την πόρτα, λόγω της ενέργειας που μπαίνει και μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Πρακτικότητα Κάποια μικρά δωμάτια ή αυτά που έχουν πολλά ανοίγματα, όπως ντουλάπες, πόρτες μπαλκονιού και μπάνιο, ενδέχεται να υποδεικνύουν τη θέση του κρεβατιού, απλά και μόνο από την διάταξη που έχουν. Οι περισσότεροι επιλέγουν να βάλουν το πάνω μέρος του σε κάποιον τοίχο γιατί προσφέρει ευκολία για να στρώσουν κουβέρτες, σεντόνια και παπλώματα.

Υπνοδωμάτιο: 6 Συμβουλές για να το Διακοσμήσετε σαν Επαγγελματίας Διακοσμητής!

Παράθυρα Τα παράθυρα μπορούν να γίνουν ο φίλος, αλλά και ο εχθρός σας. Κατά τους ζεστούς μήνες μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερό αεράκι όσο κοιμάστε, γι αυτό είναι καλή ιδέα να βάλετε το κρεβάτι κάτω από τα παράθυρα. Από την άλλη, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θέλετε το κρεβάτι σας όσο πιο μακριά γίνεται από τα παράθυρα, ειδικά αν η μόνωση δεν είναι και τόσο καλή.

Τα παράθυρα μπορούν να γίνουν ο φίλος, αλλά και ο εχθρός σας.

Φως του ήλιου Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απολαμβάνουν την αίσθηση του ήλιου που πέφτει στο πρόσωπό τους το πρωί, ενώ κάποιοι άλλοι το βρίσκουν ιδιαίτερα ενοχλητικό. Αν σας αρέσει ο ήλιος, παρατηρήστε σε ποιο σημείο πέφτει το πρωί και βάλτε εκεί το κρεβάτι σας. Αν όχι, βρείτε το ιδανικό σημείο, ώστε να μπορείτε να γυρίσετε πλάτη στον ήλιο αν το θελήσετε!

Λάβετε υπόψιν σας που πέφτει το φως του ήλιου.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπνοδωμάτιο: 9 Ιδέες για να το Κάνετε πιο Ρομαντικό

.

Δώστε ρομαντικό αέρα στο υπνοδωμάτιο εύκολα και οικονομικά.

Μαύρο Κρεβάτι: Ιδέες για να Διακοσμήσετε τον Χώρο σας Γύρω από Αυτό

.

Το μαύρο κρεβάτι δημιουργεί προκλήσεις στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας. Κι όμως υπάρχουν ιδέες και λύσεις για να αποφύγετε πιθανούς (σκοτεινούς) σκοπέλους!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Έξυπνα Tips για να Αυξήσετε το Φυσικό Φως Μέσα στο Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μπλε, το Χρώμα της Ενέργειας