Μεταμορφώστε το Μπάνιο σας σε Mini Spa με 5 Μικρές Αλλαγές

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ, Χωρίς κατηγορία

Μεταμορφώστε το Μπάνιο σας σε Mini Spa με 5 Μικρές Αλλαγές

Ένα τυπικό μπάνιο, ακόμα και το πιο μικρό μπορεί να μεταμορφωθεί σε mini spa μέσα από 5 μικρές αλλαγές, που δεν θα σας αναγκάσουν να το γκρεμίσετε. Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει να απολαμβάνει καθημερινά την εμπειρία ενός spa και μάλιστα μέσα στο ίδιο του το σπίτι. 

Ένα σημαντικό προτέρημα αυτής της αλλαγής είναι ότι θα επηρεάσει πολύ θετικά τη σωματική και ψυχική σας υγεία, καθώς ένα απολαυστικό μπάνιο είναι και αυτό μέρος του wellbeing. 

Δείτε τα παρακάτω του 5 τρόπους που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σας σε ένα χαλαρωτικό spa

1. Αντικαταστήστε τα πλαστικά αντικείμενα με φυσικά υλικά

Απομακρύνετε από το μπάνιο σας όλες τις πλαστικές συσκευασίες και τα πλαστικά αντικείμενα όπως σαπουνοθήκες, ποτήρια, καλάθια και κουτιά και αντικαταστήστε τα με ξύλινα, ψάθινα, κεραμικά, γυάλινα ή μαρμάρινα. Αυτή η τόσο απλή κίνηση θα κάνει τεράστια διαφορά. Θα διαπιστώσετε αμέσως ότι ο χώρος θα δείχνει πολύ πιο ήρεμος. 

2. Αποφύγετε τα πολλά αντικείμενα. Όλα τα spa σχεδιάζονται με minimal διάθεση. 

Ο λόγος είναι επειδή το στιλ αυτό προωθεί τη χαλάρωση και την ηρεμία. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι η αρχή «less is more». Όσο λιγότερα πράγματα έχετε σε κοινή θέα τόσο πιο άνετα θα αισθάνεσθε μέσα στο μπάνιο σας.  Επομένως αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από κάθε τι περιττό. 

3. Επιλέξτε πατάκια από φυσικό υλικό

Εκτός από εξαιρετική όψη και μοναδική αίσθηση στην αφή, τα χαλάκια από 100% βαμβάκι ή από φυσικό υλικό όπως η ψάθα ή το bamboo, κάνουν τον χώρο να δείχνει πολύ πιο zen. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι είναι πολύ φιλικά προς το δέρμα. 

4. Ταξινομήστε με όμορφο τρόπο τα προϊόντα περιποίησης

Για να απολαύσετε την εμπειρία ενός spa στο μπάνιο σας καλό είναι να προμηθευτείτε με ανάλογα προϊόντα περιποίησης και να τα τοποθετήσετε με ωραίο τρόπο πάνω σε ράφια και δίσκους.

5. Τοποθετήστε ένα κάθισμα

Το κάθισμα είναι ένα αντικείμενο – κλειδί για τη μεταμόρφωση του μπάνιου σας γι’ αυτό καλό είναι να μη λείπει μέσα από αυτό. Σε περίπτωση που δεν σας περισσεύει χώρος, μια καλή ιδέα είναι να τοποθετήσετε ένα μικρό σκαμπό μέσα στη ντουζιέρα για να έχετε μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Έξυπνοι Τρόποι για να Κάνετε το Μπάνιο σας Ομορφότερο

.

Αυτά είναι τα trends που θα κυριαρχήσουν στο μπάνιο σας αυτή τη σεζόν!

3 Ενδείξεις ότι το Μπάνιο Σας Προκαλεί… Χασμουρητά

.

Σταματήστε ό,τι κάνετε και κοιτάξετε καλά το μπάνιο σας! Κρυμμένα σε αυτό υπάρχουν όλα τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι χρειάζεται επειγόντως αλλαγή.

Μεταμορφώστε το Μπάνιο σας σε Mini Spa με 5 Μικρές Αλλαγές

.

Ένα τυπικό μπάνιο, ακόμα και το πιο μικρό μπορεί να μεταμορφωθεί σε mini spa μέσα από 5 μικρές αλλαγές, που δεν θα σας αναγκάσουν να το γκρεμίσετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σπίτι στο Ενοίκιο: 7 Αλλαγές που θα το Μεταμορφώσουν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Αντικείμενα που Πρέπει να Έχει Κάθε Σαλόνι