Άδειο Δωμάτιο στο Σπίτι; Μεταμορφώστε το με Αυτές τις Ιδέες

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Άδειο Δωμάτιο στο Σπίτι; Μεταμορφώστε το με Αυτές τις Ιδέες

Αν έχετε ένα ελεύθερο δωμάτιο και αναρωτιέστε τι να το κάνετε, τότε είστε από τους τυχερούς. Δεν έχουν πολλοί άνθρωποι την πολυτέλεια να έχουν ένα άδειο δωμάτιο, οπότε ήρθε η ώρα να γίνετε δημιουργικοί και να αποφασίσετε τι θα το κάνετε.

Η αλήθεια είναι πως είναι ιδιαίτερα δελεαστικό να το μετατρέψετε σε δωμάτιο φιλοξενίας. Ωστόσο, αν δεν δέχεστε συχνά καλεσμένους, ίσως πρέπει να σκεφτείτε τι θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα στην καθημερινότητά σας.

Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές που υπάρχουν !

Διαθέστε το στα παιδιά Αν έχετε παιδιά, γιατί να μην μετατρέψετε το δωμάτιο σε… παιδότοπο; Τα παιδιά λατρεύουν να έχουν τον χώρο τους μακριά από τους ενήλικες. Ταυτόχρονα, είναι ιδανικός τρόπος για να μάθετε στα παιδιά να είναι υπεύθυνα, εφόσον καταλάβουν πως ένα ολόκληρο δωμάτιο γι αυτά δεν είναι δικαίωμα, αλλά προνόμιο. Έτσι, θα φροντίζουν τα ίδια να το έχουν καθαρό και τακτοποιήμενο, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν και την ανεξαρτησία τους.

thehomeissue_kidsplaying

Τα παιδιά λατρεύουν να έχουν τον χώρο τους μακριά από τους ενήλικες.

5 Μίνι Συμβουλές για να Μετατρέψετε το Βαρετό Γραφείο του Σπιτιού σας

Κάντε το γυμναστήριο Αν η γυμναστική είναι στο πρόγραμμα και στην καθημερινότητά σας, γιατί να μην φτιάξετε το προσωπικό σας γυμναστήριο; Μπορείτε να το εξοπλίσετε κατάλληλα, να βάλετε καθρέπτες, να προμηθευτείτε στρώμα γυμναστικής και βάρη και να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και για προσωπική προπόνηση με έναν υπεύθυνο γυμναστή.

thehomeissue_gym

Μπορείτε να το εξοπλίσετε κατάλληλα, να βάλετε καθρέπτες, να προμηθευτείτε στρώμα γυμναστικής.

Μετατρέψτε το σε γραφείο Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από ένα γραφείο στο σπίτι, ακόμα και αν δεν είναι εκεί ο τόπος εργασίας τους. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά για να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα μπορεί να λειτουργήσει ως ένας χώρος όπου μπορείτε να βρείτε προσωπική ησυχία δουλεύοντας στον υπολογιστή σας.

thehomeissue_homeoff

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από ένα γραφείο στο σπίτι.

Φτιάξτε το προσωπικό σας home theatre Αν είστε λάτρεις του κινηματογράφου, ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι μπορεί να γίνει ο χώρος που θα βλέπετε τις ταινίες σας. Πλέον, μπορείτε να προμηθευτείτε προτζέκτορες και οθόνες σε λογικές τιμές. Αν είστε αρκετά…. φανατικοί, μπορείτε να βάλετε και μια μηχανή ποπ κορν!

thehomeissue_cinema

Αν είστε αρκετά…. φανατικοί, μπορείτε να βάλετε και μια μηχανή ποπ κορν!

Αυτό Είναι το πιο Έξυπνο Μέρος για Γραφείο στο Σπίτι!

Δημιουργήστε το προσωπικό σας βεστιάριο Αν έχετε τον χώρο και σας αρέσει… γιατί όχι; Βάλτε καθρέπτες, προμηθευτείτε κρεμάστρες και οργανώστε τα ρούχα, τα παπούτσια, τα φουλάρια, τα παλτό και τα αξεσουάρ σας. Θα τα έχετε όλα συγκεντρωμένα και θα μείνει αρκετός χώρος για να πειραματιστείτε δοκιμάζοντας νέα ενδύματα.

thehomeissue_dressing

Οργανώστε τα ρούχα, τα παπούτσια, τα φουλάρια, τα παλτό και τα αξεσουάρ σας.

Κάντε το αναγνωστήριο Αν αγαπάτε τα βιβλία και το διάβασμα και συχνά απομονώνεστε παρέα με ένα καινούργιο βιβλίο, μετατρέψτε το άδειο σας δωμάτιο σε αναγνωστήριο. Προμηθευτείτε ράφια, οργανώστε τα βιβλία σας και φτιάξτε την βιβλιοθήκη σας. Βάλτε, επίσης έναν άνετο καναπέ και επιλέξτε τον σωστό φωτισμό για να περνάτε ώρες ανάγνωσης και ηρεμίας.

thehomeissue_lib

Μετατρέψτε το άδειο σας δωμάτιο σε αναγνωστήριο.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γωνιές στο Σπίτι: Ιδέες για να τις Διακοσμήσετε με Στιλ

.

Μοναδικές ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τεράστιες αλλαγές.

Αυτοί Είναι οι Διακοσμητικοί Κανόνες που Πρέπει να Σπάσετε

.

Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε σχεδόν όλα όσα ξέρετε και να σπάσετε μερικούς κανόνες διακόσμησης.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή είναι η Διακοσμητική Ανανέωση για την Τουαλέτα που Σίγουρα δεν Είχατε Σκεφτεί!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακοσμήστε την Είσοδο και τον Διάδρομο του Σπιτιού με τους πιο Έξυπνους Τρόπους