10 Λόγοι για να Βάλετε Αυτό το Στεγνωτήριο στο Σπίτι σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

10 Λόγοι για να Βάλετε Αυτό το Στεγνωτήριο στο Σπίτι σας!

Tο να έχετε ένα στεγνωτήριο στο σπίτι έχει πολλά οφέλη. Το φυσικό στέγνωμα των ρούχων θέλει χρόνο και κόπο, ιδίως τώρα που είναι χειμώνας. Ο καιρός και το κρύο τις περισσότερες φορές μετατρέπουν το φυσικό στέγνωμα σε ταλαιπωρία. Μέχρι να στεγνώσουν τα ρούχα σας μπορεί να παγιδεύσουν μεγάλες ποσότητες σκόνης και βρωμιάς που υπάρχουν στον αέρα.

Ένα στεγνωτήριο, λοιπόν, δεν είναι απλά "ο συνοδός" του πλυντηρίου. Ένα στεγνωτήριο, και μάλιστα αυτά της LG προσφέρουν μια άλλης ποιότητας φροντίδα στα ρούχα σας.

Για να είναι τα ρούχα σας πάντα σαν καινούργια, βάλτε ένα στεγνωτήριο της LG στη ζωή σας.

Τι εννοούμε όταν λέμε ότι φροντίζει τα ρούχα σας; Μάθετε, λοιπόν, όλα τα οφέλη ενός LG στεγνωτηρίου.

Υψηλή προστασία υφασμάτων: H λειτουργία στεγνώματος σε χαμηλότερη θερμοκρασία, αποτρέπει το μάζεμα (ζάρες) και τις φθορές, ενώ το ράφι στεγνώματος προσφέρει ακόμα περισσότερη προστασία για τα ευαίσθητα υφάσματα.

Μείωση βακτηρίων και αλλεργιογόνων από τα ρούχα: Χάρη στο πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών του στεγνωτηρίου LG, τα βακτήρια και τα ακάρεα που προκαλούν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα, απομακρύνονται από τα υφάσματα των ρούχων σας κατά 99,9% για ακόμα περισσότερη προστασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατόπιν δοκιμής υπό την επίβλεψη της TUV SUD, βρέθηκε ότι το στεγνωτήριο ρούχων της LG μειώνει σε ποσοστό 99,9% τα βακτήρια (S. aureus, P. aeruginosa, and K. pneumoniae) στο πρόγραμμα Allergy Care. Το πρόγραμμα Allergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει τα ακάρεα οικιακής σκόνης κατά 99,9%.

Ράφι στεγνώματος: Με το ράφι στεγνώματος που τοποθετείται μέσα στον κάδο του στεγνωτηρίου μπορείτε να τοποθετήσετε για στέγνωμα από παπούτσια έως ευαίσθητα ρούχα, όπως πουλόβερ, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία και ευκολία.

Στα στεγνωτήρια της LG μπορείτε να στεγνώσετε τα πάντα, από παπούτσια μέχρι και τα πιο ευαίσθητα ρούχα σας.

Καθαρισμός φίλτρου: Αν σας τρομάζει ο καθαρισμός του φίλτρου από χνούδια και σκόνη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν τον αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή. Τι σημαίνει αυτό; Τα χνούδια και η σκόνη αφαιρούνται αυτόματα, χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Η δυνατή ροή του νερού στο στεγνωτήριο της LG, απομακρύνει αυτόματα το χνούδι και την σκόνη.

Έξυπνη σύνδεση πλυντηρίου και στεγνωτηρίου: Με το πλυντήριο και το στεγνωτήριο LG βάζετε τα ρούχα λερωμένα και τα παίρνετε στεγνά και πεντακάθαρα. Το LG πλυντήριο συνδέεται έξυπνα με το στεγνωτήριο με την τεχνολογία Smart Pairing. Επικοινωνούν μεταξύ τους για την αυτόματη επιλογή του κατάλληλου προγράμματος στεγνώματος με βάση το πρόγραμμα της πλύσης. Το στεγνωτήριο μπορεί να λάβει πληροφορίες για τον κύκλο πλύσης από το LG πλυντήριο (μέσω Wi-Fi) και αυτόματα να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος δίνοντας στα ρούχα σας την προστασία που τους αξίζει.

Μέσω Wi-Fi το στεγνωτήριο μπορεί να λάβει τις πληροφορίες που χρειάζεται από το πλυντήριο και να επιλέξει το κατάλληλο κάθε φορά πρόγραμμα στεγνώματος για τα ρούχα σας.

Εξοικονόμηση χρόνου: Δεν χρειάζεται να απλώσετε τα ρούχα και να περιμένετε πότε θα στεγνώσουν. Τον χειμώνα οι βροχές, η υγρασία και η συννεφιά είναι συχνά φαινόμενα που καθυστερούν το στέγνωμα των ρούχων. Γιατί να περιμένετε μέρες, λοιπόν, για να στεγνώσουν τα αγαπημένα σας ρούχα ενώ μπορείτε μέσα σε μερικές ώρες να τα έχετε έτοιμα, στεγνά, διπλωμένα και πάλι στις ντουλάπες σας;

Εξοικονόμηση χώρου: Σας προβληματίζει ο χώρος που χρειάζεται ένα στεγνωτήριο; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω από το LG πλυντήριο, χάρη στο συνδετικό ράφι στο οποίο μπορείτε και να ακουμπήσετε την λεκάνη με τα ρούχα σας.

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας: Όσον αφορά στην κατανάλωση ενέργειας, τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν εξαιρετική ενεργειακή κλάση και την αντλία θερμότητας DUALInverterHeatPump που λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία, εξοικονομώντας ενέργεια και προσφέροντας ανώτερη φροντίδα στα ρούχα σας.

Εξοικονομήστε ενέργεια με το DUAL Inverter HeatPump Dryer της LG.

Γρήγορο στέγνωμα για εξοικονόμηση χρόνου ή ενέργειας: Με την τεχνολογία Eco Hybrid™, έχετε την επιλογή για εξοικονόμηση χρόνου με πιο γρήγορο στέγνωμα ή για εξοικονόμηση ενέργειας Με την επιλογή Energy Mode εξοικονομείτε ενέργεια έως 15% και με την επιλογή Time Mode εξοικονομείτε χρόνο έως 18% (συγκριτική δοκιμή Intertek τον Απρίλιο του 2018, με φορτίο 9 κιλών στο πρόγραμμα για βαμβακερά με το πρότυπο IEC, ανάμεσα στις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και χρόνου (RC90U2AV3W)).

Το πιο έξυπνο στεγνωτήριο: Μέσω της τεχνολογίας ThinQ™ μπορείτε να διαχειριστείτε από απόσταση το στεγνωτήριό σας, όπως για παράδειγμα να δώσετε εντολή εκκίνησης ή να κατεβάσετε επιπλέον κύκλους στεγνώματος, πχ για κλινοσκεπάσματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το smartphone σας και Wi-Fi. Ακόμη, η Έξυπνη Διάγνωση (Smart Diagnosis) σας βοηθάει να λύσετε προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά με το smartphone σας.

Χειριστείτε το στεγνωτήριό σας από το smartphone σας και κάντε το στέγνωμα των ρούχων... παιχνιδάκι.

Με τόσα οφέλη που έχουν τα στεγνωτήρια της LG δεν γίνεται να μην θέλετε να αποκτήσετε ένα και για το δικό σας σπίτι. Θα σας λύσει τα χέρια, θα κάνει το στέγνωμα των ρούχων σας παιχνιδάκι και θα βάλει το σπίτι και τα ρούχα σας σε τάξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Πλύνετε την Ηλεκτρική σας Κουβέρτα!

.

Τρόποι για να πλύνετε την ηλεκτρική σας κουβέρτα χωρίς να χαλάσει.

Το Άπλωμα των Ρούχων Βλάπτει την Υγεία

.

Τα προβλήματα ξεκινάνε από το φθινόπωρο και μετά καθώς η υγρασία δεν βοηθάει στο στέγνωμα των ρούχων.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Πράγματα που Μια Διακοσμήτρια δεν θα Έβαζε Ποτέ στο Δικό της Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Υπόθεση Τοίχος: Δείτε μια Διακοσμητική Ιδέα για Κάθε Χώρο του Σπιτιού