Κάντε την Παλιά σας Κουζίνα σαν Καινούργια με Μια Μόνο Αλλαγή!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Κάντε την Παλιά σας Κουζίνα σαν Καινούργια με Μια Μόνο Αλλαγή!

Βαρεθήκατε την παλιά σας κουζίνα και θέλετε μια μεγάλη αλλαγή; Μια καλή λύση είναι να αλλάξετε τα ντουλάπια! Τα ντουλάπια πιάνουν τον μεγαλύτερο χώρο στην κουζίνα, γι’ αυτό και μια αλλαγή μπορεί να αλλάξει εντελώς όψη στη συνολική εικόνα.

Οι περισσότεροι ίσως έχετε παλιά ντουλάπια. Ωστόσο, μπορείτε να τα βάψετε πολύ εύκολα μόνοι σας. Είναι πολύ της μόδας η πάνω σειρά ντουλαπιών να είναι διαφορετικό χρώμα από τα ντουλάπια που βρίσκονται κάτω. Εάν η κουζίνα σας είναι μικρή βάψτε τα πάνω ντουλάπια λευκά για να χάνονται στο μάτι και να φαίνεται μεγαλύτερη η κουζίνα. Εάν είναι μεγάλη βάψτε λευκά τα κάτω και επιλέξτε ένα έντονο χρώμα στα επάνω για να δώσετε έμφαση στο χώρο. Το κίτρινο είναι ένα φοβερό χρώμα για τη κουζίνα γιατί δημιουργεί το αίσθημα της πείνας.

Υπάρχει όμως και μια πιο οικονομική λύση για να γλυτώσετε αρκετά χρήματα και ταυτόχρονα να αλλάξει εντελώς η όψη της κουζίνας σας. Κάντε ανακαίνιση, κρατώντας τα κουτιά των ντουλαπιών και αλλάζοντας τα πορτάκια.

5 Τips για να Κάνετε τον Πάγκο της Κουζίνας σας πιο Λειτουργικό

Αν αναρωτιέστε τι επιλογές έχετε σε πορτάκια ντουλαπιών, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις λύσεις:

Μελαμίνη: Μια από τις πιο οικονομικές λύσεις είναι τα πορτάκια από μελαμίνη. Η μελαμίνη είναι αρκετά ανθεκτική στις γρατζουνιές και με μια προσεκτική επιλογή στο μάστορα, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό.

Μια από τις πιο οικονομικές λύσεις είναι τα πορτάκια από μελαμίνη.

Βακελίτης: Παλαιότερα γνωστό ως φορμάικα. Πιο ακριβό από τη μελαμίνη και η αμέσως επόμενη επιλογή εάν θέλετε μια κουζίνα ανθεκτική στο χρόνο.

Κουζίνα: οι Τάσεις της Μόδας για το 2017

OSB: Είναι ένα οικονομικό υλικό , περίπου στην ίδια τιμή με τον βακελίτη, ιδιαίτερα ανθεκτικό και ιδανικό για ότι κατασκευή θέλετε. Υπάρχει πολύ μεγάλη τάση τα τελευταία 2 χρόνια και δένει απίστευτα χρωματικά με το λευκό και το μαύρο.

Γυαλί: Μια λίγο πιο ακριβή λύση είναι να αντικαταστήστε τα πορτάκια στα ντουλάπια σας με γυαλί. Είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας.

Μια λίγο πιο ακριβή λύση είναι να αντικαταστήστε τα πορτάκια στα ντουλάπια σας με γυαλί.

Ταπετσαρία: Μπορείτε να αλλάξετε τελείως όψη στα πορτάκια σας εάν τα ντύσετε με μία ταπετσαρία. Υπάρχουν πολλά μοτίβα. Μια καλή ιδέα είναι να ντύσετε όλα τα πορτάκια με μία ταπετσαρία που θα μοιάζει με τεχνοτροπία ξύλινη. Με κάθετες εσοχές για παράδειγμα ή με όψη ξύλου.

Στένσιλ: Μπορείτε να προμηθευτείτε από μαγαζιά για χειροτεχνίες, στένσιλ. Η λέξη στένσιλ σημαίνει διάτρητο και είναι σκληρό πλαστικό σε διάφορα μοτίβα που σας αφήνουν την ελευθερία της επιλογής. Με αυτό μπορείτε είτε να βάψετε πάνω στο ντουλάπι με άλλο χρώμα είτε να το τοποθετήσετε, να βάλετε γύψο στο μοτίβο και όταν το αφαιρέσετε θα έχετε πορτάκια με ανάγλυφα μοτίβα. Τα στένσιλ ξεπλένονται και τα ξαναχρησιμοποιείτε.

Το στένσιλ είναι μια πολύ καλή και οικονομική λύση.

3 Οικονομικοί Τρόποι για να Ανανεώσετε τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Η Τάση που θα Λατρέψετε: Ασπρόμαυρο Πάτωμα για Υπέροχες Κουζίνες

Αφαιρέστε τελείως τα πορτάκια: Τέλος, μπορείτε να αφαιρέσετε τελείως τα πορτάκια και να αλλάξετε στυλ, μετατρέποντας τα ντουλάπια σας σε ανοιχτούς χώρους αποθήκευσης με ράφια και έτσι να απολαύσετε μια ολοκαίνουργια κουζίνα!

Αφαιρέστε τελείως τα πορτάκια και δώστε απίστευτο στιλ στην κουζίνα σας.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Έξυπνα Κόλπα για Μικρή Κουζίνα

.

Για να κάνετε τη μικρή κουζίνα να φαίνεται μεγαλύτερη δεν χρειάζεται να ρίξετε κανέναν τοίχο, μόνο καλύτερη οργάνωση με αυτά τα 6 tips.

3 Οικονομικοί Τρόποι για να Ανανεώσετε τα Ντουλάπια της Κουζίνας

.

Βάλτε τέλος στη «βαρετή» διακόσμηση και ανανεώστε τον χώρο της αλλάζοντας όψη μόνο στα ντουλάπια κουζίνας.

Κάντε την Κουζίνα σας να Δείχνει Πιο Μοντέρνα με 3 Βήματα

.

Αυτές είναι οι 3 αλλαγές που θα σας κάνουν να την δείτε με άλλο μάτι.

Ανανεώστε τα Πλακάκια της Κουζίνας σας Χωρίς να τα Ξηλώσετε

.

Λύσεις υπάρχουν και εμείς σας έχουμε τις πιο οικονομικές!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

νησίδες κουζίνας
10 Νησίδες Δίνουν Μοναδικές Ιδέες για την Κουζίνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Έξυπνο Κόλπο για να Έχετε πιο Καλοδιπλωμένα Ρούχα (VIDEO)