Υπνοδωμάτιο: Bed time

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Υπνοδωμάτιο: Bed time

Το υπνοδωμάτιο είναι το μοναδικό δωμάτιο του σπιτιού που δεν χρειάζεται να ανταποκρίνεται στις κοινωνικές δραστηριότητες σας. Φροντίστε μερικές λεπτομέρειες και θα έχετε το σκηνικό που... ονειρεύεστε.

Το πιο σημαντικό είναι όταν βρίσκεστε μέσα σε αυτό το δωμάτιο να μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τον ύπνο σας. Γι' αυτό φροντίστε να είναι τακτοποιημένο και να εκπέμπει ηρεμία. Έτσι, για παράδειγμα, αν ο χώρος είναι μικρός μη βάλετε μέσα ντουλάπα. Προσθέστε καλύτερα μία στο γραφείο.

Αν το υπνοδωμάτιό σας είναι αρκετά μεγάλο και φιλοξενεί και το γραφείο σας, φροντίστε όσο είναι εφικτό να διαχωρίζοναι οι ρόλοι τους. Καλύψτε το κρεβάτι με ένα κουβερλί, ώστε η παρουσία του να είναι πιο διακριτική. Επιλέξτε για το γραφείο μια μοντέρνα εκδοχή των παλιών σεκρετέρ. Έτσι, όταν δεν το χρησιμοποιείτε δεν θα είναι σε κοινή θέα αντικείμενα και υλικά της δουλειάς.

Εκτός από την κλασική λύση της ντουλάπας, σκεφτείτε την εκδοχή ενός ντουλαπιού που θα μπει αντί για κεφαλάρι και θα ανοίγει από πάνω. Εκεί θα μπορείτε να αποθηκεύετε έξτρα κουβέρτες, μαξιλάρια, περιοδικά κ.λπ.

Αν η ντουλάπα που υπάρχει είναι εντοιχιζόμενη, αλλάξτε τουλάχιστον τις κλασικές πόρτες που ανοίγουν προς τα έξω με συρόμενες για οικονομία χώρου. Αν, μάλιστα, τις ντύσετε με καθρέφτη, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει διπλασιάζοντας τον χώρο και γεμίζοντας το δωμάτιο με φως.

Οι περισσότεροι δεν έχουμε επιπλέον δωμάτιο για ξενώνα, οπότε δείτε και κάποια κομμάτια που χωρίς να χαρακτηρίζονται αμιγώς κρεβάτια μπορούν να φιλοξενήσουν μέσα σε διάφορους χώρους όποιον χρειαστεί: futon, ανάκλιντρα, αλλά και μονά κρεβάτια ντυμένα με ένα όμορφο ύφασμα και μεταλλικά πόδια, μπορεί να διακοσμήσουν από το σαλόνι και το γραφείο μέχρι έναν ανοιχτό χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Διακοσμητικά Tips για να Φέρετε την Καλή Ενέργεια του Feng Shui στο… Κρεβάτι σας!

.

Βάλτε το feng shui στο υπνοδωμάτιό σας για να απολαμβάνετε τον καλύτερο ύπνο.

Υπνοδωμάτιο: Ανανεώστε το Πανεύκολα με Χαμηλό Budget

.

Εμπνευστείτε από τις παρακάτω εύκολες και οικονομικές προτάσεις διακόσμησης για το υπνοδωμάτιο και ξυπνήστε... πιο ανανεωμένοι από ποτέ!

Φτιάξτε ένα Ατμοσφαιρικό και Φιλόξενο Υπνοδωμάτιο σε 6 Βήματα

.

Κάνει κρύο, καιρός... για αλλαγή! Μάθετε πώς θα κάνετε ακόμα και το πιο ψυχρό υπνοδωμάτιο να εκπέμπει ζεστασιά και θαλπωρή.

Οι πιο Οικονομικές και Ωραίες Ιδέες Διακόσμησης για την Κρεβατοκάμαρα

.

Αυτές είναι οι οικονομικές λύσεις που θα μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρά σας.

Κεφαλάρι: Δείτε 10 Διαφορετικές Ιδέες που θα σας Εντυπωσιάσουν!

.

Αν έχετε επιλέξει ένα κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι μπορείτε με μια εύκολη και όχι ιδιαίτερα ακριβή κατασκευή να του προσθέστε χαρακτήρα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ντύστε τους τοίχους σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Trend: Το χρυσό στη διακόσμηση