Χρησιμοποιείτε Λάθος το Χαρτί Κουζίνας! Αυτός Είναι ο Σωστός Τρόπος

Κατηγορίες: ENDLESS STORIES, ΣΠΙΤΙ, TIPS

Χρησιμοποιείτε Λάθος το Χαρτί Κουζίνας! Αυτός Είναι ο Σωστός Τρόπος

Τόνοι χαρτιού κουζίνας ξοδεύονται καθημερινά στα εκατομμύρια νοικοκυριά του πλανήτη. Γι'αυτό και εμείς σας έχουμε 2 λύσεις για να κάνετε οικονομία και να μάθετε πώς να ξοδεύετε το χαρτί πιο συνετά. Αυτές τις δύο λύσεις σίγουρα δεν τις έχετε σκεφτεί!

Χρησιμοποιήστε το σωστά Το μυστικό βρίσκεται σε 2 λεξούλες, «Τίναγμα» και «Δίπλωμα». Αφού πλύνετε τα χέρια σας τινάξτε αρκετές φορές (8-10) ώστε να απομακρυνθεί το περισσότερο νερό. Αυτό είναι το λεγόμενο «Τίναγμα». Στη συνέχεια παίρνετε ένα (και μόνο ένα) κομμάτι χαρτιού, το διπλώνετε στη μέση και με αυτό σκουπίζετε τα χέρια σας. Αυτό είναι το λεγόμενο «Δίπλωμα». Με αυτές τις δύο απλές κινήσεις, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε οικονομία στο χαρτί κατά 50% καθώς σας αρκεί μόνο ένα κομμάτι για να σκουπίσετε εντελώς τα χέρια σας και δεν χρειάζεται να κόβετε περισσότερα κομμάτια από το ρολό!

Μην ξοδεύετε άδικα το χαρτί κουζίνας και τα χρήματά σας!

Μόνο στην Αμερική κάθε χρόνο ξοδεύονται 5 δισεκατομμύρια κιλά χαρτιού! Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, επιβάλλεται σε όλους μας να κάνουμε πιο σωστή χρήση του χαρτιού και να αποφεύγουμε να το ξοδεύουμε χωρίς λόγο.

Χρησιμοποιήστε το εναλλακτικά Είχατε σκεφτεί ποτέ πως το χαρτί που ήδη έχετε χρησιμοποιήσει στην κουζίνα μπορείτε να το ξαναχρησιμοπιήσετε σε άλλες δουλειές του σπιτιού; Το χαρτί, για παράδειγμα, που χρησιμοποιείτε για να σκουπίσετε τα πλυμένα χέρια σας είναι καθαρό. Χρησιμοποιήστε το ξανά όταν στεγνώσει για να σκουπίσετε τους πάγκους της κουζίνας, για να ξεσκονίσετε τα έπιπλα ή για να καθαρίσετε τα τζάμια.

Γνωρίζατε πως το πρώτο χαρτί κουζίνας δημιουργήθηκε το 1907 προκειμένου να μην διαδίδονται μικρόβια μέσω των υφασμάτινων πετσετών (που υπήρχαν μέχρι τότε) σε τουαλέτες κοινόχρηστων χώρων; Μια άλλη version αυτής της ιστορίας αναφέρει πως το πρώτο χαρτί κουζίνας δημιουργήθηκε από χαρτί τουαλέτας που δεν είχε σχεδιαστεί καλά και είχε βγει σε μεγαλύτερο μέγεθος κατά λάθος.

Ένα κομμάτι χαρτιού κουζίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από μια φορά.

Tip Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε υγρά μαντηλάκια χρησιμοποιώντας χαρτί κουζίνας. Θα χρειαστείτε 1/2 φλ. ξίδι, 1/4 φλ. νερό, 1/4 φλ. οινόπνευμα, 1 κ.σ. υγρό πιάτων και 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Βάλτε ένα ρολό χαρτιού κουζίνας μέσα σε ένα μεταλλικό δοχείο και ρίξτε από πάνω το μείγμα ώστε να βραχεί καλά όλο το ρολό. Κλείστε το δοχείο και κάντε μια λεπτή τρύπα ώστε να περνάνε από εκεί τα μαντηλάκια σας. Χρησιμοποιήστε τα αρωματισμένα και απολυμαντικά μαντηλάκια για να καθαρίζετε όλη την κουζίνα και να ξεσκονίζετε το σπίτι!

Χρησιμοποιήστε ένα ρολό χαρτιού κουζίνας για να φτιάξετε απολυμαντικά μαντηλάκια.

Στην Endless μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ρολών κουζίνας. Τα οικιακά ρολά κουζίνας της Endless είναι extra απορροφητικά, κατάλληλα για όλες τις χρήσεις και διαθέσιμα σε πολλά σχέδια. Επίσης, είναι σχεδιασμένα ώστε να μην αφήνουν χνούδι και μπορείτε να τα βρείτε σε μικρότερες αλλά και σε giga συσκευασίες (αν δεν είστε και πολύ ο τύπος του «Τίναγμα» και «Δίπλωμα»).

Χάρη στην ανθεκτικότητά τους τα χαρτιά κουζίνας της Endless μπορούν να χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά.

Επιλέξτε τις οικονομικές συσκευασίες για ακόμα μεγαλύτερη οικιακή οικονομία.

Βρείτε περισσότερες συμβουλές για τη φροντίδα του σπιτιού σας εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όχι δεν Υπερβάλουμε! ΑΥΤΑ τα 9 Σημεία Θέλουν Καθημερινά Καθάρισμα

.

Κι όμως, κάποια αντικείμενα στο σπίτι χρειάζονται πολύ συχνό καθάρισμα.

Πώς να Οργανώσετε Τέλεια τον Χώρο Κάτω από τον Νεροχύτη!

.

Αυτά είναι τα 7 πιο έξυπνα tricks οργάνωσης του χώρου κάτω από το νεροχύτη και το νιπτήρα.

Πώς να Κάνετε τον Πάγκο της Κουζίνας σας πιο Λειτουργικό

.

Αποκτήστε πιο λειτουργικό πάγκο κουζίνας με 3-4 κινήσεις.

Ξαναδώστε το Απόλυτο Μαύρο στα Ρούχα σας με Μια Κίνηση

.

Χρειάζεστε μόνο τα σωστά tips για να επαναφέρετε το μαύρο χρώμα στα ρούχα σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα Μεγαλύτερα Λάθη της Διακόσμησης (τα Κάνουν Ακόμα και οι Ειδικοί)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δωρεάν Ανακαίνιση! Δείτε πώς θα την Πετύχετε..