3 Μυστικά για να Δημιουργήσετε το πιο Χαρούμενο (και Chic) Σπίτι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

3 Μυστικά για να Δημιουργήσετε το πιο Χαρούμενο (και Chic) Σπίτι

Υπάρχει λόγος που ο μινιμαλισμός είναι τόσο δημοφιλής στους διακοσμητές και σε όσους αγαπούν τη διακόσμηση: αφενός είναι αισθητικά ευχάριστος και αφετέρου έχει σημαντικά οφέλη για την διάθεση και την υγεία.

Η επιστήμη έχει ήδη αποδείξει πως οι ακατάστατοι χώροι οδηγούν σε στρες και κακή διάθεση. Για να δημιουργήσετε, λοιπόν, ένα χαρούμενο περιβάλλον πρέπει να το διατηρείτε σε τάξη και για να το διατηρείτε σε τάξη πρέπει να είναι απλά διακοσμημένο (διαφορετικά, αν η διακόσμηση είναι περίπλοκη, το θέμα της ακαταστασίας θα είναι συχνό φαινόμενο). Δείτε, λοιπόν, παρακάτω 3 απλά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν χαρούμενο, αλλά και κομψό χώρο.

Κάντε το Σπίτι σας να Θυμίζει Κυριακή Κάθε Μέρα της Εβδομάδας

Εξετάστε οτιδήποτε μπαίνει στο σπίτι σας Ζούμε στην εποχή της έκθεσης και των social media και οι πληροφορίες που δεχόμαστε είναι αναρίθμητες. Σύντομα θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στο τι καταναλώνουμε από τα προϊόντα τεχνολογίας – πριν εξουθενωθούμε. Αυτό ισχύει και για τα σπίτια. Σκεφτείτε και εξετάστε σοβαρά οτιδήποτε μπαίνει στο σπίτι σας, από το πιο μικρό αντικείμενο έως το πιο μεγάλο. Αν δεν το αγαπάτε, μην το βάλετε στον χώρο σας. Υιοθετήστε επίσης τον παρακάτω κανόνα: για κάθε πράγμα που μπαίνει, κάποιο πρέπει να φύγει.

χαρούμενο σπίτι

Σκεφτείτε και εξετάστε σοβαρά οτιδήποτε μπαίνει στο σπίτι σας, από το πιο μικρό αντικείμενο έως το πιο μεγάλο.

Τα πιο Γρουσούζικα Πράγματα που Έχετε στο Σπίτι σας!

Δώστε στον χώρο σας νόημα Οι πιο στιλάτοι άνθρωποι και οι πιο στιλάτοι χώροι είναι αυτοί που έχουν αυθεντικότητα. Είναι αυτοί που δεν προσπαθούν να μιμηθούν άλλους χώρους και δημιουργούν τα δικά τους περιβάλλοντα που αντανακλούν την προσωπική τους ιστορία. Αν εμπνευστείτε από την προσωπική σας ιστορία θα δημιουργήσετε έναν χώρο που θα έχει νόημα για εσάς. Μην αγνοείτε λοιπόν τις αξίες και τις προτιμήσεις σας και αφήστε τις να σας οδηγήσουν για να πάρετε αποφάσεις.

χαρούμενο σπίτι

Οι πιο στιλάτοι άνθρωποι και οι πιο στιλάτοι χώροι είναι αυτοί που έχουν αυθεντικότητα.

10 Πράγματα που θα Φέρουν Καλή Τύχη στο Σπίτι σας

Αναγνωρίστε τα «μη απαραίτητα» και προσπεράστε τα Για να δημιουργήσετε έναν αρμονικό, απλό και χαρούμενο χώρο πρέπει να αναγνωρίσετε ποια αντικείμενα είναι μη απαραίτητα και να τα απομακρύνετε. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ζείτε σαν μοναχοί. Κάποια αντικείμενα είναι εκεί γιατί είναι απλώς ευχάριστα. Υπάρχουν όμως πολλά που τα κρατάμε είτε επειδή νιώθουμε την υποχρέωση ή απλώς επειδή τα έχουμε συνηθίσει στο σπίτι μας και πια δεν τα παρατηρούμε. Αυτά είναι τα πρώτα που πρέπει να φύγουν. Αν δεν μπορείτε να τα αναγνωρίσετε κάντε στον εαυτό σας την εξής ερώτηση: Είναι χρήσιμο; Σας κάνει χαρούμενους; Αν όχι, δώστε το σε κάποιον άλλον που θα το απολαύσει περισσότερο.

χαρούμενο σπίτι

Για να δημιουργήσετε έναν αρμονικό, απλό και χαρούμενο χώρο πρέπει να αναγνωρίσετε ποια αντικείμενα είναι μη απαραίτητα και να τα απομακρύνετε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Σημεία Αποθήκευσης που δεν Χρησιμοποιείτε ενώ θα Έπρεπε

.

Μάθετε πώς να βάλετε σε τάξη όλο το σπίτι με έξτρα χώρους αποθήκευσης.

7 Πράγματα που Καταλαμβάνουν Πολύτιμο Χώρο στο Σπίτι

.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα μέσα στο σπίτι, τα οποία έχουμε ξεχάσει για μήνες ακόμα και χρόνια μέσα στα ντουλάπια και τα συρτάρια μας.

5 Βήματα για να Βάλετε την Άνοιξη στο Σπίτι σας!

.

Φτιάξτε το ανοιξιάτικο καθιστικό και χαρείτε την πανέμορφη αυτή εποχή, με αυτά τα tips!

Αξιοποιήστε τους Ανεκμετάλλευτους Χώρους του Σπιτιού με Αυτούς τους Έξυπνους Τρόπους

.

Έτσι θα βάλετε σε τάξη τους χώρους του σπιτιού που ξεχνάτε ότι υπάρχουν!

Φενγκ Σούι: 6 Πράγματα που Μπλοκάρουν την Ευημερία στο Σπίτι

.

Αυτές είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να έχετε καλή ενέργεια μέσα στο σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γρήγορο Tip: Βρείτε το Χαμένο σας Σκουλαρίκι στο Λεπτό