«Πώς Μπορώ να Διαχωρίσω την Κουζίνα μου από την Είσοδο του Σπιτιού;»

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Πώς Μπορώ να Διαχωρίσω την Κουζίνα μου από την Είσοδο του Σπιτιού;»

Η φίλη μας Μαρίνα Τσαπαρίδη από το Ηράκλειο Κρήτης μας ρωτάει: «Πώς θα κρύψω την κουζίνα μου την οποία αντικρίζει κανείς όπως μπαίνει στο σπίτι; Ο χώρος είναι ενιαίος με το σαλόνι αλλά βλέπεις πρώτα την κουζίνα κατά την είσοδο και μετά το σαλόνι που είναι αριστερά».

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαχωρίσετε την κουζίνα σας από την είσοδο του σπιτιού σας. Σε κάθε περίπτωση, η λογική είναι ότι θα καταφέρετε να την «κρύψετε» πίσω από κάτι, ώστε να μην είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες σας όταν έρχονται στο σπίτι. Ας δούμε τι επιλογές έχετε.

Υπέροχα Διαχωριστικά για να Χωρίσετε στα 2 Έναν Χώρο!

Διαχωριστικά χώρου Τα διαχωριστικά είναι σχετικά οικονομικά και μπορούν εύκολα να απομονώσουν την κουζίνα σας. Είναι φτιαγμένα από διάφορα είδη ξύλου, μέταλλα, υφάσματα ή γυαλί και μπορούν να ταιριάξουν με κάθε στυλ και απόχρωση. Ουσιαστικά αποτελούνται από 3 ή 4 πάνελ που είναι ενωμένα μεταξύ τους ή μπορείτε να τα βρείτε και μονοκόμματα. Υπάρχουν πραγματικά πολλές επιλογές. Αρκεί να ψάξετε και θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και είναι συμβατό με την οικονομική σας δυνατότητα.

κουζίνα

Έχετε πραγματικά πολλές επιλογές για να διαλέξετε διαχωριστικό που θα ανταποκρίνεται στο στυλ σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

Διάφορα αξεσουάρ Εδώ έχετε πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να κρεμάσετε κάποια μεγάλη μεταλλική κατασκευή από το ταβάνι ή απλώς μια κομψή κουρτίνα που θα διαχωρίζει τους χώρους. Μπορείτε επίσης να κρύψετε την κουζίνα σας πίσω από μεγάλα φυτά. Μπορείτε να βάλετε ένα σταντ με ένα ενυδρείο ή να προμηθευτείτε απλές κατασκευές που θα έχουν ύψος και θα φιλοξενούν πολλά μικρά φυτά. Σε γενικές γραμμές, οποιοδήποτε διακοσμητικό αξεσουάρ που καταλαμβάνει χώρο σε ύψος και πλάτος, μπορεί να λειτουργήσει ως διαχωριστικό χώρου.

κουζίνα

Τα φυτά μπορούν να λειτουργήσουν ως "διαχωριστικό".

Οργανώστε το Σπίτι σας με τους πιο Απλούς Τρόπους

Έπιπλα και κατασκευές Η τελευταία και λίγο πιο ακριβή λύση είναι να δημιουργήσετε κάτι «μόνιμο». Μπορείτε να βάλετε ένα πάσο που θα κρύψει την κουζίνα σας αλλά θα αφήσει τον χώρο ανοιχτό ή να κατασκευάσετε ένα θαμπό γυάλινο χώρισμα που δεν μπλοκάρει και το φυσικό φως.

κουζίνα

Οι κατασκευές από θαμπό γυαλί είναι πολύ όμορφες και κομψές.

Επίσης, μια μεγάλη βιβλιοθήκη ή ένα έπιπλο με ανοιχτά ράφια στις διαστάσεις που θέλετε είναι καλές ιδέες για να τοποθετήσετε μπροστά στην κουζίνα σας και να την διαχωρίσετε από την είσοδο του σπιτιού σας.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα τα υλικά και τις μεθόδους που αφορούν διαφορές κατασκευές στο σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαχωρίστε έναν Ενιαίο Χώρο στα Δύο με Αυτές τις Πρωτότυπες Ιδέες!

.

Από σήμερα χωρίζετε τους ενιαίους χώρους στα δύο και αλλάζετε για πάντα την όψη του σπιτιού σας!

Τα 4 Μεγάλα Λάθη που Κάνετε στη Διακόσμηση του Μικρού σας Διαμερίσματος!

.

Οι διακοσμητές σας συμβουλεύουν πώς να διορθώσετε τα λάθη που κάνετε στη διακόσμηση του μικρού σπιτιού σας.

7 Έξυπνοι Τρόποι για να Μεταμορφώσετε τη Μικρή σας Γκαρσονιέρα!

.

Κάντε τη ζωή σας στο μικρό σας στούντιο έυκολη και λειτουργική με αυτά τα tips.

Φέρτε το Παρίσι στο Σπίτι σας με τα πιο Εύκολα Διακοσμητικά Tips

.

Φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας σε παριζιάνικο στιλ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

12 «Αέρινα» και Φωτεινά Χολ που Υπόσχονται να σας Εμπνεύσουν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε πώς Ένα Ζευγάρι Μοιράζεται Διαμέρισμα 50 τμ!