Αυτές οι Διακοσμητικές Τάσεις της Κουζίνας Είναι Πλέον Διαχρονικές!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Αυτές οι Διακοσμητικές Τάσεις της Κουζίνας Είναι Πλέον Διαχρονικές!

Παρόλο που είναι πολλές οι τάσεις που κάθε σεζόν έρχονται και φεύγουν, υπάρχουν αρκετές που είναι δοκιμασμένες και δεν λένε να μας αποχαιρετίσουν. Αυτές είναι και οι τάσεις της κουζίνας που θα ονομάζαμε πλέον «διαχρονικές».

Η ανακαίνιση μιας κουζίνας είναι μία από τις πιο ακριβές ανακαινίσεις που μπορεί να κάνει κάποιος στο σπίτι. Οι άνθρωποι θέλουν να επενδύουν χρήματα σε υλικά και σχέδια που θα αντέξουν στον χρόνο και δεν θα θεωρούνται ξεπερασμένα σε μερικά χρόνια. Αν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε μια ανακαίνιση στην κουζίνα σας και θέλετε κάτι διαχρονικό, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω τάσεις που είμαστε σίγουροι ότι είναι εδώ για να μείνουν.

7 Στενόμακρες Κουζίνες που θα σας Δώσουν Έμπνευση για τη Δική σας

Ανοιχτά ράφια Τα ανοιχτά ράφια γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή όσο περνούν τα χρόνια. Παρόλο που δεν είναι για όλους (τα ανοιχτά ράφια πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένα καθώς βρίσκονται σε κοινή θέα) έχουν ισχυρά πλεονεκτήματα, ένα από τα οποία είναι πως παρέχουν σημαντικά μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Στους μικρούς χώρους τα ανοιχτά ράφια είναι μια έξυπνη προσθήκη που δίνει την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου χώρου και παράλληλα μπορούν να δώσουν ζεστασιά και υφή στην κουζίνα.

τάσεις της κουζίνας

Τα ανοιχτά ράφια γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή όσο περνούν τα χρόνια.

Μαρμάρινοι πάγκοι Οι πάγκοι από γρανίτη φαίνεται πως είναι στη δύση τους. Την θέση τους έρχονται να πάρουν οι πάγκοι από μάρμαρο. Το μάρμαρο Carrara είναι ένα εξαιρετικό υλικό, σχετικά οικονομικό, που σας δίνει μεγάλες δυνατότητες διακόσμησης. Ταιριάζει με τα περισσότερα διακοσμητικά αντικείμενα, αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές, και είναι σίγουρο πως θα φέρει στην κουζίνα σας ένα κλασσικό και παράλληλα πολύ κομψό στοιχείο.

τάσεις της κουζίνας

Το μάρμαρο Carrara είναι ένα εξαιρετικό υλικό, σχετικά οικονομικό, που σας δίνει μεγάλες δυνατότητες διακόσμησης.

5 Εκπληκτικές Κουζίνες που μας Άφησαν με το Στόμα Ανοιχτό

Μεγάλες νησίδες Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος τοποθετώντας μια μεγάλη νησίδα στην κουζίνα σας. Είναι το τέλειο σημείο για την προετοιμασία γευμάτων, για να κάθεστε με τους φίλους σας και για να απολαμβάνετε τα γεύματά σας. Παράλληλα οι νησίδες παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες αποθηκευτικού χώρου αλλά και διακόσμησης καθώς μπορείτε να πειραματιστείτε με αναρίθμητα σχέδια, χρώματα και υλικά.

τάσεις της κουζίνας

Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος τοποθετώντας μια μεγάλη νησίδα στην κουζίνα σας.

Έξυπνες και Εύκολες Ιδέες για Πλήρη Ανανέωση στην Κουζίνα!

Κρεμαστά φωτιστικά Τα κρεμαστά φωτιστικά αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλή τάση αυτή τη στιγμή και φαίνεται πως θα συνεχίσουν έτσι και τα επόμενα χρόνια. Δίνουν προσωπικότητα, δημιουργούν ένα σημείο εστίασης και φυσικά… ρίχνουν φως στην κουζίνα! Αν έχετε νησίδα τοποθετήστε τα ακριβώς από πάνω. Τα σχέδια είναι άπειρα και μπορείτε να βρείτε από φωτιστικά αντίκες μέχρι πολύ μοντέρνες βιομηχανικέ λάμπες. Είναι μια δυνατή διακοσμητική παρέμβαση για όλες τις κουζίνες και είναι εύκολο να τα αντικαταστήσετε σε περίπτωση που τα βαρεθείτε.

τάσεις της κουζίνας

Δίνουν προσωπικότητα, δημιουργούν ένα σημείο εστίασης και φυσικά… ρίχνουν φως στην κουζίνα!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές Είναι οι 5 Τάσεις στην Κουζίνα με τις Οποίες Έχει Πάθει Εμμονή το Pinterest

.

Δείτε τις τάσεις με τις περισσότερες αναζητήσεις που αφορούν την κουζίνα στο Pinterest.

Κουζίνα: Παλιές Τάσεις που Επιστρέφουν Δυναμικά!

.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις νέες, ή μάλλον παλιές, διακοσμητικές συνήθειες που επιστρέφουν στην κουζίνα μας!

Κουζίνα: Μεταμορφώστε την με τους πιο Οικονομικούς Τρόπους!

.

Δεν χρειάζεται να αδειάσετε το πορτοφόλι σας για να δείτε την κουζίνα σας με άλλο... μάτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνες Ιδέες & Tips για να Μεταμορφώσετε Οικονομικά τις Γωνιές στο Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διαμέρισμα
Αυτό το Διαμέρισμα Είναι Λιγότερο από 60 τμ και δεν του Λείπει Τίποτα!
More in ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ, ΣΠΙΤΙ
Έξυπνες Ιδέες & Tips για να Μεταμορφώσετε Οικονομικά τις Γωνιές στο Σπίτι σας

Ανανεώστε τις γωνιές στο σπίτι σας με ΑΥΤΑ τα οικονομικά diy.

Close