Έρχεται η Δεύτερη Δημοπρασία της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης CREAID

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Έρχεται η Δεύτερη Δημοπρασία της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης CREAID

Μετά την μεγάλη επιτυχία του project «Tote bags», χάρη στην οποία αγοράστηκε κινητή μονάδα για τους Γιατρούς του Κόσμου και παραδόθηκε τον Νοέμβριο του 2015, η πρόεδρος του οργανισμού CREAID, Μαρίνα Βερνίκου, διοργανώνει τη δεύτερη καλλιτεχνική δημοπρασία.

Η CREAID είναι το πνευματικό παιδί της Μαρίνας Βερνίκου, και αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που στόχο έχει τη βοήθεια των συνανθρώπων μας μέσα από τις ύψιστες ανθρώπινες εκφράσεις της δημιουργικότητας και της τέχνης. 

Η Μαρίνα Βερνίκου, όντας καλλιτέχνης και η ίδια-συγκεκριμένα καταξιωμένη φωτογράφος-προσκάλεσε και αυτή τη φορά, με μεγάλη και πάλι επιτυχία, δημιουργικές προσωπικότητες, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους, για να συμμετάσχουν σε μια αξιέπαινη προσπάθεια με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Αυτό είναι το logo της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης CREAID.

Αυτό είναι το logo του μη κερδοσκοπικού σωματείου CREAID.

Το νέο project της CREAID ονομάζεται «Designer Lights»: οι δημιουργοί καλούνται να εμπνευστούν, να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν μοναδικά, ιδιαίτερα φωτιστικά τα οποία μπορεί να είναι οροφής, δαπέδου, τοίχου, επιτραπέζια είτε οτιδήποτε άλλο. Τα χρήματα που θα μαζευτούν όταν πουληθούν στην online δημοπρασία θα δωθούν για να δημιουργηθεί μια παιδική χαρά στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαϊα Κυριακού». Έχουμε ήδη δει τα περισσότερα, έχουμε ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα και σε λίγες ημέρες θα σας τα παρουσιάσουμε!

Η δεύτερη δράση της CREAID θα είναι η online δημοπρασία που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Απριλίου. Με το που «ανοίξουν» οι διαδικτυακές πόρτες της δημοπρασίας, θα σας ενημερώσουμε και θα μπορείτε να την επισκευθείτε και από εδώ, διότι σε αυτή τη δημοπρασία μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι. 

Όλα τα φωτιστικά - έργα τέχνης, θα γίνουν, επίσης, το αντικείμενο μιας μεγάλης εκδήλωσης με φιλανθρωπικό πάντα χαρακτήρα, ώστε το κοινό να μπορέσει να τα θαυμάσει από κοντά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Απριλίου, στο One Athens το οποίο βρίσκεται στην οδό Στρατιωτικού Συνδέσμου 20-24, στον περιφερειακός του Λυκαβηττού, στην Αθήνα. 

thehomeissue_creaid01

Η Μαρίνα Βερνίκου με ένα από τα υπέροχα φωτιστικά που σχεδιάστηκαν γι'αυτόν τον πολύ καλό σκοπό.

Την πρόοδο της μοναδικής αυτής ενέργειας μπορείτε να παρακολουθήσετε από το www.creaid.com, από την επίσημη σελίδα της CREAID στο facebook, και από το Instagram (με το όνομα CreaidGreece).

Συγχαρητήρια CREAID και καλή επιτυχία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε τα Νέα Έπιπλα και Αντικείμενα που Σχεδίασε ο Σπύρος Σούλης όπως Παρουσιάστηκαν στο Παρίσι

.

Αυτά είναι μερικά από τα νέα design αντικείμενα που παρουσίασε ο Σπύρος Σούλης στην έκθεση MAISON & OBJET στο Παρίσι.

Δείτε την Μοναδική Τσάντα που Δημιούργησαν ο Σπύρος Σούλης και η Λυδία Χαϊδά για την CREAID

.

Για πρώτη φορά μια τσάντα είναι φτιαγμένη από μάρμαρο και κινείται όπως ένα ύφασμα! Δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Δείτε τις Υπέροχες Τσάντες που Δημιούργησαν Επώνυμοι Έλληνες για την Φιλανθρωπική Οργάνωση CREAID

.

Διάσημοι Έλληνες δημιούργησαν μοναδικές τσάντες για τον πιο καλό σκοπό. Θαυμάστε μερικές από αυτές που μας εντυπωσίασαν περισσότερο. Είναι όλες τους υπέροχες!

One Athens: Μπείτε στο Νέο Αρχιτεκτονικό Κόσμημα της Αθήνας

.

Ένα κτίριο στον περιφερειακό του Λυκαβηττού που έχει χαρακτηριστεί ως μνημείο, είναι πλέον ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα κατοικιών που υμνεί την μοντέρνα ελληνική αρχιτεκτονική.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Παγώσετε τη Μπύρα σε 3 Μόλις Λεπτά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ξεχάσατε το Σίδερο στο Ρούχο και Κιτρίνισε. Έτσι θα Διορθώσετε τη Ζημιά!