Όλα τα Δάπεδα που Είναι Ιδανικά για το Παιδικό Δωμάτιο και τι Πρέπει να Προσέξετε!

Κατηγορίες: ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ

Όλα τα Δάπεδα που Είναι Ιδανικά για το Παιδικό Δωμάτιο και τι Πρέπει να Προσέξετε!

Ένα ακόμα άγχος των περισσότερων γονέων είναι το δάπεδο που θα πρέπει να βάλουν στο παιδικό δωμάτιο αλλά και πως θα πρέπει να το διαμορφώσουν έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατό φιλικότερο στο παιδί.

Ως γνωστών τα παιδιά είναι παιδιά και δε θα προσέξουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τι είναι σωστό να κάνουν και τι όχι, οφείλεται να φροντίσετε εσείς γι αυτά!

Εμείς σας παρουσιάζουμε τα σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν προβείτε στην επιλογή πατώματος. Αρχικά θα πρέπει  να ελέγξετε τη σκληρότητα του δαπέδου, την υγιεινή του, αν είναι εύκολο στο καθάρισμα και στην τοποθέτησή του.

«Πώς μπορώ να κρύψω ένα δοκάρι στο παιδικό δωμάτιο»;

Αθλητικό δάπεδο Ιδανικό δάπεδο που πληροί σχεδόν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι το αθλητικό. Το αθλητικό δάπεδο είναι μια συνθετική επικάλυψη δαπέδου, κατάλληλη για αθλητικές δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους όπως γήπεδα τένις ενώ μπορείτε εύκολα  να το τοποθετήσετε και στο σπίτι σας. Το θετικό από τη χρήση του αθλητικού δαπέδου είναι πως διατίθεται σε διάφορα πάχη, είναι ελαστικό, απορροφά τους κραδασμούς και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού του παιδιού σας. Ακόμα μπορείτε να το βρείτε σε διάφορους χρωματισμούς, συνήθως έχουν ένα ενιαίο χρώμα,  ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Η τοποθέτηση του είναι εύκολη ενώ με απλά μαθηματικά και μετρώντας το σημείο που το θέλετε προμηθεύεστε τις ανάλογες διαστάσεις.

παιδικό

Το χαλί-πάζλ είναι ιδανικό για το πάτωμα του παιδικού δωματίου καθώς προστατεύουν τα παιδιά σας από άγαρμπες πτώσεις.

Εύκολα και Οικονομικά Tips για να Κάνετε το Παιδικό Υπνοδωμάτιο Εφηβικό!

Πάτωμα σε σχήμα παζλ Με μια γρήγορη αναζήτηση στα καταστήματα με είδη αθλητισμού ή σε αυτά με είδη σπιτιού θα βρείτε το αφρώδες υλικό που ενδείκνυται για το παιδικό σας δωμάτιο. Πρόκειται για μεγάλα κομμάτια που έχουν τη μορφή αφρολέξ και πάχος περίπου 5 εκατοστών ενώ μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους με τη μορφή παζλ, συμπληρώνοντας το ένα το άλλο. Είναι ιδανικά για το παιδικό δωμάτιο καθώς προστατεύουν τα μικρά διαβολάκια σας από πτώσεις ενώ προσφέρονται και για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Ένα ακόμα θετικό είναι πως μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα χρώματα αλλά και σε σχέδια από τους αγαπημένους σας ήρωες!

παιδικό

Φροντίστε να επιλέξετε ένα καλό χαλί για το παιδικο δωμάτιο.

Επιλέξτε το κατάλληλο χαλί Το χαλί που θα διαλέξετε για το παιδικό δωμάτιο θα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας, με αντιαλλεργιακά και αντιμυκητιακά υλικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και ακριβό. Σε αυτό που πρέπει να δώσετε βάση είναι στα χρώματα τα οποία πρέπει να είναι ανεξίτηλα γιατί καθώς τα παιδικά χαλιά πλένονται πολύ πιο τακτικά από οποιοδήποτε άλλο χαλί.

Δείτε όλα όσα αφορούν το παιδί πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε τη Λάμπα που θα Συναρπάσει τους Μικρούς σας Ινδιάνους

.

Αυτή είναι η μάλλινη λάμπα που ταιριάζει σε κάθε παιδικό δωμάτιο.

Η Tiffani Thiessen Έφτιαξε το Βρεφικό Δωμάτιο του Γιου της με Έμπνευση από την Ταινία Star Wars

.

Αυτό είναι το υπέροχο και πολύ διακριτικά διακοσμημένο παιδικό δωμάτιο του γιου της Tiffani Thiessen με έμπνευση από το Star Wars.

Τα 7 πιο Σημαντικά Tips για Ασφάλεια Μέσα στο Παιδικό Δωμάτιο

.

Οι γονείς πρέπει πρώτα να κοιτάνε την ασφάλεια του χώρου για το παιδί τους και στη συνέχεια την αισθητική του.

10 Χαριτωμένα Φωτιστικά για το Παιδικό Δωμάτιο

.

Με αυτά τα φωτιστικά το παιδικό δωμάτιο θα μεταμορφωθεί.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Ποια Είναι τα Απολύτως Απαραίτητα Έπιπλα – Αξεσουάρ που Πρέπει να Πάρω για το Βρεφικό Υπνοδωμάτιο;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χαλί
Αυτό Είναι το Καλύτερο Χαλί για το Δωμάτιο του Μωρού σας
More in ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ
«Ποια Είναι τα Απολύτως Απαραίτητα Έπιπλα – Αξεσουάρ που Πρέπει να Πάρω για το Βρεφικό Υπνοδωμάτιο;»

Εξοπλίστε το βρεφικό υπνοδωμάτιο με τα απαραίτητα που θα καλύψουν τις ανάγκες του μωρού σας.

Close