4 DIY Iδέες για να Aνανεώσετε την Παλιά Ντουλάπα στο Υπνοδωμάτιο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

4 DIY Iδέες για να Aνανεώσετε την Παλιά Ντουλάπα στο Υπνοδωμάτιο

Σε ένα υπνοδωμάτιο εκτός από κρεβάτι ξεχωρίζει και η ντουλάπα. Αν αυτή έχει φθαρεί με την πάροδο των χρόνων, τότε χαλάει όλη την αισθητική του δωματίου.

Ωστόσο δεν υπάρχει πάντα η οικονομική δυνατότητα για την πλήρη αντικατάσταση της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να την ανανεώσετε πολύ πιο οικονομικά και να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή που θα βελτιώσει σημαντικά την αισθητική του χώρου και κατά προέκταση τη διάθεσή σας.

Τα DIY projects, έρχονται να βοηθήσουν, καθώς μπορείτε εύκολα είτε να βάψετε ολόκληρη τη ντουλάπα, ή να αλλάξετε μόνο ορισμένα στοιχεία της, ή ακόμα και να διακοσμήσετε τα φύλλα της και γενικά να βρείτε έξυπνες και δημιουργικές λύσεις. Δείτε παρακάτω 5 οικονομικές και εύκολες ιδέες για να δώσετε στη ντουλάπα σας μια άμεση ανανέωση με υψηλή αισθητική.

Αλλάξτε τα πόμολα
Τα συνηθισμένα και απλά πόμολα φαίνονται βαρετά και μονότονα. Αντικαταστήστε τα με άλλα εντυπωσιακά σχέδια, υφές και χρώματα για να δώσετε ένα πιο χαρακτηριστικό στιλ και σίγουρα πιο προσωπικό.

Βάψτε την με χρώματα κιμωλίας
Το χρώμα κιμωλίας είναι πολύ εύκολο στη χρήση και είναι εξαιρετικά οικονομικό. Η αλλαγή της όψης της με ένα παστέλ σε οποιαδήποτε απόχρωση και τονικότητα, θα δώσει στη ντουλάπα σας μία vintage γοητεία. Συνδυαστικά σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αλλάξετε και τα πόμολα.

Tοποθετήστε ταπετσαρία

Τα έργα DIY, απευθύνονται σε αρχάριους και πιο προχωρημένους. Αν έχετε εμπειρία σε τέτοιου είδους εργασίες, τολμήστε να “ντύσετε” τα φύλλα με μία αυτοκόλλητη ή κανονική ταπετσαρία. Αν επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή, τρίψτε πρώτα τα φύλλα με γυαλόχαρτο και στη συνέχεια απλώστε μία λεπτή στρώση με πάστα ξύλου για να κολλήσει η ταπετσαρία.
Ο λόγος που χρειάζεται αυτή η διαδικασία είναι γιατί η κόλλα πρέπει να εφαρμοστεί σε πορώδη επιφάνεια ώστε να μην ξεκολλήσει το χαρτί της ταπετσαρίας. Επιλέξτε τη σε έντονα χρώματα και μοτίβα για να δείτε πιο έντονη διαφορά.

Προσθέστε έναν καθρέφτη αρκεί να μην είναι απέναντι από το κρεβάτι
Η προσθήκη ενός καθρέφτη στην πόρτα του ντουλαπιού σας, θα την μεταμορφώσει, αλλά επίσης θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Ο λογος που δεν συστείνεται απέναντι από το κρεβάτι, είναι για πρακτικούς λόγους. Είναι περίεργο να βλέπετε το είδωλο σας στον καθρέφτη αν ξυπνήσετε μέσα στη νύχτα ή όταν ξεκουράζεστε σε αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Οικονομικές Ιδέες για να Φτιάξετε το πιο Όμορφο Βρεφικό Δωμάτιο

.

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο βρεφικό υπνοδωμάτιο χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Ένας Απίστευτος Τρόπος να Φτιάξετε μια Μεγάλη Ντουλάπα στο Μικρό σας Δωμάτιο!

.

Θα είναι τόσο μεγάλη που θα μπορείτε να περπατάτε μέσα σε αυτήν και να κοιτάτε με την ησυχία σας τα ρούχα σας!

Υπνοδωμάτιο: Tα 7 Μεγαλύτερα Διακοσμητικά Λάθη!

.

Εμείς σας λέμε ποια είναι αυτά για να τα διορθώσετε.

Κάθε Πότε Χρειάζονται Πλύσιμο τα Ρούχα που Έχετε στην Ντουλάπα σας

.

Μάθετε πόσο συχνά χρειάζονται καθάρισμα τα ρούχα που βρίσκονται στην ντουλάπα σας.

5 Ιδέες Διαρρύθμισης για Ένα Μικρό Υπνοδωμάτιο

.

Έχετε μικρό υπνοδωμάτιο; Δείτε πώς πρέπει να βάλετε τα έπιπλά σας για νακ ερδίσετε χώρο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα Σημαντικά Λάθη που Κάνετε Όταν Διακοσμείτε Έναν Μικρό Χώρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σιδέρωμα
8 Μεγάλα Λάθη που Κάνουν Άσκοπο το Σιδέρωμα