7 Πανεύκολοι Τρόποι για να Βάλετε Χρώμα στην Κουζίνα σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

7 Πανεύκολοι Τρόποι για να Βάλετε Χρώμα στην Κουζίνα σας

Αν σας αρέσει το χρώμα και σκέφτεστε να το βάλετε στην κουζίνα, αλλά είστε σε ενοίκιο ή δεν έχετε τη δυνατότητα ανακαίνισης, μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε, χωρίς η κουζίνα σας να υποστεί μεγάλες αλλαγές.

Παρακάτω θα βρείτε 7 έξυπνους και πανεύκολους τρόπους για να ενσωματώσετε στην κουζίνα σας το χρώμα. Θα σας βοηθήσουν να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε μια πολύχρωμη και χαρούμενη κουζίνα.

Έξυπνες και Εύκολες Ιδέες για Πλήρη Ανανέωση στην Κουζίνα!

Βάλτε ένα χρώμα σε πολλά σημεία Οι μικρές δόσεις του ίδιου χρώματος μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν την κουζίνα σας. Εδώ, το κίτρινο υπάρχει (εκτός από τα ντουλάπια) στα φωτιστικά, στα μπολ και στα λουλούδια. Τα λεμόνια ενσωματώνονται κι αυτά στη διακόσμηση και προσθέτουν την κίτρινη πινελιά τους.

χρώμα

Οι μικρές δόσεις του ίδιου χρώματος μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν την κουζίνα σας.

Σκαμπό Τα σκαμπό είναι ένας έξυπνος τρόπος για να βάλετε λίγο χρώμα στην κουζίνα σας. Αν έχετε κάποιο μπαρ ή πάσο, τότε επιλέξτε να το συνοδεύσετε με χρωματιστά σκαμπό. Εδώ, το κόκκινο ξεχωρίζει και συνδυάζεται όμορφα με μία κόκκινη ηλεκτρική συσκευή και κόκκινα μπολ.

χρώμα

Τα σκαμπό είναι ένας έξυπνος τρόπος για να βάλετε λίγο χρώμα στην κουζίνα σας.

Το Trick Ενός Διάσημου Διακοσμητή για να Κάνετε την Κουζίνα σας Ομορφότερη σε 10 Λεπτά!

Βάψτε τα ντουλάπια Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι πολύ εύκολο να βαφτούν. Μόλις το κάνετε η κουζίνα σας θα πάρει αμέσως ζωή. Επιλέξτε ένα χρώμα που σας αρέσει και ταιριάζει στην κουζίνα σας ή βάψτε κάθε πόρτα διαφορετικό χρώμα, όπως στη φωτογραφία.

χρώμα

Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι πολύ εύκολο να βαφτούν.

Εκθέστε τα κουζινικά σκεύη Ένας πολύ εύκολος και πολύ έξυπνος τρόπος για να βάλετε χρώμα είναι να εκθέσετε τα κουζινικά σας σκεύη. Είτε έχετε ανοιχτά ράφια, είτε υπάρχει κάποιος χώρος στον πάγκο, επιλέξτε χρωματιστά σκεύη και βάλτε τα σε… κοινή θέα.

χρώμα

Είτε έχετε ανοιχτά ράφια βάλτε τα σκεύη σας σε… κοινή θέα.

Βάψτε το εσωτερικό των ντουλαπιών Αν θέλετε μια διακριτική παρέμβαση που εμπεριέχει και το στοιχείο της έκπληξης, τότε βάψτε σε ένα έντονο χρώμα το εσωτερικό των ντουλαπιών σας. Κάθε φορά που τα ανοίγετε, η κουζίνα σας θα γίνεται χαρούμενη.

χρώμα

Βάψτε σε ένα έντονο χρώμα το εσωτερικό των ντουλαπιών σας.

Η Νέα Μόδα στη Διακόσμηση της Κουζίνας Είναι Αυτή!

Βάλτε ένα χαλί Άλλος ένας πολύ απλός τρόπος είναι να βάλετε ένα χρωματιστό χαλί. Στη λευκή κουζίνα της φωτογραφίας, το ροζ χαλί ξεχωρίζει και δίνει τον τόνο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καλή διάθεση.

χρώμα

Ένα χρωματιστό χαλί θα κάνει τη διαφορά.

Βάψτε τον τοίχο πάνω από τον πάγκο Το κομμάτι αυτό της κουζίνας είναι συχνά εύκολο να βαφτεί. Εδώ το μπλε κάνει την κουζίνα να ξεχωρίσει, ενώ δύο ροζ μαξιλαράκια στις καρέκλες συμβάλλουν σε μια πολύ όμορφη και πολύχρωμη κουζίνα.

χρώμα

Το κομμάτι αυτό της κουζίνας είναι συχνά εύκολο να βαφτεί.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Διακοσμητικά «Λάθη» που Γίνονται Συχνά στις Κουζίνες

.

Δείτε ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στις κουζίνες και μεταμορφώστε τη δική σας!

Υπνοδωμάτιο: 8 Υπέροχες Ιδέες για να το Βάψετε

.

Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μας συνδυασμοί για να βάλετε χρώμα στο υπνοδωμάτιό σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μπάνιο: Ανανεώστε το με Μια Κίνηση!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Μπλε στη Διακόσμηση: Πάρτε Ιδέες από τα Σπίτια 7 Διακοσμητών