8 Λόγοι που Πρέπει να Δοκιμάσετε Αυτή τη Νέα Διακοσμητική Τάση στην Κουζίνα σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

8 Λόγοι που Πρέπει να Δοκιμάσετε Αυτή τη Νέα Διακοσμητική Τάση στην Κουζίνα σας!

Είναι η νέα μόδα στη διακόσμηση της κουζίνας που ήρθε για να μείνει και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Τα ανοιχτά ράφια έχουν πολλά καλά και μπορούν στην κυριολεξία να μεταμορφώσουν την «βαρετή» κουζίνα σας. Είναι, όμως, τόσο πρακτικά όσο θα θέλατε; Η απάντηση έρχεται από bloggers οι οποίες έχουν υιοθετήσει το στιλ με τα ανοιχτά ράφια στις δικές τους κουζίνες.

Τα ανοιχτά ράφια αυξάνουν τους αποθηκευτικούς χώρους Υπάρχουν ράφια μέσα στα ντουλάπια σας που σίγουρα δεν χρησιμοποιείτε ή δεν φτάνετε να χρησηιμοποιήσετε. Το μόνο σίγουρο είναι πως επιλέγοντας τη λογική των ανοιχτών ραφιών θα μάθετε να χρησιμοποιείτε ακόμα και την τελευταία γωνιά τους. Είναι πιο λειτουργικά και σας χαρίζουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Αυτά Είναι τα 5 Λάθη που Κάνουν την Κουζίνα σας να Φαίνεται «Άσχημη»

κουζίνα

Τα ανοιχτά ράφια αυξάνουν τους αποθηκευτικούς χώρους.

Δείχνουν ζεστά και όμορφα Τα ανοιχτά ράφια κάνουν τους καλεσμένους σας να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους και τους βοηθούν στο να παίρνουν από αυτά ό,τι χρειάζονται χωρίς να νιώθουν ότι παραβιάζουν την ιδιωτικότητά σας. Δεν χρειάζεται να ρωτήσουν πού βρίσκεται το καθετί μιας και μπορούν να το βρουν και να το πάρουν μόνοι τους.

Κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο φωτεινός και μεγαλύτερος «Η κουζίνα μας ήταν μικρή και σκοτεινή όταν είχαμε τα ντουλάπια. Από τη στιγμή που τα αντικαταστήσαμε με ανοιχτά ράφια αμέσως φώτισε και έδειξε πολύ μεγαλύτερη», είπε η blogger Christina Hibbs. 

κουζίνα

Τα ανοιχτά ράφια μεγαλώνουν τον χώρο της κουζίνας σας.

Η σκόνη δεν αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα Μπορεί να έχουν τα ράφια σκόνη αλλά δεν είναι και πολύ δύσκολη υπόθεση το καθάρισμά τους. Μπορείτε να το κάνετε όταν τα πιάτα και τα ποτήρια σας είναι άπλυτα. Στην πραγματικότητα η σκόνη που έχουν τα ράφια δεν είναι τόσο πολλή που να γίνεται ενοχλητική ή να σας αποτρέψει από το να κάνετε αυτήν την τόσο ουσιαστική αλλαγή στην δική σας κουζίνα.

Στιλάτη Κουζίνα: Αυτές Είναι οι Αλλαγές που Πρέπει να Κάνετε για να την Αποκτήσετε

Τα ράφια είναι πιο εύκολο να οργανωθούν Δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνετε τα ντουλάπια σας για να βάζετε το καθετί στη θέση του. Με τα ανοιχτά ράφια τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα και μπορεί να σας βοηθήσει ο οποιοσδήποτε στην τακτοποίησή τους. Μάλιστα δεν έχει και την δικαιολογία ότι «δεν ξέρω που βάζεις το καθετί».

Είναι πολύ οικονομική η τοποθέτησή τους Το να αλλάξετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας και να βάλετε καινούργια είναι μια αρκετά ακριβή αλλαγή. Αν, λοιπόν, θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα τότε η λύση των ανοιχτών ραφιών είναι αυτή που χρειάζεστε. Η αλλαγή μπορεί να γίνει σε μια μόνο μέρα και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό. 

κουζίνα

Είναι πολύ οικονομική η τοποθέτηση των ανοιχτών ραφιών.

Αυτό είναι το No1 Μυστικό για να Αποκτήσετε την πιο Ενδιαφέρουσα Κουζίνα

Μπορείτε να δείξετε τα πιο στιλάτα πιατικά σας Πολλές είναι οι νοικοκυρές που έχουν πολύ όμορφα και στιλάτα σερβίτσια τα οποία κρύβουν πίσω από τα κλειστά τους ντουλάπια. Με τα ανοιχτά ράφια μπορείτε να νιώσετε περήφανοι για τα όμορφα πιατικά σας και να τα βγάλετε σε κοινή θέα.

Μπορείτε να κάνετε ένα δοκιμαστικό πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση Βγάλτε για 1-2 εβδομάδες τις πόρτες από τα ντουλάπια σας και δείτε πώς περίπου θα δείχνει ο χώρος σας. Αν βολευτείτε αυτήν την αλλαγή τότε σίγουρα είστε έτοιμοι για τα ανοιχτά ράφια.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Πράγματα που Έχουν οι Ωραιότερες Κουζίνες του Κόσμου!

.

Οι πιο όμορφες κουζίνες έχουν όλες κάποια πράγματα που είναι κοινά. Δείτε ποια είναι αυτά.

Τα πιο Στιλάτα Τραπέζια για την Μικρή σας Κουζίνα! 

.

Δώστε στιλ στην κουζίνα σας με τα πιο στιλάτα τραπέζια κουζίνας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πανέξυπνες Ιδέες για να Κρύψετε την Τηλεόραση!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Να πώς θα Αποκτήσετε Αριστοκρατικό Μπάνιο με μια Κίνηση