Τι Μπορείτε να Κάνετε με το Βουρτσάκι της Μάσκαρα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Τι Μπορείτε να Κάνετε με το Βουρτσάκι της Μάσκαρα

H μάσκαρα είναι ένα καθημερινό και πολύ αγαπημένο "εργαλείο" ομορφιάς που υπάρχει σε κάθε νεσεσέρ μακιγιάζ. 

Η διάρκεια ζωής όμως είναι μόνο λίγοι μήνες, ενώ μετά το πέρασμα αυτού του διαστήματος μια καινούρια συσκευασία έρχεται να αναπληρώσει την προηγούμενη. Πριν πετάξετε την παλιά σας μάσκαρα, εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες και χρησιμοποιήστε την με τρόπους που δεν είχαν περάσει ξανά από το μυαλό σας.

Tip: Αυτό που θα χρειαστείτε είναι το βουρτσάκι από την μάσκαρά σας. Για να το καθαρίσετε, έτσι ώστε να το επαναχρησιμοποιήσετε για άλλο λόγο, αφήστε το κάτω από τρεχούμενο νερό. Με απαλές κινήσεις με τα δάχτυλα σας και λίγο σαπούνι, τρίψτε τις τρίχες από το βουρτσάκι και αφαιρέστε έτσι κάθε ποσότητα μάσκαρας.

11 Απίστευτες Χρήσεις της Μαγειρικής Σόδας που δεν Ξέρατε

Καθαρίστε το σεσουάρ μαλλιών Αφαιρέστε κάθε ίχνος χνουδιών και σκόνης από την πίσω πλευρά του στεγνωτήρα των μαλλιών σας. Πολλές φορές η σκόνη που μαζεύεται μειώνει την τάση και την ένταση του όταν το χρησιμοποιείτε με αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να ταλαιπωρούνται περισσότερο από την θερμότητα. Γι’ αυτό φροντίστε να το καθαρίζετε ανά τακτά διαστήματα με το βουρτσάκι από την μάσκαρα και προσέξτε να είναι εκτός λειτουργίας όση ώρα αφαιρείτε σκόνες και χνούδια.

μάσκαρα

Με το βουρτσάκι της μάσκαρα μπορείτε να χτενίσετε τις τρίχες που πετάνε.

Χτενιστείτε Όταν κάνετε έναν μεγαλοπρεπή και αυστηρό κότσο, οι μικρές τρίχες στο πίσω μέρος του κεφαλιού συνηθίζουν να πετούν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Για να τις τιθασεύσετε βάλτε λακ στο βουρτσάκι από την μάσκαρα και χτενίστε και πάλι το σημείο εκείνο που οι τρίχες πετούν.

Καθαρίστε το σιφόνι του ντους Έπειτα από κάθε λούσιμο, οι τρίχες που φυσιολογικά πέφτουν από τα μαλλιά σας, οδηγούνται στο σιφόνι της μπανιέρας. Στο σημείο εκείνο σταματούν και συσσωρεύονται με αποτέλεσμα αυτό να βουλώνει. Αφαιρέστε τις τρίχες που έχουν μαζευτεί στο σημείο αυτό με κάθετες κινήσεις, εισχωρώντας το βουρτσάκι από την παλιά σας μάσκαρα στις τρύπες του σιφονιού.

Λακ: 6 Έξυπνες Χρήσεις που δεν Γνωρίζατε!

Καθαρίστε πολύτιμα κοσμήματα Οι μαλακές τρίχες της μάσκαρα μπορούν να καθαρίσουν με ασφάλεια τα κοσμήματά σας χωρίς να τα γδάρουν ή να τα φθείρουν. Παράλληλα, επειδή το βουρτσάκι έχει πολλές και κοντές τρίχες, καθαρίζει με επιτυχία κάθε γωνία και σχισμή από περίτεχνα κοσμήματα που δεν μπορούσατε να καθαρίσετε αλλιώς.

Κάντε απολέπιση στα χείλη σας Κάντε και πάλι μαλακά τα ξεραμένα χείλη σας με ένα βουρτσάκι από μάσκαρα. Βυθίστε το βουρτσάκι μέσα σε lip balm για πιο μαλακά χείλη και στη συνέχεια με απαλές κινήσεις τρίψτε το πάνω στα χείλη σας. Τα νεκρά κύτταρα θα εξαφανιστούν, ενώ τα χείλη σας θα μοιάζουν ακόμα πιο ελκυστικά.

μάσκαρα

Άλλη μια ωραία ιδέα είναι να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας.

Ξεχωρίστε τις βλεφαρίδες σας Πολλές φορές το βουρτσάκι από τη μάσκαρα έχει παραπάνω ποσότητα χρώματος από αυτήν που χρειάζεστε με αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες να κολλούν μεταξύ τους. Αν προσπαθήσετε να τις ξεχωρίσετε κολλούν ακόμα περισσότερο. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε το παλιό, καθαρό βουρτσάκι για να τις ξεκολλήσετε και να αποκτήσετε το εντυπωσιακό βλέμμα που θέλατε.

Χτενίστε τα φρύδια σας Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι σας για να χτενίζετε και να φτιάχνετε τις τρίχες και το σχήμα των φρυδιών σας. Μιας και το σχήμα των φρυδιών επηρεάζει την εικόνα όλου του προσώπου, η συχνή περιποίηση τους είναι απαραίτητη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε Μέσα στο Σπίτι σας με Λίγη Κρέμα Μαλλιών

.

Δείτε 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το κοντίσιονερ εκτός από το να το βάζετε στα μαλλιά σας.

Κρέμα Ξυρίσματος: Δείτε 9 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Αυτήν στο Σπίτι σας

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μέσα στο σπίτι σας με λίγη κρέμα ξυρίσματος.

4 Απίστευτες Χρήσεις του Ρυζιού που δεν Γνωρίζατε!

.

Αυτό που σίγουρα όλοι γνωρίζουμε είναι πως λειτουργεί ως διασώστης στην περίπτωση που το κινητό σας κάνει μια μεγάλη βουτιά!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Έξυπνο Tip για να Μοσχοβολάνε τα Παπούτσια σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ατομικά Cheesecake Καραμέλας με 3 Υλικά από τον Άκη Πετρετζίκη!