Η Πρώτη Οικιακή Συσκευή Δοκιμής Κρασιού για να Πίνετε το Κρασί σας Όπως το Θέλετε

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Η Πρώτη Οικιακή Συσκευή Δοκιμής Κρασιού για να Πίνετε το Κρασί σας Όπως το Θέλετε

Αν είστε λάτρης του κρασιού θα λατρέψετε και τη συγκεκριμένη συσκευή! Πρόκειται για την 10-Vins D-Vine, μια συσκευή που λειτουργεί όπως και ένας σομελιέ σε ένα καλό και ακριβό εστιατόριο. Σας βοηθάει να επιλέξετε το κρασί που σας αρέσει και στη συνέχεια σας το σερβίρει!

Τι είναι η 10-Vins D-Vine H 10-Vins D-Vine είναι η πρώτη συσκευή δοκιμής κρασιού που προσφέρει την τέλεια οξείδωση και θερμοκρασία στο κρασί σας. Αποτελείται από μια συλλογή κρασιών των 100 ml / μπουκάλι και μια συσκευή που βοηθάει στο να σερβιριστεί το κρασί που θα επιλέξετε στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Αυτό Είναι το πιο Χρήσιμο Εργαλείο στην Κουζίνα σας!

Με αυτή τη συσκευή δεν χρειάζεται να ανοίγετε το κρασί από το προηγούμενο βράδυ για να οξειδωθεί σωστά αλλά ούτε να το βάζετε στο ψυγείο για να αποκτήσει τη σωστή θερμοκρασία. Όλα τα παραπάνω φροντίζει να τα κάνει η D-Vine μέσα σε περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Κάθε μπουκαλάκι κρασιού που μπαίνει μέσα στη συσκευή κοστίζει περίπου 2 ευρώ και περιέχει 100 ml.

Κάθε μπουκαλάκι κρασιού που μπαίνει μέσα στη συσκευή κοστίζει περίπου 2 ευρώ και περιέχει 100 ml.

Αγοράζοντας την D-Vine δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αγοράσετε μεγάλα μπουκάλια κρασιού που δεν γνωρίζετε και που δεν ξέρετε αν θα σας αρέσουν. Θα μπορείτε να δοκιμάσετε μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και στη συνέχεια να καταλήξετε ποιο από αυτά σας αρέσει ώστε να το παραγγείλετε σε μεγαλύτερη ποσότητα. Αφού, λοιπόν, δοκιμάσετε όλες τις ποικιλίες κρασιού που πάνε πακέτο με τη συσκευή, θα μπορείτε μετά να αγοράζετε το κρασί που σας αρέσει περισσότερο και να το βάζετε στο αντίστοιχο μπουκαλάκι που μπορεί να αναγνωρίσει η συσκευή. Έτσι, θα έχετε τον προσωπικό σας σομελιέ στο σπίτι!

Φωτίστε Ένα Ολόκληρο Δωμάτιο Χρησιμοποιώντας Μόνο Ένα Κερί

Design Τη συσκευή δημιούργησε μια ταλαντούχα Γαλλίδα σχεδιάστρια, η Constance Guisset, μαζί με 3 Γάλλους ηλεκτρονικούς. Το αποτέλεσμα μοιάζει με έργο τέχνης και αποτελεί ίσως μια από τις πιο ωραίες και κομψές οικιακές συσκευές που έχουμε δει.

Το design της συσκευής είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί το έχει αναλάβει μια γνωστή σχεδιάστρια μόδας.

Το design της συσκευής είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί το έχει αναλάβει μια γνωστή σχεδιάστρια επίπλων, η Constance Guisset.

Χρήση Στη συσκευή έχει χρησιμοποιηθεί ένα είδος τεχνολογίας που ονομάζεται RFID. Το τσιπάκι έχει τοποθετηθεί μέσα σε κάθε μπουκαλάκι κρασιού των 100 ml και με αυτό μπορεί η συσκευή να αναγνωρίζει ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία και οξείδωση για το κάθε κρασί. Βάλτε το μπουκαλάκι μέσα στη συσκευή, βάλτε ένα ποτήρι κρασιού στην υποδοχή και όταν το πράσινο φωτάκι ανάψει, το κρασί σας θα είναι έτοιμο για δοκιμή.

Φτιάξτε Ομελέτα χωρίς καν να Σπάσετε το Αυγό σας!

Κάθε μπουκαλάκι κοστίζει 1,90 ευρώ ενώ η συσκευή στοιχίζει περίπου 199 ευρώ.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 σε 1: Πλυντήριο και Στατικό Ποδήλατο Μαζί!

.

Αυτό είναι το πρώτο ποδήλατο που ταυτόχρονα πλένει και ρούχα.

Αυτές Είναι οι πιο Έξυπνες Συσκευές για την Κουζίνα του Μέλλοντος

.

Υπέροχες έξυπνες συσκευές για την κουζίνα του μέλλοντος.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πόσα Κορίτσια Είναι σε Αυτή τη Φωτογραφία;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Πράγματα που οι Μπαμπάδες Κάνουν Καλύτερα