Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Μεταμορφώσετε το Μικρό σας Μπαλκόνι

Κατηγορίες: OUTDOOR, ΒΕΡΑΝΤΑ


Για πολλούς από εμάς που κατοικούμε στις μεγαλουπόλεις τα διαμερίσματα στα οποία μένουμε δεν πάνε πακέτο με τεράστιες βεράντες και μεγάλα μπαλκόνια με θέα.

Αν όμως, έχετε μπαλκόνι -έστω και μικρό- τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Έχετε τον δικό σας μικρό παράδεισο τον οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε όπως εσείς θέλετε. 

Λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια (και φυσικά πολλή προσοχή στα tips του ειδικού, Σπύρου) μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το πιο μικρό μπαλκόνι σε μια καλοκαιρινή όαση. 

Σε αυτό το βίντεο ο Σπύρος σας δείχνει πώς να μεταμορφώσετε το μικρό σας μπαλκόνι γρήγορα και αποτελεσματικά. Γιατί ακόμα και τα μικρά μπαλκόνια μπορούν να γίνουν υπέροχα αν διακοσμηθούν με τον σωστό τρόπο. Ακολουθήστε τις συμβουλές και τις ιδέες που σας δίνει και κάντε το μπαλκόνι σας να φαίνεται παραμυθένιο!

Το makeover ξεκινά!

“Νέο βίντεο κάθε εβδομάδα και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι του. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φτιάξτε μια Πανέμορφη Βεράντα με τις πιο Οικονομικές Ιδέες

.

Πάρτε μια γεύση από τις φετινές διακοσμητικές τάσεις για τον εξωτερικό χώρο και αποκτήστε μια βεράντα που δεν θα θέλετε να αποχωρίζεστε ποτέ!

Μικρό Μπαλκόνι: Έξυπνες Ιδέες για να Διπλασιάσετε τον Χώρο του

.

10 τρόποι για να δώσετε περισσότερη αξία στο μπαλκόνι σας μεγαλώνοντάς το οπτικά.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει πώς να Φτιάξετε μια Στιλάτη Τραπεζαρία στο Μπαλκόνι σας

.

Ακολουθήστε τις συμβουλές του Σπύρου για να φτιάξετε την πιο όμορφη τραπεζαρία στον εξωτερικό σας χώρο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πριν & Μετά: Δείτε πως Μεταμορφώθηκε μια Βεράντα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

φυτά
7 Πρωτότυποι Τρόποι για να Βάλετε Φυτά στο Σπίτι σας