Διακοσμητικά Λάθη: 4 Πράγματα που αν τα Κάνετε Είναι Σίγουρο ότι θα το Μετανιώσετε!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διακοσμητικά Λάθη: 4 Πράγματα που αν τα Κάνετε Είναι Σίγουρο ότι θα το Μετανιώσετε!

Για να δημιουργήσετε έναν όμορφο χώρο, είναι σημαντικό να ξέρετε με ποιόν τρόπο πρέπει να τον διακοσμήσετε. Γνωρίζετε, όμως, τι πρέπει να προσέξετε περισσότερο και ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε; Κάποιες φορές, μερικά απλά διακοσμητικά λάθη αρκούν για να καταστρέψετε την διακόσμηση ενός δωματίου. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Διαλέγετε χρώμα online Συμβαίνει συχνότερα απ’ όσο νομίζετε. Βλέπετε ένα δωμάτιο που σας αρέσει σε κάποιο site ή στην τηλεόραση και σκέφτεστε «Αυτό ακριβώς είναι το χρώμα που θέλω!». Βρίσκετε ποιο χρώμα είναι, το αγοράζετε online και μετά ανακαλύπτετε πως δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε. Έχετε υπόψη ότι τα χρώματα από τις οθόνες διαφέρουν σημαντικά από τις πραγματικές αποχρώσεις. Γι αυτό και πριν βάψετε τον χώρο σας με ένα συγκεκριμένο χρώμα θα πρέπει να το δοκιμάσετε σε μια μικρή περιοχή του δωματίου σας. Το να διαλέγεται «τυφλά» ένα χρώμα που είναι κατάλληλο για τον χώρο κάποιου άλλου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην διακόσμησή σας.

Τα Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε Στη Διακόσμηση και Πώς να τα Διορθώσετε!

διακοσμητικά λάθη

Έχετε υπόψη ότι τα χρώματα από τις οθόνες διαφέρουν σημαντικά από τις πραγματικές αποχρώσεις.

7 Μεγάλα Λάθη στη Διακόσμηση του Σπιτιού που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε!

Αγοράζετε τα πάντα από ένα και μόνο κατάστημα Είναι από τα πιο συχνά διακοσμητικά λάθη και το κάνει πολύς κόσμος. Αν θέλετε το σπίτι σας να φαίνεται σαν σπίτι καταλόγου, τότε αγοράστε τα όλα σας τα διακοσμητικά αντικείμενα από ένα κατάστημα. Αν, όμως, θέλετε να έχει ενδιαφέρον, προσωπικότητα και χαρακτήρα, τότε επιλέξτε τα αντικείμενά σας προσεκτικά – για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να επισκεφθείτε διάφορα καταστήματα. Θα σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διαμορφώσετε έναν χώρο που θα έχει το δικό σας προσωπικό στυλ και όχι το στυλ κάποιου μεμονωμένου καταστήματος.

διακοσμητικά λάθη

Αν θέλετε το σπίτι σας να φαίνεται σαν σπίτι καταλόγου, τότε αγοράστε τα όλα σας τα διακοσμητικά αντικείμενα από ένα κατάστημα.

Αγοράζετε κομμάτια που είναι στη μόδα, αλλά δεν ταιριάζουν στη διακόσμησή σας Οι τάσεις της μόδας μπορούν να αποτελέσουν παγίδα αν δεν είστε προσεκτικοί. Σε μικρές δόσεις έχουν ενδιαφέρον, αν όμως δεν προσέξετε τα αποτελέσματα μπορούν να είναι καταστροφικά. Αν δείτε κάτι που σας αρέσει πολύ και το αγοράσετε, μπορεί αργότερα να ανακαλύψετε ότι στον χώρο του σπιτιού σας δεν είναι και τόσο… όμορφο. Πάντα να λαμβάνετε υπόψη σας το ήδη υπάρχον ντεκόρ του χώρου σας – μην «στριμώχνετε» αντικείμενα σε ένα δωμάτιο που δεν ταιριάζουν.

διακοσμητικά λάθη

Οι τάσεις της μόδας μπορούν να αποτελέσουν παγίδα αν δεν είστε προσεκτικοί.

5 Λάθη στη Διακόσμηση που δεν Κάνουν Ποτέ οι Άντρες

Ψωνίζετε σημαντικά διακοσμητικά αντικείμενα με βάση τον αυθορμητισμό της στιγμής Ο αυθορμητισμός της στιγμής σημαίνει ότι θα αγοράσετε ένα αντικείμενο και αμέσως θα νιώσετε όμορφα. Τα σημαντικά διακοσμητικά αντικείμενα περιλαμβάνουν τα αντικείμενα που είναι ακριβά ή τα αντικείμενα που θα έχουν μεγάλη επίδραση στον χώρο σας. Ένας καναπές, για παράδειγμα, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε διεξοδικά πριν το αγοράσετε. Για ένα ακριβό χαλί ισχύει το ίδιο.

διακοσμητικά λάθη

Ο αυθορμητισμός της στιγμής σημαίνει ότι θα αγοράσετε ένα αντικείμενο και μετά θα το μετανιώσετε.

Τα αντικείμενα αυτά μπορούν να καταστρέψουν ένα ολόκληρο δωμάτιο. Αν είστε σε κατάσταση «παρόρμησης», αγοράστε κάτι που δεν θα επηρεάσει σημαντικά την διακόσμηση και την… τσέπη σας!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα Σημεία στο Σπίτι που Ξεχνάτε να Διακοσμήσετε!

.

Σας λέμε ποια σημεία στο σπίτι ξεχνάτε να διακοσμήσετε και πώς να τα ομορφύνετε με τους πιο οικονομικούς τρόπους.

Τα 5 Μεγαλύτερα Διακοσμητικά Λάθη που Κάνουμε!

.

Αν θέλετε να γλιτώσετε από μερικές καρδιακές προσβολές δεν έχετε παρά να δώσετε βάση στα παρακάτω πιο συχνά διακοσμητικά λάθη.

Μικρό Σπίτι: Αυτά Είναι τα Λάθη που Κάνετε και Δείχνει Μικρότερο

.

Αυτά τα λάθη συμβαίνουν ακόμα και στα... μεγαλύτερα σπίτια!

Αυτή είναι η Μόδα στη Διακόσμηση για Αυτό το Φθινόπωρο!

.

Μάθετε τα πάντα για τα χρώματα, τα υφάσματα και τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε ομορφαίνοντας τη διακόσμηση του σπιτιού σας φέτος το φθινόπωρο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

καλοριφέρ
«Πώς Μπορώ να Καθαρίσω τα Καλοριφέρ;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

καφές
Σας Χύθηκε Καφές στον Καναπέ; Δείτε πώς θα τον Καθαρίσετε (VIDEO)