6 Τρόποι για να Κάνετε το Ντους σας να Μοιάζει με Πεντάστερο Σπα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

6 Τρόποι για να Κάνετε το Ντους σας να Μοιάζει με Πεντάστερο Σπα!

Πρέπει το μπάνιο σας να είναι ο χώρος που χαλαρώνετε, που απολαμβάνετε ένα ζεστό, χαλαρωτικό μπάνιο ή ντους μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Αν δεν σας αρέσει το μπάνιο σας αυτή τη στιγμή, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το ανανεώσετε.

Με μερικές πολύ απλές κινήσεις μπορείτε να το μετατρέψετε σε πεντάστερο spa από το οποίο δεν θα ξεκολλάτε.

Βάλτε τον ατμό στο παιχνίδι Τα μπάνια με ατμό είναι πάντα πολύ χαλαρωτικά. Επενδύστε σε μερικά αρωματικά βότανα έτσι ώστε να κάνετε την ατμόσφαιρα ακόμα καλύτερη. Εναλλακτικά μπορείτε να ανάψετε και ένα αρωματικό κερί την ώρα που βρίσκεστε στο μπάνιο σας.

Αντικαταστήστε τις κλασικές πετσέτες μπάνιου με oversized πετσέτες σαν αυτές που έχουν στα πολυτελή ξενοδοχεία Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να τυλίγεστε ολόκληροι μετά το μπάνιο σας και να αισθάνεστε την πολυτέλεια σε όλο σας το σώμα. Πάρτε δύο μεγάλες πετσέτες πολύ καλής ποιότητας για να τις εναλλάσσετε.

Αγοράστε ένα καλύτερο πατάκι μπάνιου Αντικαταστήστε το πατάκι που ήδη έχετε με ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο που θα αναβαθμίσει την εικόνα του μπάνιου σας. Μπορείτε μάλιστα να βάλετε ένα ξύλινο πατάκι έξω από την ντουζιέρα για να πατάτε με το που βγαίνετε και να μην βρέχετε το καλό σας πατάκι και έπειτα να πατάτε στο καλό σας πατάκι.

Επενδύστε σε μια καινούργια κεφαλή ντουζιέρας Μπορεί να σας φαίνεται ότι πρόκειται για ένα περιττό έξοδο αλλά δεν θα σας φανεί καθόλου περιττό μόλις βάλετε την καινούργια σας κεφαλή στο ντους. Μια καλή κεφαλή θα σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε κάτω από έναν όμορφο καταρράκτη. Πραγματικά δεν θα θέλετε να βγείτε από το μπάνιο σας.

Βάλτε στο μπάνιο ένα φυτό Τα φυτά μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει πιο χαλαρός και πιο γαλήνιος καθώς μας φέρνουν σε επαφή με τη φύση. Βάλτε μερικά γλαστράκια στο μπάνιο σας ή ακόμα και σε μια γωνιά μέσα στην ντουζιέρα σας.

Διατηρείτε το μπάνιο σας καθαρό Έχοντας ένα μικρό καλάθι σε μια γωνιά του μπάνιου σας θα μπορείτε να φυλάτε μέσα σε αυτό ό,τι δημιουργεί ακαταστασία. Συμπληρωματικά καθαρίζετε την ντουζιέρα σας με ένα στεγνό πανί αμέσως μετά τη χρήση της έτσι ώστε να διατηρείται καθαρή για περισσότερο και να μην γεμίζει άλατα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πριν & Μετά: Να πώς θα Δώσετε Πολυτελές Look σε Ένα Βαρετό Μπάνιο

.

Το μπάνιο αυτό μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία και μοιάζει με τα μπάνια των πολυτελών ξενοδοχείων.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τηλέφωνο για ντους
Το Απίστευτο Τηλέφωνο για Ντους που θα σας Βοηθήσει να Εξοικονομήσετε Πολύ Νερό!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Να τι Κάνουν οι Άντρες Καλύτερα Από τις Γυναίκες!