Έτσι θα Φέρετε το Βιομηχανικό Στιλ στην Τραπεζαρία σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Έτσι θα Φέρετε το Βιομηχανικό Στιλ στην Τραπεζαρία σας

Το βιομηχανικό στιλ έχει πλέον εδραιωθεί στην εσωτερική διακόσμηση και αποτελεί το αγαπημένο στιλ πολλών ιδιοκτητών. Και όχι άδικα! Είναι ιδιαίτερο, κομψό, μοντέρνο και ταιριάζει πολύ στα σύγχρονα σπίτια.

Δεν είναι τυχαίο που το βιομηχανικό στιλ το συναντούμε συχνά σε εστιατόρια και café, καθώς δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα την ώρα του φαγητού και της συναναστροφής με φίλους. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να φτάσετε σε κάποιο εστιατόριο για να το απολαύσετε – μπορείτε να το βάλετε στη δική σας προσωπική τραπεζαρία. Δείτε πώς!

Η Μόδα στις Τραπεζαρίες για Φέτος! Μάθετε τα Πάντα Εδώ!

Χρησιμοποιήστε τούβλα Τα τούβλα είναι η καλύτερη επιλογή αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση σε βιομηχανικό στυλ. Είναι ένα υλικό που δίνει ζεστασιά στον χώρο και ταυτόχρονα προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά. Είναι επίσης μια πολύ καλή βάση για τις υπόλοιπες προσθήκες του χώρου.

βιομηχανικό στιλ

Τα τούβλα είναι η καλύτερη επιλογή αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση.

Φωτίστε με στιλ Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην ατμόσφαιρα της τραπεζαρίας σας. Είναι ακόμα, όμως, πιο καθοριστικός ο ρόλος του όταν θέλετε να δημιουργήσετε βιομηχανικό στιλ. Επιλέξτε φωτιστικά που έχουν όγκο, είναι εντυπωσιακά και τοποθετήστε τα πάνω ακριβώς από το τραπέζι σας παρέχοντας τον φωτισμό που επιθυμείτε.

βιομηχανικό στιλ

Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην ατμόσφαιρα της τραπεζαρίας σας.

Βιομηχανική διακόσμηση: Πώς να την Εισάγετε στον Χώρο σας

Αγκαλιάστε τα μέταλλα Αν θέλετε μια σύγχρονη βιομηχανική τραπεζαρία δεν έχετε παρά να αγκαλιάσετε τα μέταλλα. Τα μέταλλα βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανικής διακόσμησης και μπορείτε να τα βρείτε σε πολλές διαφορετικές υφές. Είτε πρόκειται για σφυρήλατο σίδερο, χαλκό ή νίκελ, το μόνο σίγουρο είναι θα δώσουν στην τραπεζαρία σας μια πολύ όμορφη και κομψή πινελιά.

βιομηχανικό στιλ

Τα μέταλλα βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανικής διακόσμησης.

Αναμίξτε τα μοντέρνα στοιχεία με την βιομηχανική γοητεία Για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα επιδιώξτε τη μίξη διάφορων μοντέρνων στοιχείων με παλιές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Η χρήση των μετάλλων, των φωτιστικών και των άλλων διακοσμητικών στοιχείων πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους και με την αρχιτεκτονική του χώρου.

βιομηχανικό στιλ

Επιδιώξτε τη μίξη διάφορων μοντέρνων στοιχείων με παλιές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες.

Οι Μεγαλύτερες Τάσεις Διακόσμησης σε Όλο τον Κόσμο Αυτή τη Στιγμή

Μην θυσιάζετε την άνεση Ίσως ο χώρος σας δεν είναι τόσο μεγάλος ώστε να τον διακοσμήσετε όπως τον φαντάζεστε. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να θυσιάσετε την άνεση για να πετύχετε το επιθυμητό στυλ. Επιδιώξτε να τον διατηρείτε πάντα τακτοποιημένο. Χρησιμοποιήστε λίγο χρώμα, αναμίξτε μεταλλικές καρέκλες με κάποιο χειροποίητο τραπέζι και βάλτε μικρές βιομηχανικές πινελιές. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε το στυλ που θέλετε και ταυτόχρονα θα δημιουργήσετε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο.

βιομηχανικό στιλ

Επιδιώξτε να διατηρείτε τον χώρο πάντα τακτοποιημένο.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tραπεζαρία: Χρειάζεται Στρογγυλό ή Ορθογώνιο Τραπέζι;

.

Μάθετε τι είδους τραπέζι πρέπει να επιλέξετε για την τραπεζαρία σας.

Τραπεζαρία: Τετράγωνη, μακρόστενη ή στρογγυλή;

.

Επειδή εκτός από το σχήμα μετράει και το μέγεθος της τραπεζαρίας σας, βρείτε ποια είναι η καταλληλότερη για τον δικό σας χώρο και θα μπουν όλα και όλοι στη θέση τους.

Μια τραπεζαρία στην κουζίνα σας

.

Άλλοτε σαν καθημερινός χώρος συνάντησης της οικογένειας και άλλοτε σαν κύριο δωμάτιο μέσα σε ένα άλλο δωμάτιο, αυτό το σετ θέτει πάντα προβληματισμούς. Σκεφτείτε σε ποιο στυλ θα απολαμβάνατε πιο άνετα το φαγητό σας και την παρέα σας και υιοθετήστε το.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Cosy Κρεβατοκάμαρες που θα σας Εμπνεύσουν Πολύ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μπάνιο: Ανανεώστε το με Μια Κίνηση!