6 Χρήσεις της Χάρτινης Σακούλας Τροφίμων που δεν Είχατε Φανταστεί Ποτέ & θα σας Λύσουν τα Χέρια!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

6 Χρήσεις της Χάρτινης Σακούλας Τροφίμων που δεν Είχατε Φανταστεί Ποτέ & θα σας Λύσουν τα Χέρια!

Οι χάρτινες σακούλες τροφίμων έχουν αμέτρητες χρήσεις μέσα στο σπίτι και πολλές από αυτές (ίσως τις περισσότερες!) δεν τις έχετε σκεφτεί ή ακούσει ποτέ. Οι συγκεκριμένες σακούλες είναι ανακυκλώσιμες, πολύ χρήσιμες και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους. Εμείς διαλέξαμε τους 6 αγαπημένους μας!

Κάντε τα φρούτα σας να ωριμάσουν πιο γρήγορα Βάλτε τα άγουρα φρούτα μέσα σε μια χάρτινη σακούλα τροφίμων SANITAS και κλείστε την. Μέσα σε λίγες ώρες (το πολύ μια ημέρα) τα φρούτα σας θα είναι ώριμα και έτοιμα να τα απολαύσετε. Τα φρούτα απελευθερώνουν αέριο αιθυλενίου σιγά σιγά και η χάρτινη σακούλα αποθηκεύει αυτό το αέριο που βοηθάει στην ωρίμανση του φρούτου. Αυτό το τρικ όμως δεν λειτουργεί με σακούλες άλλου είδους (πχ. πλαστικές).

Τα φρούτα σας θα ωριμάσουν πολύ πιο γρήγορα αν τα τοποθετήσετε μέσα σε μια χάρτινη σακούλα τροφίμων SANITAS.

Kρατήστε φρέσκα τα κρεμμύδια και τα σκόρδα Για να διατηρήσετε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα φρέσκα για 2 ή 3 μήνες χωρίς να χαλάσουν, βάλτε τα σε χάρτινες σακούλες τροφίμων SANITAS και τοποθετήστε τα στο πιο χαμηλό ράφι του ψυγείου σας. Το ίδιο ακριβώς τρικ μπορείτε να ακολουθήσετε και για τα μανιτάρια, ώστε να παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

Με αυτό το τρικ δεν θα χρειαστεί να πετάξετε ποτέ ξανά τα κρεμμύδια σας.

Οργανώστε τα εβδομαδιαία σνακς Βάλτε σε πρόγραμμα τη διατροφή και τη ζωή σας χρησιμοποιώντας τις χάρτινες σακούλες τροφίμων SANITAS. Μπορείτε εύκολα να τα καταφέρετε με τον εξής τρόπο:

1.Ανοίξτε 5 μικρές ή μεγάλες χάρτινες σακούλες SANITAS πάνω στο τραπέζι της κουζίνας.

2.Τοποθετήστε σε καθεμία από αυτές 1 φρούτο, 1 μπάρα δημητριακών και όποιο άλλο σνακ επιθυμείτε.

3. Κολλήστε πάνω ετικέτες που γράφουν τις ημέρες της εβδομάδας για να ξέρετε ποιο σνακ πρέπει να πάρετε μαζί σας, σε περίπτωση που θέλετε να τρώτε συγκεκριμένα σνακ κάθε μέρα στη δουλειά.

Φροντίστε να έχετε μερικές χάρτινες σακούλες τροφίμων SANITAS μέσα στην τσάντα σας γιατί θα σας φανούν χρήσιμες σε πολλές στιγμές της καθημερινότητάς σας.

Σερβίρετε τα σνακς Περιμένετε καλεσμένους και δεν ξέρετε που να σερβίρετε τα σνακς σας ή θέλετε μια εναλλακτική ιδέα από τα κλασικά γυάλινα (λίγο βαρετά) μπολ; Πάρτε μερικές μικρές χάρτινες σακούλες τροφίμων SANITAS και σερβίρετε εκεί πατατάκια, ποπ κορν, ξηρούς καρπούς και ζαχαρωτά.

Κεράστε τους καλεσμένους σας βάζοντας σνακς σε χάρτινες σακούλες τροφίμων.

Μεταφέρετε τον καφέ σας στη δουλειά Μπορεί οι χάρτινες σακούλες τροφίμων SANITAS να είναι ιδανικές για τη μεταφορά σνακ στη δουλειά, αλλά έχουν και μια ακόμα χρήση για το γραφείο που θα σας λύσει τα χέρια. Βάλτε μέσα στη μεγάλη χάρτινη σακούλα τον καφέ σας και μεταφέρετέ τον με ασφάλεια στη δουλειά χωρίς να έχετε το άγχος μήπως χυθεί και λερωθεί η τσάντα ή τα πράγματά σας.

Οι χάρτινες σακούλες τροφίμων SANITAS κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη.

Βγάλτε το κερί από το τραπεζομάντηλο Τώρα στις γιορτές όλοι μας χρησιμοποιούμε πιο πολλά κεριά για να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας. Για να απομακρύνετε από το τραπεζομάντηλο το κερί που έσταξε τοποθετήστε πάνω στον λεκέ μια χάρτινη σακούλα τροφίμων, σιδερώστε και δείτε τον λεκέ να φεύγει από το ύφασμα και να αποτυπώνεται στη σακούλα σας. Μόλις φύγει το μεγαλύτερο μέρος του λεκέ μπορείτε να πλύνετε το τραπεζομάντηλο κανονικά στο πλυντήριο ρούχων.

Διώξτε τους λεκέδες από κερί στο λεπτό με αυτό το έξυπνο τρικ.

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα της SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μειώστε τη Σκόνη στο Μισό με Αυτά τα Tips που Πρέπει να Ξέρετε!

.

Ακολουθήστε αυτά τα tips και η σκόνη θα μειωθεί στο μισό!

Καθαρίστε Ολόκληρο το Μπάνιο με ΑΥΤΟ το Πανάκι σε 15 Λεπτά

.

Καθαρίστε όλο το μπάνιο σας αποτελεσματικά με αυτό το προιόν!

Οργανώστε όλο το Σπίτι Χρησιμοποιώντας μια Σακούλα Απορριμμάτων

.

Πλήρες οργανωμένο σπίτι χρησιμοποιώντας μια σακούλα απορριμμάτων.

Το «Μαγικό» Εργαλείο που Κάθε Νοικοκυρά Πρέπει να Έχει στο Σπίτι της

.

Αυτό το εργαλείο λύνει πολλών ειδών προβλήματα μέσα στο σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βάλτε τα Χρώματα των Χριστουγέννων στο Σπίτι σας Όλο το Χρόνο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το spirossoulis.com σας Δείχνει 4 Απίστευτες Χρήσεις για το Χαρτί Κουζίνας που δεν Έχετε Φανταστεί (VIDEO)