5 Σίγουροι Τρόποι που θα σας Βοηθήσουν να μην Πάρετε Βάρος Αυτόν τον Χειμώνα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Σίγουροι Τρόποι που θα σας Βοηθήσουν να μην Πάρετε Βάρος Αυτόν τον Χειμώνα!

Πολλοί είναι αυτοί -για να μην πούμε οι περισσότεροι- που παίρνουν βάρος τον Χειμώνα.

Μιας και καθόμαστε περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι και δεν έχουμε και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε, το ρίχνουμε στο φαγητό πράγμα που μας προσθέτει μερικά κιλά παραπάνω.

Από την άλλη μεριά τα ρούχα που φοράμε είναι πιο φαρδιά και χοντρά και έτσι δεν χρειάζεται να έχουμε το σώμα μας εκτεθειμένο. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που μερικά κιλάκια παραπάνω δεν μας ενοχλούν.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να μην πάρετε βάρος αυτόν τον Χειμώνα είναι να αποκτήσετε στρατηγική. Υπάρχουν 5 tips που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε στα κιλά σας.

Η Συνταγή με τους 350.000 Ακόλουθους που θα σας Βοηθήσει να Παραμείνετε Fit! 

Μην μένετε στο σπίτι Δεν σας λέμε να πηγαίνετε από μπαρ σε μπαρ αλλά να δραστηριοποιηθείτε. Πάρτε έναν φίλο σας μαζί και βγείτε έξω να γυμναστείτε. Πηγαίντε για περπάτημα ή τρέξιμο. Και θα περάσετε όμορφα και θα κάψετε και θερμίδες. Μην ανησυχείτε, δεν θα κρυώσετε. Ίσα-ίσα που θα επιστρέψετε στο σπίτι ιδρωμένοι και ικανοποιημένοι.

βάρος

Αρχίστε να γυμνάζεστε εκτός σπιτιού.

Ακολουθήστε τον κανόνα 80/20 Σας έχουμε μιλήσει ξανά γι’αυτόν τον διατροφικό κανόνα. Το να τρώτε 100% υγιεινά είναι μια πολύ ωραία ιδέα στη θεωρία αλλά στην πράξη θέλετε να κάνετε και μια μικρή ατασθαλία που και που. Τα πάντα στη ζωή έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Έτσι προσπαθήστε να τρώτε υγιεινά κατά 80% και να κάνετε διατροφικές ατασθαλίες κατά 20%.

Αυτή Είναι η πιο Δημοφιλής Συνταγή στο Pinterest!

Μείνετε ενυδατωμένοι Τους πιο κρύους μήνες η αλήθεια είναι πως αναζητάμε λιγότερο νερό από ότι τους πιο ζεστούς. Είναι, όμως, εξίσου σημαντικό να είστε ενυδατωμένοι. Πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε και αν δεν σας έχετε με τίποτα όρεξη για κρύο νερό μπορείτε να πιείτε ζεστό νερό με λεμόνι, τσίντζερ και μέντα.

βάρος

Πίνετε νερό.

Μην λειτουργείτε απερίσκεπτα Μην χρησιμοποιείτε τον κρύο καιρό σαν δικαιολογία για να φέρεστε άσχημα στο σώμα σας. Η άσχημη ψυχολογία τους χειμερινούς μήνες μας κάνει να αποκτούμε κακές συνήθειες και κυρίως στο θέμα της διατροφής. Προσπαθήστε να έχετε θετική διάθεση έτσι ώστε να φέρεστε καλά και στο σώμα σας. Όλα ξεκινούν με έναν υγιή νου… το σώμα απλά θα ακολουθήσει.

Δείπνο Έτοιμο σε 10 Λεπτά: Μια Ιταλική Συνταγή για να Φτιάξετε Απόψε το Βράδυ! 

Βάλτε έναν στόχο Σκεφτείτε κάτι που θα σας δώσει ώθηση για να χάσετε βάρος ή για να μην πάρετε κιλά μέσα στον Χειμώνα. Αν έχετε κάποια σημαντική εκδήλωση (έναν γάμο, μια βάπτιση ή οτιδήποτε πουθα μπορούσε να σας δώσει ώθηση) τότε κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει πολύ.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Τροφές που Βοηθούν να Κάψετε το Λίπος από την Κοιλιά

.

Βάλτε αυτές τις τροφές στη διατροφή σας για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιά.

Κάντε Αυτό Κάθε Μέρα για να Χάσετε Βάρος!

.

Ουσιαστικά χρειάζεται να κάνετε μόνο μια αλλαγή.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι 5 πιο Θρεπτικές Τροφές στον Κόσμο Σύμφωνα με την Επιστήμη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σούπερ μάρκετ
Μια Διατροφολόγος μας Λέει τι Ψωνίζει από το Σούπερ Μάρκετ Κάθε Εβδομάδα!