Αυτό Είναι το Κοινό Πράγμα που Έχουν Όλες οι Αγαπημένες μας Κουζίνες

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Αυτό Είναι το Κοινό Πράγμα που Έχουν Όλες οι Αγαπημένες μας Κουζίνες

Είτε ζείτε σε μια έπαυλη πέντε ορόφων, είτε σε μια τρύπα στον τοίχο ενός αστικού διαμερίσματος υπάρχει κάτι στο οποίο είμαστε σίγουροι πως θα συμφωνήσετε: οι αποθηκευτικοί χώροι στις κουζίνες είναι απαραίτητοι και ποτέ αρκετοί.

Ανάμεσα στα τηγάνια, τις ηλεκτρικές συσκευές, τα πιάτα, τα χρήσιμα εργαλεία μαγειρικής και - φυσικά – το φαγητό, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να παραμείνουν οργανωμένα. Παρόλο που έχουμε παρουσιάσει πολλά tips για επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο - από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα - συνεχίζουμε να ψάχνουμε τρόπους που θα εξασφαλίσουν μερικά ράφια παραπάνω, όπου είναι δυνατόν.

10 Οικονομικοί Τρόποι για να Ανανεώσετε Οποιαδήποτε Κουζίνα

Ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που βλέπουμε τελευταία σε όλες τις αγαπημένες μας κουζίνες είναι οι νησίδες που περιλαμβάνουν τα δικά τους χτιστά ράφια. Αυτά τα ράφια χρησιμοποιούνται με πολλούς τρόπους: φιλοξενούν όμορφα κεραμικά σερβίτσια, βιβλία μαγειρικής ή ακόμα και μικρά φυτά και αξιοποιούν τον χώρο στο έπακρο. Δείτε παρακάτω μερικές κουζίνες που το εφαρμόζουν με στυλ.

κουζίνες

Αυτά τα ράφια είναι ορατά από το καθιστικό και λειτουργούν ως μια όμορφη διακοσμητική βιτρίνα.

Δεν σας Αρέσουν τα Ανοιχτά Ράφια στην Κουζίνα; Ρίξτε μια Μάτια σε Αυτή τη Νέα Τάση για Αποθήκευση

Η όμορφη λευκή κουζίνα της παραπάνω φωτογραφίας έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας αρέσουν πολύ: εκμεταλλεύεται όλο το ύψος του τοίχου, μέχρι το ταβάνι, για τα ντουλάπια της, και η νησίδα περιλαμβάνει δύο μακρόστενα χτιστά ράφια που προσφέρουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Αυτά τα ράφια είναι ορατά από το καθιστικό και λειτουργούν ως μια όμορφη διακοσμητική βιτρίνα. Το μαύρο της επιφάνειας του πάγκου και τα δύο κομψά φωτιστικά ολοκληρώνουν τη σύνθεση του πολύ όμορφου αυτού χώρου.

κουζίνες

Η κουζίνα σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί μίνιμαλ και προσεγγίζει το wabi-sabi με μια πιο «χαλαρή» διάθεση.

Να μια κουζίνα που σχεδιάστηκε εμπνευσμένη από το wabi-sabi. Η κουζίνα σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί μίνιμαλ και προσεγγίζει το wabi-sabi με μια πιο «χαλαρή» διάθεση, αναμιγνύοντας το μοντέρνο στυλ με ιδιαίτερα προσωπικά διακοσμητικά αντικείμενα. Για παράδειγμα, τα ράφια της νησίδας εμπεριέχονται σε μια μίνιμαλ εγκατάσταση, ωστόσο τα βιβλία και τα πολύχρωμα αντικείμενα δημιουργούν ένα πιο φιλικό και προσωπικό περιβάλλον.

κουζίνες

Ακόμα και αν η νησίδα είναι στενή υπάρχουν πάντα τρόποι να μπουν μερικά ράφια.

7 Οικονομικές Παρεμβάσεις για να Ανανεώσετε την «Κουρασμένη» σας Κουζίνα

Ακόμα και αν η νησίδα είναι στενή υπάρχουν πάντα τρόποι να μπουν μερικά ράφια – το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι να γίνετε πιο επιλεκτικοί με τα αντικείμενα που θα βάλετε. Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω κουζίνα, τα μικρά ράφια βρίσκονται κάθετα στο πλάι δίνοντας την αίσθηση πως το κάθε αντικείμενο που βρίσκεται εκεί έχει βρει τη θέση του και πως η θέση αυτή έχει φτιαχτεί αποκλειστικά γι αυτό το αντικείμενο.

κουζίνες

Tα ράφια αγκαλιάζουν μια ολόκληρη γωνιά της.

Τα παραδοσιακά συστήματα ραφιών μας αρέσουν πολύ. Μπορείτε, ωστόσο, να γίνετε δημιουργικοί και επινοητικοί με τα ράφια στη νησίδα σας. Όπως συμβαίνει στην παραπάνω κουζίνα, όπου τα ράφια αγκαλιάζουν μια ολόκληρη γωνιά της. Μια τέτοια προσέγγιση θα τραβήξει τα βλέμματα και μόνο λόγο της αρχιτεκτονικής της δομής και θα σας δώσει αρκετό χώρο για να την διακοσμήσετε όπως σας αρέσει και ταιριάζει στο στυλ σας!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή Είναι η Νέα Εναλλακτική Τάση για Αποθήκευση στην Κουζίνα

.

Μεταμορφώστε την κουζίνα σας με τη νέα αυτή τάση αποθήκευσης!

Δίχρωμα Ντουλάπια Κουζίνας: Να Γιατί Δεν θα Σταματήσουμε να τα Βλέπουμε Παντού

.

Αυτός είναι ο λόγος που τα δίχρωμα ντουλάπια κουζίνας είναι μία τάση που επιμένει.

Πάγκοι Κουζίνας: Αυτό Είναι το Trend που θα Δείτε Παντού

.

Αυτή είναι η νέα τάση στους πάγκους της κουζίνας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οικονομικές Ιδέες για να Ανανεώσετε Κομψά το Σαλόνι σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 9 Υπέροχες Ιδέες Αντί για Κομοδίνο