7 Τρόποι για να Κάνετε το Παλιό σας Σπίτι να Δείχνει Καινούργιο! 

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

7 Τρόποι για να Κάνετε το Παλιό σας Σπίτι να Δείχνει Καινούργιο! 

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που αγαπούν τα παλιά σπίτια και άλλοι δεν μπορούν απλά να τα αποφύγουν λόγω του ότι είναι πιο οικονομικά. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που μπορεί να μένετε σε ένα πολύ παλιό σπίτι, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες να το κάνετε να δείχνει πιο καινούργιο και μοντέρνο. 

Βάψτε τα ντουλάπια της κουζίνας Πρόκειται για μια ακρετά εύκολη διαδικασία την οποία μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας. Επιλέξτε μια μοντέρνα και στιλάτη απόχρωση και δείτε την παλιά κουζίνα σας να μεταμορφώνεται. 

Μεταμορφώστε τα Παλιά Ντουλάπια της Κουζίνας Χωρίς να τα Βάψετε

παλιό σπίτι

Διαλέξτε ένα έντονο χρώμα και βάψτε τα ντουλάπια της κουζίνας.

Βάψτε ή αλλάξτε τα πλακάκια της κουζίνας Αν έχετε σκοπό να μείνετε χρόνια σε αυτό το σπίτι τότε αξίζει τον κόπο μια τέτοια αλλαγή. Μπορείτε ή να βάψετε τα πλακάκια σας ή και να τα περάσετε με ένα όμορφο και πιο μοντέρνο αυτοκόλλητο. 

Μεταμορφώστε το εσωτερικό των ντουλαπιών Επειδή τα παλιά σπίτια έχουν παλιές ντουλάπες δεν έχετε παρά να τις φρεσκάρετε και να τις ανανεώσετε βάζοντας στο εσωτερικό τους μια όμορφη ταπετσαρία ή και κάποιο αυτοκόλλητο. 

5 Πρωτότυποι Τρόποι για να Διακοσμήσετε τον Χώρο Πάνω από τα Ντουλάπια της Κουζίνας

παλιό σπίτι

Αλλάξτε το εσωτερινό των ντουλαπιών σας.

Αντικαταστήστε όλα τα πόμολα και τα χερούλια Σίγουρα θα αισθανθείτε ότι ανανεώνεται ο χώρος σας κάνοντας απλά αυτήν την μικρή αλλαγή. 

παλιό σπίτι

Αλλάξτε τα πόμολά σας.

Πάνε οι Πρώτοι 6 Μήνες του 2017 και Αυτά Είναι τα Μεγαλύτερα Trends Διακόσμησης Μέχρι Τώρα! 

Βάψτε τα είδη υγιεινής στο μπάνιο Αν δεν σας αρέσει αυτό το πράσινο ή το μπορντό που έχουν τα είδη υγιεινής στα παλιά σπίτια δεν είστε υποχρεωμένοι να ζείτε με αυτά. Ζητήστε από κάποιον ειδικό να σας τα βάψει και μόλις τελειώσει θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα διαφορετικό, πολύ πιο μοντέρνο μπάνιο που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το παλιό. 

Βάψτε τα κουφώματα Επειδή συνήθως τα κουφώματα στα παλιά σπίτια δείχνουν παλιά μπορείτε να τα βάψετε και αυτά. Διαλέξτε ένα όμορφο χρώμα που σας εκφράζει και ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμησή σας και τολμήστε το. 

παλιό σπίτι

Βάψτε τα κουφώματά σας.

Καλύψτε τους πάγκους της κουζίνας Αν οι πάγκοι της κουζίνας δείχνουν παλιοί και άσχημοι μπορείτε να τους μεταμορφώσετε είτε με λίγο χρώμα, είτε με κάποιο αυτοκόλλητο είτε και βάζοντάς τους πλακάκια. 

παλιό σπίτι

Μεταμορφώστε τους πάγκους της κουζίνας σας.

Τέλος στους γωνιακούς καναπέδες. Δείτε ποια είναι η νέα μόδα! 

Κάνοντας τις παραπάνω αλλαγές -φυσικά αν νοικιάζετε το σπίτι μπορείτε να ζητήσετε από τον ιδιοκτήτη να σας πληρώσει τις αλλαγές αυτές- θα δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται. Βάζοντας, μάλιστα, και τα δικά σας μοντέρνα έπιπλα και διακοσμητικά στους χώρους του θα έρθετε αντιμέτωποι με έναν εντελώς διαφορετικό χώρο. 

Αυτό που πρέπει να προσέξετε, πέρα από τα έπιπλα και τα διακοσμητικά, είναι και ο φωτισμός. Γεμίστε το σπίτι σας με όμορφα, μοντέρνα και στιλάτα φωτιστικά και θα ξεχάσετε ότι ζείτε σε ένα τόσο παλιό σπίτι. 

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πως Μπορώ να Διακοσμήσω τη Σκάλα του Σπιτιού;»

.

Δείτε υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τη σκάλα του σπιτιού σας.

Για Ποιο Λόγο Είναι Καλύτερα να Μένετε σε Μικρό Χώρο;

.

Αν νομίζετε πως οι μικροί χώροι απλώς σας περιορίζουν, τότε διαβάστε 7 λόγους που θα σας πείσουν για το αντίθετο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το spirossoulis.com σας Δείχνει 4 Τρικς για να Χρησιμοποιήσετε το Σφουγγάρι σας Εναλλακτικά! (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

trend
Αυτό Είναι το πιο «Χαριτωμένο» Trend για το Μπάνιο και την Κουζίνα το 2017!