Σε Αυτό το Κρεβάτι Μπορείτε να Κολυμπήσετε Χωρίς να Βραχείτε!

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Σε Αυτό το Κρεβάτι Μπορείτε να Κολυμπήσετε Χωρίς να Βραχείτε!

Κολυμπήστε άφοβα σε αυτή την «πισίνα» χωρίς να βραχείτε.

Η Starpool, μια εταιρία σχεδιασμού spa, ένωσε τις δυνάμεις της με την Neocogita, μια εταιρία μελέτης του ανθρώπινου εγκεφάλου και δημιούργησαν την πρώτη «πισίνα» που επιτρέπει στους χρήστες να κολυμπάνε σε νερό χωρίς να βρέχονται.

Δημιουργήθηκε το πρώτο κρεβάτι που σας δίνει την αίσθηση ότι κολυμπάτε.

Δημιουργήθηκε το πρώτο κρεβάτι που σας δίνει την αίσθηση ότι κολυμπάτε.

Τι είναι το Zerobody Πρόκειται για ένα θερμαινόμενο κρεβάτι νερού που σχεδιάστηκε από τον Cristiano Mino. Οι χρήστες ξαπλώνοντας σε αυτό θα νιώσουν την ίδια αίσθηση που έχουν όταν κολυμπάνε ή όταν κάνουν ένα ζεστό μπάνιο χωρίς όμως να βρέχονται. Το σώμα νιώθει πως δεν έχει βαρύτητα. Σας δίνει, δηλαδή, την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε θάλαμο μηδενικής βαρύτητας της NASA.

Κάντε το Κόκκινο Τεστ που Έγινε Viral για να Τσεκάρετε την Όρασή σας

Στόχος της εταιρίας είναι να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο κρεβάτι στο μέλλον ως κρεβάτι διαλογισμού. Το κρεβάτι διαθέτει, επίσης, εναλλασσόμενα χρωματιστά φωτάκια LED για να επιλέγετε το χρώμα που σας εξυπηρετεί και σας χαλαρώνει καλύτερα.

Έχετε κάνει ποτέ κατάδυση; Με το Zerobody θα βιώσετε και αυτή την εμπειρία, έστω και νοητικά.

Έχετε κάνει ποτέ κατάδυση; Με το Zerobody θα βιώσετε και αυτή την εμπειρία, έστω και νοητικά.

Το πιο Έξυπνο Κομοδίνο Είναι Αυτό!

Πώς λειτουργεί το Zerobody Όταν το σώμα σας νιώσει άνετο με τη θερμοκρασία του «στρώματος νερού» αρχίζει να παράγει ενδορφίνες που σας κάνουν να νιώθετε ευφορία ενώ ταυτόχρονα ακούτε ήχους που βοηθάνε στο να κάνετε σωστό διαλογισμό, με την εφαρμογή NU RELAX. Οι δύο εταιρίες που δημιούργησαν το κρεβάτι τονίζουν πως αυτό προσφέρει στο μυαλό και το σώμα σας την ίδια χαλάρωση και ψυχολογική ηρεμία που θα νιώθατε αν κάνατε κατάδυση, και μάλιστα χωρίς την ταλαιπωρία της κολύμβησης μέσα σε τόνους αλμυρού νερού.

Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας χαλαρώνει καλύτερα.

Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας χαλαρώνει καλύτερα.

Για αρχή το Zerobody δημιουργήθηκε για εργασιακούς χώρους και spa και σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει ένα εκπληκτικό χαλαρωτικό διάλειμμα στους εργαζομένους. Οι ειδικοί τονίζουν πως το κρεβάτι χαλαρώνει, ξεκουράζει και αναζωογονεί ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια οι εργαζόμενοι να επανέλθουν στη δουλειά τους πλήρως ανανεωμένοι.

Αυτό Είναι το Ασανσέρ του Μέλλοντος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στρώμα απλά για να νιώσετε την αίσθηση της κολύμβησης ή με ακουστικά ώστε να νιώσετε πιο χαλαροί κάνοντας ταυτόχρονα διαλογισμό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στρώμα απλά για να νιώσετε σαν να βρίσκεστε μέσα σε νερό ή να φορέσετε ακουστικά ώστε να νιώσετε πιο χαλαροί κάνοντας ταυτόχρονα διαλογισμό.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Απίστευτα Πανέξυπνα Gadget για το Σπίτι

.

Δείτε ποια είναι τα 4 πιο έξυπνα gadget για το σπίτι αυτή τη στιγμή.

Τελικά τα Σεντόνια Μιλάνε και Λένε Πολλά! Τι Λένε για τον Χαρακτήρα σας;

.

Τι λένε τα σεντόνια σας για τον χαρακτήρα σας; Λένε πολλά και εμείς τα ανακαλύψαμε!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Θαυμάστε Απίστευτα Σπίτια με Διακόσμηση Εμπνευσμένη από το Game of Thrones

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έρευνα: Γιατί οι Άντρες Αποφεύγουν να Kάνουν Οικιακές Δουλειές