10 Μυστικά των Σεφ Αποκαλύπτονται

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

10 Μυστικά των Σεφ Αποκαλύπτονται

Όπως κάθε επάγγελμα έχει τα μυστικά του έτσι και το επάγγελμα του σεφ έχει τα δικά του ένοχα μυστικά.

Κανένας από τους σεφ δεν θέλει να αποκαλύψει τα μυστικά του στο ευρύ κοινό και έτσι δημιουργείται ένας μύθος γύρω και από αυτό το επάγγελμα. Ας δούμε μερικά από τα μυστικά που οι ίδιοι οι σεφ αποκάλυψαν σε έρευνα που έγινε για γαστρονομικό περιοδικό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

5 Ιδέες Διακόσμησης για την Κουζίνα που Μπορείτε να Κλέψετε από τους Επαγγελματίες Σεφ!

Οι σερβιτόροι επηρεάζουν την παραγγελία σας Πολλοί είναι οι σερβιτόροι που έχουν λάβει εντολές από τους σεφ να επηρεάζουν σ’ ένα βαθμό την παραγγελία των πελατών. Σχεδόν το 95% των σεφ δήλωσαν πως προσπαθούν να κατευθύνουν τις παραγγελίες των πελατών με τη βοήθεια των σερβιτόρων που προτείνουν συγκεκριμένα πιάτα κάθε βράδυ.

Μερικές φορές το μαγείρεμα γίνεται παιχνιδάκι.

Μερικές φορές το μαγείρεμα γίνεται παιχνιδάκι.

Υπάρχει λόγους που το 75% των εστιατορίων προσφέρουν κέικ λιωμένης σοκολάτας  Πολλά εστιατόρια και ιδιαίτερα αυτά που βρίσκονται στις ίδιες περιοχές επηρεάζονται από το μενού των άλλων εστιατορίων με αποτέλεσμα να έχουν παρόμοια πιάτα.

Οι τιμές των κρασιών είναι αρκετά υψηλές Οι σεφ επισημαίνουν πως η τιμή μιας φιάλης κρασιού είναι αρκετά υψηλή ακόμα και δυόμιση φορές σε σχέση με την τιμή της ίδιας φιάλης κρασιού σε μια κάβα.

Ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων ισχύει Ένας στους τέσσερις σεφ που συμμετείχαν στην κλήρωση δήλωσαν πως θα μαγειρέψουν τρόφιμα που έχουν πέσει στο πάτωμα και ενώ η διάρκεια παραμονής τους στο πάτωμα δεν έχει ξεπεράσει τα 5 δευτερόλεπτα.

Επικίνδυνο επάγγελμα αυτό του σεφ και με μεγάλη ευθύνη.

Επικίνδυνο επάγγελμα αυτό του σεφ και με μεγάλη ευθύνη.

Οι σεφ μαγειρεύουν όταν είναι άρρωστοι Είναι μια μακρά παράδοση των εστιατορίων να βάζουν τους σεφ να μαγειρεύουν ακόμα και αν είναι άρρωστοι, εκτός φυσικά και αν νοσηλεύονται. Οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι εργάζονται ακόμα και αν είναι άρρωστοι παρά τους πόνους και την άσχημη κατάστασή τους.

Θέλουν δόξα και αναγνωσιμότητα  Το 60% των σεφ δήλωσε ότι θα ήθελαν τη δική τους εκπομπής μαγειρικής στην τηλεόραση.

Νέα Έρευνα: Να τι Κάνουν οι Άντρες Καλύτερα Από τις Γυναίκες

Οι σεφ μισούν να δουλευθούν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς περισσότερο από κάθε άλλη αργία Ως δεύτερη μέρα που μισούν να εργάζονται είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ποσοστό 54%, ενώ άλλοι δήλωσαν πως χαίρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ερωτευμένα ζευγάρια.

Αρνούνται να σερβίρουν ψάρι την Κυριακή Η καλύτερη δικαιολογία για να αποφύγουν να σερβίρουν ψάρι είναι πως δεν λαμβάνουν φρέσκα ψάρια την Κυριακή έτσι ώστε να αποτρέπουν τους πελάτες να τα παραγγείλουν.

Η ένταση αλλά και η έντονη πίεση μπορεί να επιφέρει λάθος αποτελέσματα.

Η ένταση αλλά και η έντονη πίεση μπορεί να επιφέρει λάθος αποτελέσματα.

5 Tips από ένα Διάσημο Εστιατόριο για να Βελτιώστε την Κουζίνα σας

Τα «σπέσιαλ μενού» είναι πάντα δοκιμαστικά πιάτα όταν οι σεφ θέλουν να κάνουν πειράματα και να δοκιμάσουν νέα πιάτα ώστε να δουν την ανταπόκριση τους από το κοινό απλά κάνουν νέα πιάτα και τα ονομάζουν «σπέσιαλ μενού». Μόνο πέντε από τους σεφ παραδέχτηκαν ότι με τα συγκεκριμένα πιάτα προσπαθούν να αδειάσουν ό,τι έχει το ψυγείο τους.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μην Παραγγείλετε Ποτέ ΑΥΤΑ από Fast Food Εστιατόρια

.

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να αποφύγετε σε εστιατόρια fast food.

Να τι Κάνουν οι Άντρες Καλύτερα Από τις Γυναίκες!

.

Όλο και περισσότεροι άντρες αναλαμβάνουν τα ηνία σε αυτό και κάνουν θαύματα.

Τα Μαγειρικά Tips που σας Δίνουν οι Διασημότεροι Σεφ στον Κόσμο

.

Οι καλύτεροι σεφ παγκοσμίως αποκαλύπτουν τα μυστικά τους tips. Δείτε ποια είναι αυτά!

7 Κουζίνες Διασήμων που θα σας Ανοίξουν την... Όρεξη!

.

Αυτές είναι οι κουζίνες διασήμων που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κορμός Σοκολάτας με Ζαχαρούχο Γάλα από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πίτσα με Λεπτή Ζύμη από τον Άκη Πετρετζίκη