Δίχρωμα Ντουλάπια Κουζίνας: Να Γιατί Δεν θα Σταματήσουμε να τα Βλέπουμε Παντού

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Δίχρωμα Ντουλάπια Κουζίνας: Να Γιατί Δεν θα Σταματήσουμε να τα Βλέπουμε Παντού

Οι λευκές κουζίνες έχουν δώσει εδώ και αρκετά χρόνια τη θέση τους σε ένα συνονθύλευμα χρωμάτων – και όχι άδικα. Άλλωστε η κουζίνα είναι από τους πιο χαρούμενους και ενεργητικούς χώρους του σπιτιού.

Υπάρχει μία τάση πάντως που επιμένει και καταλαβαίνουμε το γιατί: τα ντουλάπια κουζίνας που είναι σε δύο χρώματα (αντί για ένα ενιαίο) είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε αμέσως οπτικό ενδιαφέρον. Μπορεί η τάση αυτή να κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο δεν την βλέπουμε να υποχωρεί. Αντιθέτως, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες την υιοθετούν.

Μεταμορφώστε Ακόμα και την πιο «Βαρετή» Κουζίνα με 4 Κινήσεις!

Οι συνδυασμοί των χρωμάτων είναι πολλοί. Έντονες αντιθέσεις με μαύρο και γκρι, αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε και συνδυασμοί του καφέ με το λευκό είναι λίγες μόνο από τις επιλογές που γίνονται, καθώς πρόκειται για μια τάση που ταιριάζει σε κάθε στυλ σπιτιού. Ας δούμε, λοιπόν, πώς μπορείτε να την εφαρμόσετε στο δικό σας.

Χρησιμοποιήστε ενοποιητικά στοιχεία Ένας σίγουρος τρόπος για να δημιουργήσετε αρμονία στην κουζίνα είναι να χρησιμοποιήσετε το ίδιο υλικό και απλώς να διαφοροποιήσετε το χρώμα. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενοποιητικά στοιχεία όπως γίνεται στην παρακάτω φωτογραφία: τα ντουλάπια ενώνονται όλα μεταξύ τους μέσα από τα χρυσά πόμολα και την χρυσή βρύση.

δίχρωμα ντουλάπια κουζίνας

Χρησιμοποιήστε ενοποιητικά στοιχεία.

10 Ιδέες για να Δημιουργήσετε μία Boho Κουζίνα

Άσπρο και μαύρο Το λευκό με το μαύρο είναι ένας από τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς. Βάλτε το μαύρο στα χαμηλά ντουλάπια για να δημιουργήσετε μία στέρεη βάση και το λευκό στα πάνω ντουλάπια για να δείχνει ο χώρος ανοιχτός και φωτεινός. Με αυτά τα δύο χρώματα θα δημιουργήσετε μια ραφινάτη και εκλεπτυσμένη κουζίνα.

δίχρωμα ντουλάπια κουζίνας

Το λευκό με το μαύρο είναι ένας από τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς.

Διαλέξτε χρώματα με τα οποία θα ζήσετε για πολύ καιρό Τα πλακάκια και οι ηλεκτρικές συσκευές μπορεί να αλλάξουν όταν φύγουν από τη μόδα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Γι αυτό σας προτρέπουμε να διαλέξετε χρώματα με τα οποία θα μπορείτε να ζήσετε για πολύ καιρό. Στην παρακάτω φωτογραφία, το γκρι με το λευκό είναι χρώματα που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

δίχρωμα ντουλάπια κουζίνας

Σας προτρέπουμε να διαλέξετε χρώματα με τα οποία θα μπορείτε να ζήσετε για πολύ καιρό.

10 Πανέξυπνα Πράγματα που θα σας Βοηθήσουν να Δημιουργήσετε την Κουζίνα των Ονείρων σας

Θαρραλέες αποχρώσεις Αν από την άλλη θέλετε κάτι πιο… περιπετειώδες αναζητήστε ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως το μπλε-ραφ της παρακάτω φωτογραφίας. Το χρώμα αυτό ξεχωρίζει μέσα σε μία κατά τα άλλα ουδέτερη κουζίνα που κινείται σε λευκές και γκρι ανοιχτές αποχρώσεις. Οι ιδιαίτερες αποχρώσεις θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους και θα γίνουν το σημείο εστίασης της κουζίνας σας.

δίχρωμα ντουλάπια κουζίνας

Αν θέλετε κάτι πιο περιπετειώδες αναζητήστε ιδιαίτερες αποχρώσεις.

Λάβετε υπόψη το πάτωμα Τέλος, ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε χρώματα είναι το πάτωμα. Στην παρακάτω κουζίνα το μπλε συνδυάζεται πολύ όμορφα με το καφέ πάτωμα και σε συνδυασμό με μικρά αξεσουάρ (όπως τα ξύλα κοπής που βρίσκονται πάνω στον πάγκο) αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο.

δίχρωμα ντουλάπια κουζίνας

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε χρώματα είναι το πάτωμα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Επόμενες Μεγάλες Χρωματικές Τάσεις στα Ντουλάπια της Κουζίνας Είναι Εδώ

.

Αυτά είναι τα χρώματα που θα δούμε περισσότερο στα ντουλάπια κουζίνας.

5 «Ακατάστατες» Κουζίνες που μας Αρέσουν Πολύ!

.

Αυτές οι κουζίνες αποδεικνύουν πως η έξυπνη "ακαταστασία" προσθέτει γοητεία.

4 Χρώματα που θα Κάνουν το Μπάνιο σας να Ξεχωρίσει!

.

Θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας; Αυτά τα 4 χρώματα είναι ιδανικά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

πίνακες σημειώσεων
Πίνακες Σημειώσεων: 10 Πανέξυπνες Ιδέες για να τους Βάλετε στο Σπίτι σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σαλόνια
5 Πραγματικά Πανέμορφα Σαλόνια με Διαφορετικό Στιλ το Καθένα!