Πρώτες Ρυτίδες: Σε Ποια Σημεία του Σώματος Εμφανίζονται και Πώς να τις Καθυστερήσετε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Πρώτες Ρυτίδες: Σε Ποια Σημεία του Σώματος Εμφανίζονται και Πώς να τις Καθυστερήσετε

Καθώς μεγαλώνουμε υπάρχουν κάποια σημεία του σώματός μας που κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά και πώς θα εμποδίσετε την πρόωρη γήρανση σύμφωνα με όσα συνιστούν οι ειδικοί.

Ο λόγος που σε κάποια σημεία εμφανίζονται ρυτίδες νωρίτερα από άλλα είναι επειδή παραμελούμε την περιποίησή τους. Μπορεί να γνωρίζουμε πως πρέπει να βάζουμε ενυδατική κρέμα και αντηλιακό σε όλο μας το σώμα αλλά, παρόλα αυτά, συνηθίζουμε να εστιάζουμε κυρίως στο πρόσωπο.

Γι' αυτό καλό είναι να αρχίσετε να προσέχετε κι άλλα μέρη του σώματός σας που δείχνουν πιο έντονα τα σημάδια της γήρανσης, ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Τα χέρια σας Λόγω του ότι τα χέρια μας εκτίθενται στον ήλιο όλο το χρόνο -ακόμα και τους χειμερινούς μήνες- είναι ένα από τα πρώτα σημεία του σώματος που εμφανίζονται ρυτίδες.

ρυτίδες

Η ηλικία σας σίγουρα φαίνεται από τα χέρια σας.

Η διόρθωση: Μην ξεχνάτε τα χέρια σας όταν βάζετε αντηλιακό στο σώμα και το πρόσωπό σας, μην αμελείτε να βάζετε αντιρυτιδικές κρέμες ή ενυδατικές. Το δέρμα στα χέρια σας είναι πιο λεπτό από το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου σώματός σας με αποτέλεσμα η ενυδάτωσή του να είναι απαραίτητη.

4 Tips για να Αφαιρείτε το Μέικαπ Χωρίς να Κάνετε Ρυτίδες Γύρω από τα Μάτια

Το πρόσωπο Ακόμα και άνθρωποι που είναι 25 χρονών μπορεί να αρχίσουν να παρατηρούν κάποιες απαλές γραμμές έκφρασης να κάνουν την εμφάνισή τους στο μέτωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια τους. Επιπλέον, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια σημάδια από τον ήλιο.

Η διόρθωση: Βάζετε αντηλιακό και αντιρυτιδικές κρέμες με ευλάβεια καθημερινά και πλένετε το πρόσωπό σας καλά έτσι ώστε να το ενυδατώνετε και με νερό.

Ο λαιμός και το στήθος Ο λαιμός και το στήθος βρίσκονται μερικά εκατοστά κάτω από το σημείο που βάζετε κάθε μέρα ευλαβικά αντηλιακό. Σε αυτά τα σημεία το δέρμα είναι πολύ λεπτό και πολύ ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι εύκολα μπορεί να γεμίσει φακίδες και ρυτίδες.

Η διόρθωση: Aπλώνετε απλόχερα κρέμες, μάσκες και αντηλιακό. Μάλιστα, καλό είναι σχεδόν ό,τι βάζετε στο πρόσωπό σας να το βάζετε και στον λαιμό και το στήθος σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές Είναι οι Τροφές που Καταστρέφουν την Επιδερμίδα σας!

.

Οι τροφές που κάνουν κακό στην επιδερμίδα σας είναι αυτές...

Η Μάσκα Προσώπου που θα Ανανεώσει την Επιδερμίδα σας στο Λεπτό!

.

Δύο εκπληκτικές μάσκες προσώπου για όλες τις επιδερμίδες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

άγχος
5 Πράγματα στο Σπίτι που σας Στρεσάρουν Χωρίς να το Καταλαβαίνετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χταπόδι Ψητό από τον Άκη Πετρετζίκη!