Όλα τα Δάπεδα που Είναι Ιδανικά για το Παιδικό Δωμάτιο και τι Πρέπει να Προσέξετε!

Κατηγορίες: ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ

Όλα τα Δάπεδα που Είναι Ιδανικά για το Παιδικό Δωμάτιο και τι Πρέπει να Προσέξετε!

Ένα ακόμα άγχος των περισσότερων γονέων είναι το δάπεδο που θα πρέπει να βάλουν στο παιδικό δωμάτιο αλλά και πως θα πρέπει να το διαμορφώσουν έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατό φιλικότερο στο παιδί.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τα σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν προβείτε στην επιλογή πατώματος. Αρχικά θα πρέπει  να ελέγξετε τη σκληρότητα του δαπέδου, την υγιεινή του, αν είναι εύκολο στο καθάρισμα και στην τοποθέτησή του.

Αθλητικό δάπεδο Ιδανικό δάπεδο που πληροί σχεδόν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι το αθλητικό. Το αθλητικό δάπεδο είναι μια συνθετική επικάλυψη δαπέδου, κατάλληλη για αθλητικές δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους όπως γήπεδα τένις ενώ μπορείτε εύκολα  να το τοποθετήσετε και στο σπίτι σας. Το θετικό από τη χρήση του αθλητικού δαπέδου είναι πως διατίθεται σε διάφορα πάχη, είναι ελαστικό, απορροφά τους κραδασμούς και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού του παιδιού σας. Ακόμα μπορείτε να το βρείτε σε διάφορους χρωματισμούς, συνήθως έχουν ένα ενιαίο χρώμα,  ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Η τοποθέτηση του είναι εύκολη ενώ με απλά μαθηματικά και μετρώντας το σημείο που το θέλετε προμηθεύεστε τις ανάλογες διαστάσεις.

παιδικό

Το χαλί-πάζλ είναι ιδανικό για το πάτωμα του παιδικού δωματίου καθώς προστατεύουν τα παιδιά σας από άγαρμπες πτώσεις.

Πάτωμα σε σχήμα παζλ Με μια γρήγορη αναζήτηση στα καταστήματα με είδη αθλητισμού ή σε αυτά με είδη σπιτιού θα βρείτε το αφρώδες υλικό που ενδείκνυται για το παιδικό σας δωμάτιο. Πρόκειται για μεγάλα κομμάτια που έχουν τη μορφή αφρολέξ και πάχος περίπου 5 εκατοστών ενώ μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους με τη μορφή παζλ, συμπληρώνοντας το ένα το άλλο. Είναι ιδανικά για το παιδικό δωμάτιο καθώς προστατεύουν τα μικρά διαβολάκια σας από πτώσεις ενώ προσφέρονται και για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Ένα ακόμα θετικό είναι πως μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα χρώματα αλλά και σε σχέδια από τους αγαπημένους σας ήρωες!

παιδικό

Φροντίστε να επιλέξετε ένα καλό χαλί για το παιδικο δωμάτιο.

Επιλέξτε το κατάλληλο χαλί Το χαλί που θα διαλέξετε για το παιδικό δωμάτιο θα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας, με αντιαλλεργιακά και αντιμυκητιακά υλικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και ακριβό. Σε αυτό που πρέπει να δώσετε βάση είναι στα χρώματα τα οποία πρέπει να είναι ανεξίτηλα γιατί καθώς τα παιδικά χαλιά πλένονται πολύ πιο τακτικά από οποιοδήποτε άλλο χαλί.

Δείτε όλα όσα αφορούν το παιδί πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε πώς ένα Παιδικό Κρεβάτι Διώχνει τους Μπαμπούλες

.

Δείτε ένα παιδικό κρεβάτι που διαβεβαιώνει τα παιδιά ότι δεν υπάρχουν μπαμπούλες από κάτω του.

4 Ιδέες για να Αποθηκεύετε τα Παιχνίδια των Παιδιών σας

.

Μόλις το παιχνίδι τελειώσει ο εφιάλτης ξεκινά και το μάζεμα των παιχνιδιών μοιάζει δύσκολο ειδικά να δεν έχετε που να τα «τρυπώσετε».

10 Χαριτωμένα Φωτιστικά για το Παιδικό Δωμάτιο

.

Με αυτά τα φωτιστικά το παιδικό δωμάτιο θα μεταμορφωθεί.

Τα 7 πιο Σημαντικά Tips για Ασφάλεια Μέσα στο Παιδικό Δωμάτιο

.

Οι γονείς πρέπει πρώτα να κοιτάνε την ασφάλεια του χώρου για το παιδί τους και στη συνέχεια την αισθητική του.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

βρεφικό
7 Οικονομικοί Τρόποι για να Φτιάξετε το Τέλειο Βρεφικό Δωμάτιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χαλί
Αυτό Είναι το Καλύτερο Χαλί για το Δωμάτιο του Μωρού σας