2 Εύκολες Φυσικές Συνταγές για τους πιο Δύσκολους Λεκέδες στην Κουζίνα σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

2 Εύκολες Φυσικές Συνταγές για τους πιο Δύσκολους Λεκέδες στην Κουζίνα σας!

Πολλά σημεία μέσα στην κουζίνα θέλουν επίμονο και προσεκτικό καθάρισμα για να λάμψουν σαν καινούρια. Δύο από αυτά μπορούν εύκολα να καθαριστούν με 2 φυσικές συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε μέσα σε 1 λεπτό.

Καθαριστικό για τις κεραμικές εστίες Για να καθαρίσετε τις κεραμικές εστίες αποτελεσματικά θα χρειαστείτε μαγειρική σόδα, εφημερίδα και σφουγγαράκι για κεραμικές εστίες.

  1. Χρησιμοποιήστε ένα πανάκι για να καθαρίσετε σε πρώτη φάση τις εστίες. Πάρτε λίγη εφημερίδα και τρίψτε ελαφρά τις κεραμικές εστίες για να φύγουν οι πιο δύσκολοι λεκέδες.
  2. Ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω στις εστίες και στη συνέχεια τρίψτε όλη την επιφάνεια με ένα σφουγγαράκι για κεραμικές εστίες που προηγουμένως θα έχετε βρέξει ελαφρώς. Μην βρέξετε πολύ το σφουγγαράκι σας γιατί δεν θα λειτουργήσει αποτελεσματικά το καθαριστικό σας (πρέπει η μαγειρική σόδα να είναι λίγο πηχτή).
  3. Τρίψτε μέχρι να φύγουν όλοι οι λεκέδες και οι βρομιές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα πανάκι με μικροΐνες για να καθαρίσετε τη μαγειρική σόδα.
Με το σφουγγαράκι της SANITAS για κεραμικές εστίες, οι εστίες σας θα λάμψουν σαν καινούριες.

Με το σφουγγαράκι SANITAS για κεραμικές εστίες, οι εστίες σας θα λάμψουν σαν καινούριες.

Tip Το καθαριστικό αυτό σε συνδυασμό με ένα σφουγγαράκι για καθάρισμα και γυάλισμα κεραμικών εστιών θα κάνουν τις εστίες σας να ανανεωθούν και να λάμψουν σας καινούριες.

Η SANITAS έχει την πρόταση που θα σας λύσει τα χέρια! Το ειδικό σφουγγαράκι για κεραμικές εστίες είναι διπλής όψεως και επιτρέπει να καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά την ευαίσθητη επιφάνεια των κεραμικών εστιών.

Η σκληρή πλευρά διαθέτει υλικό ειδικής σύνθεσης και πλέξης που καθαρίζει εύκολα καμένα λίπη και βρομιές χωρίς να χαράζει. Η μαλακή πλευρά διαθέτει μικροΐνες υψηλής ποιότητας που απορροφούν νερό, υπολείμματα λεκέδων και απορρυπαντικού, χαρίζοντας τέλεια λάμψη και γυαλάδα.

 

thehomeissue_sanitas05

Το σφουγγαράκι SANITAS είναι διπλής όψης για να καθαρίζει και να γυαλίζει τέλεια τις κεραμικές σας εστίες.

Καθαριστικό για μεταλλικά σκεύη (τηγάνια, κατσαρόλες και ταψιά) Για να καθαρίσετε κάθε μεταλλικό σκεύος στην κουζίνα σας θα χρειαστείτε αλάτι, ελαιόλαδο και ένα μεταλλικό σφουγγαράκι.

1. Ρίξτε αλάτι στο σκεύος σας μέχρι να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος του πάτου.
2. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο ίσα ίσα για να βραχεί ελαφρώς το αλάτι.
3. Χρησιμοποιήστε ένα μεταλλικό σφουγγαράκι με λαβή για να κάνετε εύκολα μασάζ στην επιφάνεια του σκεύους σας. Τρίψτε καλά ειδικά τις περιοχές που ίσως έχουν καεί στο μαγείρεμα.
4. Αφού τρίψετε τα σκεύη χρησιμοποιήστε λίγο ύφασμα για να καθαρίσετε το αλάτι με το ελαιόλαδο. Μην χρησιμοποιήσετε νερό για να ξεπλύνετε. Το λάδι που βάλατε προηγουμένως στο σκεύος σας θα βοηθήσει ώστε να διατηρηθεί καλύτερα και να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Tip Φυλάξτε τα σκεύη βάζοντας ένα κομμάτι υφάσματος ανάμεσά τους ώστε να μην γδέρνονται μεταξύ τους και να διατηρηθούν σαν καινούρια για περισσότερο καιρό.

Τα σφουγγαράκια της SANITAS με μεταλλική λαβή κάνουν το καθάρισμα των μεταλλικών σκευών παιχνιδάκι.

Τα μεταλλικά σφουγγαράκια SANITAS κάνουν το καθάρισμα των μεταλλικών σκευών παιχνιδάκι.

Για πιο εύκολο τρίψιμο, το μεταλλικό σφουγγαράκι SANITAS με την ειδική εργονομική λαβή προστατεύει τα χέρια και ιδιαίτερα τα νύχια κατά το πλύσιμο σκευών όπως ταψιά, κατσαρόλες κ.α.. Είναι ιδανικό για πολύ δύσκολες βρομιές σε σχάρες, ταψιά, νεροχύτες αφού η λαβή είναι ιδιαίτερα πρακτική. Είναι από ανοξείδωτο μεταλλικό σύρμα ώστε να μη σκουριάζει και να διαρκεί πολύ.

thehomeissue_sanitas04

Η ειδική λαβή διευκολύνει πολύ στο καθάρισμα.

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Λόγοι για να Χρησιμοποιείτε Αυτές τις Σακούλες Απορριμμάτων!

.

Υπάρχει κάτι σε αυτές τις σακούλες που τις κάνει ανάρπαστες.

Χρήσεις για τα Γάντια Κουζίνας που θα σας Αφήσουν Άφωνους

.

Τα γάντια γενικής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους μέσα στο σπίτι.

3 Εκπληκτικές Χρήσεις για το Συρματάκι Κουζίνας

.

Εναλλακτικοί τρόποι χρήσης που θα σας ενθουσιάσουν!

Μειώστε τον Χρόνο Σφουγγαρίσματος στον Μισό!

.

Όλα είναι θέμα σφουγγαρίστρας και σωστής τεχνικής!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε το Δικό σας Μαγικό Καθαριστικό με Μόλις 0,10 Λεπτά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κουζίνα...Κουζινάκι μου: Αποκτήστε Μεγαλύτερη με 4 Τρόπους