Διακοσμητικά Λάθη: 4 Πράγματα που αν τα Κάνετε Είναι Σίγουρο ότι θα το Μετανιώσετε!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διακοσμητικά Λάθη: 4 Πράγματα που αν τα Κάνετε Είναι Σίγουρο ότι θα το Μετανιώσετε!

Για να δημιουργήσετε τον ιδανικό για εσάς χώρο πρέπει να λάβετε υπόψη τις διαστάσεις του, τα έπιπλα που χρειάζεστε, το στιλ που σας αρέσει και φυσικά το διαθέσιμο budget σας. Γνωρίζετε, όμως, τι πρέπει να προσέξετε περισσότερο και ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε; Κάποιες φορές, μερικά απλά διακοσμητικά λάθη αρκούν για να καταστρέψετε την διακόσμηση ενός δωματίου. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Διαλέγετε χρώμα online Συμβαίνει συχνότερα απ’ όσο νομίζετε. Βλέπετε ένα δωμάτιο που σας αρέσει σε κάποιο site ή στην τηλεόραση και σκέφτεστε «Αυτό ακριβώς είναι το χρώμα που θέλω!». Βρίσκετε ποιο χρώμα είναι, το αγοράζετε online και μετά ανακαλύπτετε πως δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε. Έχετε υπόψη ότι τα χρώματα από τις οθόνες διαφέρουν σημαντικά από τις πραγματικές αποχρώσεις. Γι αυτό και πριν βάψετε τον χώρο σας με ένα συγκεκριμένο χρώμα θα πρέπει να το δοκιμάσετε σε μια μικρή περιοχή του δωματίου σας. Το να διαλέγεται «τυφλά» ένα χρώμα που είναι κατάλληλο για τον χώρο κάποιου άλλου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην διακόσμησή σας.

διακοσμητικά λάθη

Έχετε υπόψη ότι τα χρώματα από τις οθόνες διαφέρουν σημαντικά από τις πραγματικές αποχρώσεις.

Αγοράζετε τα πάντα από ένα και μόνο κατάστημα Είναι από τα πιο συχνά διακοσμητικά λάθη και το κάνει πολύς κόσμος. Αν θέλετε το σπίτι σας να φαίνεται σαν σπίτι καταλόγου, τότε αγοράστε τα όλα σας τα διακοσμητικά αντικείμενα από ένα κατάστημα. Αν, όμως, θέλετε να έχει ενδιαφέρον, προσωπικότητα και χαρακτήρα, τότε επιλέξτε τα αντικείμενά σας προσεκτικά – για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να επισκεφθείτε διάφορα καταστήματα. Θα σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διαμορφώσετε έναν χώρο που θα έχει το δικό σας προσωπικό στυλ και όχι το στυλ κάποιου μεμονωμένου καταστήματος.

διακοσμητικά λάθη

Αν θέλετε το σπίτι σας να φαίνεται σαν σπίτι καταλόγου, τότε αγοράστε τα όλα σας τα διακοσμητικά αντικείμενα από ένα κατάστημα.

Αγοράζετε κομμάτια που είναι στη μόδα, αλλά δεν ταιριάζουν στη διακόσμησή σας Οι τάσεις της μόδας μπορούν να αποτελέσουν παγίδα αν δεν είστε προσεκτικοί. Σε μικρές δόσεις έχουν ενδιαφέρον, αν όμως δεν προσέξετε τα αποτελέσματα μπορούν να είναι καταστροφικά. Αν δείτε κάτι που σας αρέσει πολύ και το αγοράσετε, μπορεί αργότερα να ανακαλύψετε ότι στον χώρο του σπιτιού σας δεν είναι και τόσο… όμορφο. Πάντα να λαμβάνετε υπόψη σας το ήδη υπάρχον ντεκόρ του χώρου σας – μην «στριμώχνετε» αντικείμενα σε ένα δωμάτιο που δεν ταιριάζουν.

Ψωνίζετε σημαντικά διακοσμητικά αντικείμενα με βάση τον αυθορμητισμό της στιγμής Ο αυθορμητισμός της στιγμής σημαίνει ότι θα αγοράσετε ένα αντικείμενο και αμέσως θα νιώσετε όμορφα. Τα σημαντικά διακοσμητικά αντικείμενα περιλαμβάνουν τα αντικείμενα που είναι ακριβά ή τα αντικείμενα που θα έχουν μεγάλη επίδραση στον χώρο σας. Ένας καναπές, για παράδειγμα, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε διεξοδικά πριν το αγοράσετε. Για ένα ακριβό χαλί ισχύει το ίδιο.

Τα αντικείμενα αυτά μπορούν να καταστρέψουν ένα ολόκληρο δωμάτιο. Αν είστε σε κατάσταση «παρόρμησης», αγοράστε κάτι που δεν θα επηρεάσει σημαντικά την διακόσμηση και την… τσέπη σας!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα Σημεία στο Σπίτι που Ξεχνάτε να Διακοσμήσετε!

.

Σας λέμε ποια σημεία στο σπίτι ξεχνάτε να διακοσμήσετε και πώς να τα ομορφύνετε με τους πιο οικονομικούς τρόπους.

Μικρό Σπίτι: 6 Λάθη που Κάνετε και Δείχνει Μικρότερο

.

Αυτά τα λάθη συμβαίνουν ακόμα και στα... μεγαλύτερα σπίτια!

Τα 5 Μεγαλύτερα Διακοσμητικά Λάθη που Κάνουμε!

.

Αν θέλετε να γλιτώσετε από μερικές καρδιακές προσβολές δεν έχετε παρά να δώσετε βάση στα παρακάτω πιο συχνά διακοσμητικά λάθη.

Αυτή είναι η Μόδα στη Διακόσμηση για Αυτό το Φθινόπωρο!

.

Μάθετε τα πάντα για τα χρώματα, τα υφάσματα και τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε ομορφαίνοντας τη διακόσμηση του σπιτιού σας φέτος το φθινόπωρο.

Οι 3 Τάσεις που Έρχονται και οι 3 Τάσεις που Φεύγουν το 2017!

.

Οι τάσεις του 2017 έρχονται να ανατρέψουν όσα ξέρετε!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Έχετε Μόνιμα Πεντακάθαρο και Οργανωμένο Πάγκο Κουζίνας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν Έχετε Είσοδο Σπιτιού, Κανένα Πρόβλημα! 9+ Λύσεις για Πολύ Μικρούς Χώρους