Έτσι θα Τριμάρετε τα Γένια σας σε 7 Απλά Βήματα!

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Έτσι θα Τριμάρετε τα Γένια σας σε 7 Απλά Βήματα!

Κάποιες φορές, για να γίνουν σωστά τα πράγματα, πρέπει να τα πάρετε στα χέρια σας. Και επειδή τα γένια σας είναι σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής σας, εσείς είστε αυτοί που θα καθορίσετε το τελικό αποτέλεσμα.

Γι αυτό και είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ακριβώς πώς να το κάνετε. Είτε προσπαθείτε να βρείτε τη σωστή μηχανή, είτε απλώς προσπαθείτε να αποφασίσετε τι θα κάνετε με το μουστάκι σας, θα βρείτε όλες τις απαντήσεις στα παρακάτω βήματα.

5 Απίστευτα Tips για να μην Χάσετε τα Μαλλιά σας

Αξιολογήστε τον τύπο της τρίχας Για να τριμάρετε τα γένια σας θα πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο της τρίχας σας. Είναι χοντρή; Άγρια; Σγουρή; Λεπτή, κοντή και ίσια; Εξασφαλίστε πως τα γένια σας θα είναι αρκετά μακριά ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τον τύπο της τρίχας. Θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στο να αποφασίσετε ποια εργαλεία και τι προϊόντα χρειάζεστε, αλλά και ποια στυλ είναι ρεαλιστικά για εσάς.

γένια

Για να τριμάρετε τα γένια σας θα πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο της τρίχας σας.

Επιλέξτε τα αξεσουάρ σας  Διαφορετικά ξυράφια εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Το ξυράφι που θα επιλέξετε έχει άμεση συνάφεια με τον τύπο της τρίχας σας. Για να καταλήξετε στην ιδανική ξυριστική μηχανή θα πρέπει να πειραματιστείτε και να δείτε τι δουλεύει. Είναι μια καλή επένδυση, οπότε επιλέξτε προσεκτικά.

γένια

Διαφορετικά ξυράφια εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς.

Επιλέξτε το στυλ σας Αφού έχετε τελειώσει με τα παραπάνω ήρθε η ώρα να διαλέξετε το στυλ σας. Χαζέψτε φωτογραφίες στο Instagram, ρωτήστε την γνώμη του κομμωτή σας και καταλήξτε σε ένα στυλ που θα είναι αρκετά απλό ώστε να μπορείτε να το πετυχαίνετε μόνοι σας. Αρκετοί επιλέγουν στυλ με βάση το σχήμα του προσώπου. Αυτό ξεγελάει το βλέμμα και κάνει το σαγόνι ή τα μάγουλα να δείχνουν πιο αδρά. Αν δεν μπορείτε να το πετύχετε μόνοι σας διαλέξτε κάτι που είναι απλό και δυναμικό.

γένια

Αρκετοί επιλέγουν στυλ με βάση το σχήμα του προσώπου.

Νέα Έρευνα: Να τι Κάνουν οι Άντρες Καλύτερα Από τις Γυναίκες

Ξεκινήστε να τριμάρετε Ήρθε η μεγάλη στιγμή. Να θυμάστε: είναι τρίχες και θα ξαναμεγαλώσουν. Μην αγώνεστε. Ξεκινήστε να τριμάρετε τα γένια σας με τη φορά της τρίχας. Αν θέλετε να κόψετε πολύ κοντά μπορείτε να τα ξυριστείτε και αντίθετα, αλλά μπορεί να καταλήξετε με ερεθισμούς και φραγμένους πόρους. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η γραμμή του λαιμού: 1. Μπορείτε να κάνετε μια έντονη αντίθεση μεταξύ λαιμού και γενιών αφαιρώντας όλες τις τρίχες από τον λαιμό. Πάρτε τον δείκτη σας και το μεσαίο δάχτυλο και βάλτε τα πάνω από το «μήλο του Αδάμ» για να προσδιορίσετε τη βάση του κάτω μέρους. Από εκεί και κάτω μπορείτε να τριμάρετε όλα τα γένια. Σκεφτείτε τη γραμμή του λαιμού ως ένα U. 2) Μπορείτε να «σβήσετε» τα γενιά προς το λαιμό για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Βάλτε την μηχανή στην πρώτη σκάλα και περάστε τα γένια σας. Έπειτα μπορείτε να την βάλετε στο μηδέν και να τριμάρετε τα γένια σας στη βάση του λαιμού. Έτσι θα δημιουργηθεί μια πιο διακριτική αντίθεση.

γένια

Να θυμάστε: είναι τρίχες και θα ξαναμεγαλώσουν.

Μην ξεχνάτε το μουστάκι Το μήκος του και το στυλ εξαρτάται από εσάς, αλλά γενικά είναι καλή ιδέα να μην καλύπτει τα χείλη σας. Τριμάρετε τις τρίχες με ένα μικρό ψαλίδι  ή πολύ προσεκτικά αφαιρέστε τις τρίχες που βρίσκονται πάνω από τα χείλη με μια μηχανή.

γένια

Γενικά είναι καλή ιδέα να μην καλύπτει τα χείλη σας.

Άντρες... στην Τρίχα: Αυτά Είναι τα 8 Μυστικά Ομορφιάς που Αξίζει να Κλέψετε από τις Γυναίκες!

Ανακουφίστε τους ερεθισμούς Ίσως όταν τελειώσετε παρατηρήσετε πως έχετε κάποιες κοκκινίλες και ερεθισμούς. Μην ανησυχείτε. Ένα απαλό προϊόν για μετά το ξύρισμα θα σας ανακουφίσει. Προτιμήστε προϊόντα με βάση την αλόη και το έλαιο τειόδεντρου.

γένια

Ένα απαλό προϊόν για μετά το ξύρισμα θα σας ανακουφίσει.

Φροντίστε τα γένια σας Για να κρατήσετε τα γένια σας σε καλή κατάσταση θα πρέπει να τα φροντίζετε. Μπορείτε να τα πλένετε με ένα μαλακτικό προσώπου και να βάζετε ειδικά έλαια που προορίζονται ακριβώς γι αυτό το σκοπό!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να τι Έκανε Αυτός ο Άντρας Όταν Πήγε σε Σπίτι χωρίς Ντουλάπα!

.

Μόνο ένας άντρας θα μπορούσε να σκεφτεί να φτιάξει μία τέτοια ντουλάπα στο σπίτι του!

Ανδρική Υπόθεση: Αυτός Είναι ο Λόγος που Πρέπει να Κοιμάστε Γυμνοί

.

Πρέπει οι άνδρες να κοιμούνται γυμνοί; Όλη η αλήθεια αποκαλύπτεται από μια έρευνα.

Αυτά τα Χρώματα Θέλουν οι Άντρες στο Σπίτι τους!

.

Οι 7 αποχρώσεις που θα βρείτε παρακάτω είναι αυτές που θέλουν... οι άντρες.

Έρευνα Αποδεικνύει πως αν Φοράτε αυτή τη Μπλούζα...θα Ρίξετε Περισσότερες Γυναίκες

.

Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να επιλέξετε για σίγουρη επιτυχία σε ένα ραντεβού.

Αυτό το Μικρό Αξεσουάρ Κάνει Θαύματα στους Μικρούς Χώρους

.

Χρησιμοποιήστε αυτό το μικρό αξεσουάρ και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Περάστε την Τέλεια Παρασκευή Μένοντας στο Σπίτι!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ριζότο
Αυτό Είναι το Νέο Πρωινό που Έχει Γίνει Ήδη Τεράστια Μόδα (και το Τρώνε Όλοι)!