Μειώστε τη Σκόνη στο Μισό με Αυτά τα Tips που Πρέπει να Ξέρετε!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Μειώστε τη Σκόνη στο Μισό με Αυτά τα Tips που Πρέπει να Ξέρετε!

Η σκόνη είναι ένα θέμα που ταλαιπωρεί πολλές νοικοκυρές ενώ δεν θα έπρεπε. Φαίνεται να δημιουργείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει αν ακολουθείτε τον σωστό τρόπο καθαρισμού και ξεσκονίσματος του σπιτιού. Ένα σπίτι χωρίς σκόνη δείχνει πολύ πιο καθαρό ενώ αποτελεί και πολύ πιο υγιές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.

Τα tips που δεν πρέπει να αγνοείτε!
#1. Ανοίξτε το κλιματιστικό
Πριν το ξεσκόνισμα βάλτε σε λειτουργεία το κλιματιστικό ή τον ανεμιστήρα οροφής ώστε να απορροφούν, καθ'όλη τη διάρκεια του ξεσκονίσματος, τη σκόνη που πλανάται στον αέρα.

#2. Ξεκινήστε από πάνω προς τα κάτω Αν έχετε παρατηρήσει πως η σκόνη εμφανίζεται και πάλι λίγες ώρες μετά το ξεσκόνισμα, τότε το μόνο πράγμα που φταίει είναι πως δεν ξεσκονίζετε σωστά. Ξεκινήστε το ξεσκόνισμα από τα φωτιστικά σας, χρησιμοποιώντας το SANITAS σύστημα ξεσκονίσματος για έπιπλα που είναι κατάλληλο για κάθε έπιπλο και φωτιστικό του σπιτιού σας.
Συχνότητα ξεσκονίσματος: 1 φορά κάθε 2 εβδομάδες

Με το σύστημα ξεσκονίσματος για έπιπλα SANITAS, τα έπιπλα παραμένουν καθαρά για πολλές μέρες.

#3. Συνεχίστε με τους τοίχους Πάρτε το SANITAS Σύστημα στεγνού καθαρισμού για δάπεδα και χρησιμοποιήστε το για να ξεσκονίσετε όλους τους τοίχους σας από πάνω προς τα κάτω.
Συχνότητα ξεσκονίσματος: 1 φορά τον μήνα

Με τα σωστά εργαλεία το σπίτι μένει καθαρό για περισσότερες μέρες και εσείς κουράζεστε πολύ λιγότερο με τις δουλειές του σπιτιού.

Tip Για τα διακοσμητικά τοίχου ή του σπιτιού που έχουν ιδιαίτερες διακοσμητικές λεπτομέρειες και δεν ξέρετε πώς να τα ξεσκονίσετε, πάρτε ένα καθαρό πινέλο μακιγιάζ και βρέξτε το με λίγο νερό. Περάστε με αυτό όλες τις, δύσκολα προσβάσιμες, λεπτομέρειες.

#4. Καθαρίστε τα έπιπλα Μήπως ξεσκονίζετε τα έπιπλά σας με παλιά t-shirts, βαμβακερά υφάσματα, ή κάποια παρόμοια μέθοδο; Ξεχάστε τα παλιά τρικς της γιαγιάς γιατί ναι μεν ξεσκονίζουν το σπίτι αλλά όχι για πολλές μέρες, όπως επιθυμείτε εσείς. Για αποτελεσματικό ξεσκόνισμα των επίπλων σας χρησιμοποιήστε το SANITAS σύστημα ξεσκονίσματος για έπιπλα.
Συχνότητα ξεσκονίσματος: 1 φορά την εβδομάδα

Αντί να πέφτετε στα πατώματα για να τα καθαρίσετε χρησιμοποιήστε το έξυπνο SANITAS σύστημα στεγνού καθαρισμού για δάπεδα που θα σας βοηθήσει ώστε να καθαρίσετε όλο το σπίτι χωρίς να χρειαστεί να σκύβετε.

#5. Χρησιμοποιήστε για το πάτωμα τα σωστά εργαλεία Για κάθε είδους πάτωμα χρησιμοποιήστε το SANITAS σύστημα στεγνού καθαρισμού για δάπεδα! Στη SANITAS θα βρείτε ανταλλακτικά πανάκια στεγνού καθαρισμού για δάπεδα αλλά και ξύλινα δάπεδα ώστε να χρησιμοποιείτε το πλέον κατάλληλο για το πάτωμά σας. Τα συγκεκριμένα πανάκια εγκλωβίζουν τη σκόνη και έτσι το ξεσκόνισμα ολοκληρώνεται πιο γρήγορα, ενώ είναι και πιο αποτελεσματικό.
Συχνότητα ξεσκονίσματος: 1 φορά την εβδομάδα

Σκόνη τέλος με τα πανάκια στεγνού καθαρισμού SANITAS.

Tip Αν κάτω από το κρεβάτι σας ή κάτω από άλλα έπιπλα έχετε αντικείμενα που δεν μετακινούνται ακολουθήστε το εξής τρικ για τέλειο ξεσκόνισμα. Ντύστε τον σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας σας με ένα καλσόν και χρησιμοποιήστε το για να σκουπίσετε. Ο σωλήνας θα ρουφήξει τη σκόνη ενώ ό,τι χρήσιμα αντικείμενα μπορεί να σας έχουν πέσει στο σημείο θα μείνουν πάνω στο καλσόν.

Στη SANITAS θα βρείτε και ειδικά πανάκια στεγνού καθαρισμού με κερί που είναι ειδικά για ξύλινα πατώματα.

#6. Καθαρίστε όλους τους αγωγούς που συνδέουν το σπίτι σας με τον έξω κόσμο Εξαεριστήρες, τζάκι, αλουμίνια, σωλήνες και οτιδήποτε μπορεί να φέρει σκόνη μέσα στο σπίτι σας πρέπει να καθαρίζεται που και που για να μπορεί το σπίτι σας να εξαερίζεται σωστά.
Συχνότητα καθαρισμού εξαεριστήρα: Κάθε 2 μήνες
Συχνότητα καθαρισμού τζακιού: 2 φορές τον χρόνο

#7. Τινάξτε τα χαλιά σας Μην ξεχνάτε να τινάζετε τα χαλιά, τα πατάκια, τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια σας τουλάχιστον μια φορά κάθε 2 μήνες γιατί συσσωρεύουν και αυτά αρκετή σκόνη. Ειδικά τα χαλιά λειτουργούν σαν ένα τεράστιο σφουγγάρι που απορροφάει όλη τη σκόνη και τη μεταφέρει σε όλους τους χώρους. Σκουπίστε τα χαλιά σας με την ηλεκτρική σκούπα μια φορά την εβδομάδα για να αποφύγετε τη μεγάλη συσσώρευση σκόνης.

Κάνοντας όλα τα παραπάνω το σπίτι σας θα παραμένει χωρίς σκόνη και βρωμιά για όλη την εβδομάδα και οι αλλεργίες που πολλές φορές προκαλούνται από τη σκόνη θα είναι πλέον παρελθόν!

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ΑΥΤΑ τα Έξυπνα Τρικς θα Καθυστερήσετε Αρκετά το Βάψιμο των Τοίχων

.

Γλιτώστε χρήματα και χρόνο από το καθάρισμα με αυτά τα tips.

Χωρίς Αυτό η Ζωή σας θα Ήταν Διαφορετική! Απολυμάνετέ το σε 2 Λεπτά

.

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία του σπιτιού χρειάζεται απολύμανση τώρα!

Δύσκολοι Λεκέδες στο Μπαλκόνι: Δείτε πώς θα τους Εξαφανίσετε στο Λεπτό

.

Διώξτε τους δύσκολους λεκέδες από το μπαλκόνι σας εύκολα και οικονομικά.

Ανακαλύψαμε το Μυστικό για Πάντα Καθαρό και Μυρωδάτο Μπάνιο

.

Με αυτό το αντικείμενο το μπάνιο σας πάντα θα μυρίζει υπέροχα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Καθαρίστε Αυτούς τους Δύσκολους Λεκέδες με την Μαγική Γόμα για Τοίχους, από το spirossoulis.com (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το spirossoulis.com Έφτιαξε το πιο Όμορφο Καλάθι με Αυτό το Υλικό που δεν Πάει ο Νους σας (VIDEO)