Πρωτότυπες Ιδέες για Ράφια: Αποθήκευση με Στιλ

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πρωτότυπες Ιδέες για Ράφια: Αποθήκευση με Στιλ

Τα ράφια αποτελούν την τέλεια λύση για να αποθηκεύετε πράγματα και ταυτόχρονα να διακοσμείτε το σπίτι σας όπως το θέλετε. Δείτε μερικές πολύ όμορφες ιδέες για να εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας τα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα ράφια. 

Κρεμαστό ράφι Το κρεμαστό ράφι είναι μια υπέροχη ιδέα. Βάζοντας ένα τέτοιο ράφι στο υπνοδωμάτιό σας εξοικονομείτε χώρο και ταυτόχρονα του δίνετε στιλ. Μπορείτε να φωνάξετε κάποιον ειδικό για να σας προσθέσει τον γάντζο στο ταβάνι και στη συνέχεια να προσθέσετε το ράφι σας, το οποίο μπορείτε εύκολα να φτιάξετε και μόνοι σας.

Δείτε πόσο υπέροχο δείχνει αυτό το κρεμαστό ράφι. Μπορείτε πανεύκολα να το φτιάξετε και μόνοι σας.

Δείτε πόσο υπέροχο δείχνει αυτό το κρεμαστό ράφι. Μπορείτε πανεύκολα να το φτιάξετε και μόνοι σας. Πετάξτε τα παλιομοδίτικα κομοδίνα (ή ανανεώστε τα και βάλτε τα σε άλλο σημείο του σπιτιού) και αντικαταστήστε τα με αυτή την όμορφη κατασκευή.

Κιβώτια Τα κιβώτια είναι επίσης μια φανταστική ιδέα και θα δώσουν λίγο πιο δραματικό τόνο στον χώρο σας, ειδικά αν τους προσθέσετε εσωτερική επένδυση σαν αυτή της εικόνας παρακάτω. Τα κιβώτια είναι έξυπνη ιδέα γιατί μπαίνουν εύκολα στον τοίχο και δίνουν στιλ χωρίς προσπάθεια.

Τα κιβώτια είναι μια φανταστική ιδέα για industrial αλλά και ρουστίκ διακόσμηση.

Τα κιβώτια είναι μια φανταστική ιδέα για industrial αλλά και ρουστίκ διακόσμηση.

Οργάνωση Σπιτιού: Δείτε τα Tips Αποθήκευσης που Βλάπτουν Σοβαρά τη Διακόσμηση

Κατασκευή από ράφια Παίρνοντας ξύλινα κουτιά σε διάφορα μεγέθη μπορείτε να φτιάξετε ό,τι κατασκευή θέλετε. Τοποθετήστε τα ράφια στον τοίχο σε ό,τι σχήμα επιθυμείτε και δημιουργήστε μια εναλλακτική ραφιέρα που θα εντυπωσιάσει τους φίλους σας.

Φτιάξτε μόνοι σας μια κατασκευή από ράφια. Αγοράστε κουτιά και τοποθετήστε τα σε ό,τι σχήμα σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Φτιάξτε μόνοι σας μια κατασκευή από ράφια. Αγοράστε κουτιά από καταστήματα με είδη σπιτιού και διακόσμησης και τοποθετήστε τα σε ό,τι σχήμα σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Φτιάξτε μια σύνθεση από κιβώτια και σωλήνες Αγοράστε μερικά ξύλινα κιβώτια από κάποιο κατάστημα με είδη σπιτιού και βάψτε τα λευκά. Συνδέστε τα κουτιά με σωλήνες χρησιμοποιώντας φλάντζες. Ασφαλίστε τα κιβώτια στον τοίχο με καρφιά και βίδες για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα. Μπορείτε να βρείτε σωλήνες και φλάντζες σε καταστήματα με υδραυλικά είδη.

Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο!

Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο!

Η Μόδα στη Διακόσμηση των Ραφιών του Σπιτιού!

Εκμεταλλευτείτε κάθε τοίχο του σπιτιού Αν στο σπίτι σας υπάρχουν τοίχοι που μπορούν να επεκταθούν, τότε προεκτείνετέ τους χτίζοντας βιβλιοθήκες ή ράφια. Για να το κάνετε θα χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου ξυλουργού αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πολύ λειτουργικό. Θα μεγαλώσει τον τοίχο σας χωρίς όμως να του προσθέσει πάχος όπως θα έκανε μια έξτρα βιβλιοθήκη. Επιπλέον αυτή η κατασκευή είναι μια πολύ καλή ιδέα αν θέλετε να κλείσετε έναν χώρο χωρίζοντάς τον  σε επιμέρους δωμάτια.

Σε αυτό το σπίτι οι τοίχοι έχουν προεκταθεί και έχουν φτιαχτεί στη συνέχεα τους βιβλιοθήκες.

Σε αυτό το σπίτι οι τοίχοι έχουν προεκταθεί και έχουν φτιαχτεί στη συνέχεα τους βιβλιοθήκες.

Φτιάξτε μια αυτοσχέδια κρεμαστή σκάλα Θα χρειαστείτε αλυσίδα, μαδέρια (η πιο οικονομική λύση για τα ξύλα που θα χρειαστείτε), ντίζες, παξιμάδια και μεταλλικά στηρίγματα σωληνώσεων. Ξεκινάτε τρίβοντας με γυαλόχαρτο τα ξύλα για να γίνουν λεία. Παίρνετε ντίζες στο φάρδος που είναι το μαδέρι υπολογίζοντας επιπλέον 2 πόντους μπροστά και πίσω που θα χρειαστούν για να τοποθετηθούν τα παξιμάδια. Μπορείτε να πάρετε ντίζα μεγάλη και να την κόψετε αλλά καλύτερα να την πάρετε έτοιμη. Για να σταθεροποιήσετε την ντίζα αριστερά και δεξιά βιδώνετε 2 μεταλλικά στηρίγματα σωληνώσεων. Περνάτε την άκρη της ντίζας μέσα στην αλυσίδα (άρα πρέπει να βρείτε αλυσίδα με μεγάλα ανοίγματα) και το σταθεροποιείτε με τα παξιμάδια. Θα βρείτε όλα τα υλικά που χρειάζεστε σε καταστήματα με μεταλλικά εξαρτήματα. Για τα μαδέρια απευθυνθείτε σε κάποιο ξυλουργείο.

Μια όμορφη κατασκευή για το υπνοδωμάτιο!

Μια όμορφη κατασκευή για το υπνοδωμάτιο!

Προσθέστε ένα μονό ράφι Μια ακόμα όμορφη ιδέα είναι να προσθέσετε ένα μονό ράφι στον τοίχο σας το οποίο μάλιστα μπορείτε να βάψετε ό,τι χρώμα θέλετε. Μπορείτε επίσης σε έναν τοίχο αντί για κάποιο κάδρο να κρεμάσετε ένα μεγάλο χρωματιστό ράφι που θα δώσει στιλ στον χώρο ενώ ταυτόχρονα θα σας εξυπηρετήσει και λειτουργικά ως αποθηκευτικός χώρος.

10+1 Τρόποι για να Οργανώσετε τα Ράφια της Κουζίνας

Δείτε πόσο χαριτωμένο δείχνει αυτό το single ραφάκι; Εμείς θα σα ςπροτείναμε να το μεγαλώσετε λιγάκι και να το βάλετε στον τοίχο του υπνοδωματίου σας αντί για κάδρο.

Δείτε πόσο χαριτωμένο δείχνει αυτό το single ραφάκι; Εμείς θα σας προτείναμε να το μεγαλώσετε λιγάκι και να το βάλετε στον τοίχο του υπνοδωματίου σας αντί για κάδρο. Αν θέλετε μπορείτε να το βάψετε για να δείχνει ακόμα πιο όμορφο ή αν το αφήσετε στην φυσική του απόχρωση.

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και μελετήστε τον χώρο σας ώστε να βρείτε σε ποια σημεία και με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να προσθέσετε ράφια. Ανάλογα με το στιλ διακόσμησης που σας αρέσει μπορείτε να φτιάξετε φανταστικά ράφια που θα αναδείξουν τον χώρο σας και θα του προσθέσουν πολύ στιλ. Εκμεταλλευτείτε την ιδέα των ραφιών για να διακοσμήσετε πάνω στο στιλ που αγαπάτε. Για ποιο λόγο να προσθέσετε 4-5 βαρετά ράφια τη στιγμή που μπορείτε με τα ίδια χρήματα να φτιάξετε μια υπέροχη κατασκευή;

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Μικρά Σημεία στο Σπίτι σας που Πάντα Ξεχνάτε να Διακοσμήσετε

.

Αυτά είναι τα 6 μικρά σημεία μέσα στο σπίτι που ξεχνάτε να διακοσμήσετε.

Υπνοδωμάτιο: Οι 8 Ιδέες Οργάνωσης που Αξίζει να Δοκιμάσετε!

.

Ξεχάστε την ακαταστασία με 8 έξυπνους τρόπους που θα βάλουν τάξη στην κρεβατοκάμαρά σας.

4 Υπέροχοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε το πιο Μικρό Χολ

.

Ακόμη και ο πιο μικρός χώρος του σπιτιού μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μικρό αστέρι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ντουλάπα
10 Έξυπνοι Τρόποι για να Οργανώσετε την Ντουλάπα σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Υπνοδωμάτιο: Πείτε Ναι στις Οικονομικές Αλλαγές!