Αυτή Είναι η 10λεπτη Διαδικασία που Πρέπει να Κάνετε Πριν Πάτε στο Σούπερ Μάρκετ!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτή Είναι η 10λεπτη Διαδικασία που Πρέπει να Κάνετε Πριν Πάτε στο Σούπερ Μάρκετ!

Αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, τότε μάλλον πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ περίπου 1 φορά την εβδομάδα – άλλες φορές λίγο περισσότερο και άλλες λίγο λιγότερο συχνά.

Παρόλο που είναι εύκολο να ορίσετε μία μέρα της εβδομάδας για ψώνια (πχ τη Δευτέρα) και απλώς να ανοίξετε την πόρτα και να τρέξετε στο κατάστημα, υπάρχει μία σύντομη διαδικασία που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να οργανώσετε τις αγορές σας: αφιερώστε 10 λεπτά για να προετοιμάσετε τα ντουλάπια και το ψυγείο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά για να δείτε τι λείπει, να πετάξετε τα προϊόντα που έχουν χαλάσει και να δημιουργήσετε χώρο για τα καινούργια που θα έρθουν. Δείτε παρακάτω γιατί αυτή η 10λεπτη συνήθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ξεχάστε το Amazon Go, με την Robomart θα Έχετε τα Ψώνια… στην Πόρτα σας!

Είναι ένας καλός τρόπος να καταγράψετε τι έχετε και τι χρειάζεστε Ανοίγοντας το ψυγείο σας θα ανακαλύψετε πως ίσως έχετε κάτι που νομίζατε ότι χρειαζόσασταν ενώ σας λείπει κάτι άλλο που ίσως δεν είχατε σκεφτεί. Το ίδιο ισχύει και για τα ντουλάπια σας. Δεν είναι σπάνιο να πάτε στο σούπερ μάρκετ, να νομίζετε πως κάτι σας λείπει, να το ψωνίσετε και επιστρέφοντας στο σπίτι να ανακαλύψετε πως πλέον έχετε την ποσότητα… εις διπλούν. Η 10λεπτη, λοιπόν, διαδικασία που προτείνουμε πριν από τα ψώνια σας θα σας εξασφαλίσει πως δεν θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα απ’ ότι χρειάζεται και πως δεν θα χρειαστεί να πετάξετε προϊόντα που δεν προλάβατε να καταναλώσετε (μόνο και μόνο επειδή τα αγοράσατε… δύο φορές).

σουπερμάρκετ

Η 10λεπτη αυτή διαδικασία σας βοηθάει να καταγράψετε τι χρειάζεστε.

Θα σας δώσει ιδέες Όταν ανοίγετε τα ντουλάπια και το ψυγείο σας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρετε ιδέες για διάφορα πράγματα: τι να μαγειρέψετε, τι μπορείτε να ψωνίσετε για να συνοδεύσετε το κρέας που βάλατε στο ψυγείο για απόψυξη και το είχατε ξεχάσει, πώς μπορείτε να φτιάξετε το μπρόκολο που έχει μόνο 1-2 μέρες ζωής ακόμα.

σουπερμάρκετ

Ρίξτε μια ματιά στα ντουλάπια και στο ψυγείο σας και θα πάρετε ιδέες!

Η Απίστευτη Έρευνα που Αποκαλύπτει το πώς η Τσάντα σας Επηρεάζει τα Ψώνια σας

Δημιουργείτε χώρο για τα νέα πράγματα Αν το ψυγείο σας είναι γεμάτο με τα… απομεινάρια όλης της εβδομάδας που δεν πρόκειται να φαγωθούν, τότε εκτός από ακατάστατο δεν έχει και χώρο για να νέα ψώνια που θα έρθουν. Αν το ντουλάπι σας έχει ληγμένες συσκευασίες οσπρίων τότε αυτές καταναλώνουν πολύτιμο χώρο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τα πράγματα που θα φέρετε από το σούπερ μάρκετ. Αν προνοήσετε για όλα αυτά πριν πάτε για ψώνια δεν θα έρθετε ποτέ αντιμέτωποι με την ακαταστασία και θα διατηρείτε πάντα τα ντουλάπια σας και το ψυγείο καθαρά και τακτοποιημένα.

σουπερμάρκετ

Δημιουργήστε χώρο για τα νέα προϊόντα που πρόκειται να έρθουν.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σούπερ Μάρκετ: 5 Μύθοι που Δεν Ισχύουν

.

Οι μύθοι για τα σούπερ μάρκετ δεν είναι όλοι αληθινοί.

Πού Συγκεντρώνεται η Περισσότερη Σκόνη στο Σπίτι σας

.

Πάρτε το ξεσκονόπανό σας και ετοιμαστείτε για επίθεση!

Απαλλάξτε το Ντουλάπι με τα Τρόφιμα από τα Ζωύφια σε Μόλις 20 Λεπτά

.

Βάλτε τέλος στο πρόβλημα με τα ζωύφια στα τρόφιμα με αυτή την απλή διαδικασία.

7 Πράγματα που Κάθε Γαλλίδα Νοικοκυρά Έχει στο Ψυγείο της

.

Δεν υπάρχει γαλλίδα νοικοκυρά που να μην έχει αυτά στο ψυγείο της.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μπήκαμε στην Αριστοκρατική Έπαυλη του Ralph Lauren στη Νέα Υόρκη! 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μάλλον Πλένετε με Εντελώς Λάθος Τρόπο τα Χέρια σας, Σύμφωνα με Νέα Έρευνα