Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 15 Ακόμα Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε ΤΩΡΑ από το Σπίτι Σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πόσο πολύ αλλάζει η ψυχολογία μας όταν γυρίζοντας από τη δουλειά κάθε μέρα αντικρίζουμε ένα όμορφα οργανωμένο, καθαρό, χωρίς περιττά πράγματα σπίτι! 

Και μπορεί να σας φαίνεται βουνό το ξεκαθάρισμα του σπιτιού αλλά δεν είναι. Αρκεί να βάλετε προγραμματάκι και να δείτε και ποια είναι τα 15 πράγματα που πρέπει να πετάξετε από αυτό άμεσα.

Ο Σπύρος Σούλης σας ετοίμασε ΑΚΟΜΑ 15 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να πετάξετε τώρα από το σπίτι σας, επειδή το πρώτο βίντεο με τα 25 πράγματα για πέταμα, το αγαπήσατε, γελάσατε πάρα πολύ και του γράψατε και άλλα πράγματα που θέλετε να ξεφορτωθείτε! Για να γίνει το σπίτι σας πιο άνετο και να μην έχετε γύρω σας όλη αυτή την πολύ ωραία που λέει και ο ίδιος... “σαβούρα”! Γράψτε του και άλλα και που ξέρετε, μπορεί να σας ετοιμάσει και τρίτο επεισόδιο!

“Νέο βίντεο κάθε εβδομάδα και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι του. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Q&A - Ο Σπύρος Σούλης Απαντάει στις Ερωτήσεις Σας! AskSpiros

.

Εσείς ρωτάτε τον Σπύρο και εκείνος σας απαντάει.

Ακριβό Vs Φθηνό - Ο Σπύρος Mαντεύει Ποιο Αντικείμενο Είναι το Ακριβότερο!

.

Παίξτε και εσείς μαζί με τον Σπύρο και μαντέψτε το ακριβότερο αντικείμενο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Πράγματα που δεν Δοκιμάσατε Ποτέ στην Προσπάθεια να Χάσετε Κιλά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Kourtney Kardashian μας Δείχνει πώς να Οργανώσουμε Τέλεια τα Ντουλάπια της Κουζίνας